JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Το αντίστροφο γίνεται. Οι μικρές θέλουν τους μεγαλυτερους...
Και οι καημένοι αναγκάζονται να ενδόσουν. Τελος πάντων ας μην το συνεχίζουμε και βγούμε οφφ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αντίστροφο γίνεται. Οι μικρές θέλουν τους μεγαλυτερους...
αν ειναι ετσι,οι 15χρονες με 22χρονους, οι 20χρονες με 35χρονους,οι 30χρονες με 45 χρονους,οι 45χρονες με 60χρονους κτλ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
αν ειναι ετσι,οι 15χρονες με 22χρονους, οι 20χρονες με 35χρονους,οι 30χρονες με 45 χρονους,οι 45χρονες με 60χρονους κτλ.
Όχι,διότι η ωριμότητα αυξάνεται λογαριθμικά με την ηλικία,οπότε όσο μεγαλώνεις τόσο πιο αργά ωριμάζεις.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι,διότι η ωριμότητα αυξάνεται λογαριθμικά με την ηλικία,οπότε όσο μεγαλώνεις τόσο πιο αργά ωριμάζεις.
ναι αλλα δεν ειναι ωραιο να βλεπεις,όπως ειχα δει και εγω πολες φορες στο σχολειο οταν πηγαινα 16χρονες να πηγαινουν με αυτους που ειχαν τα αυτοκινητα δηλ ηταν καπου 20-24 χρονων.Δεν το θεωρω σωστο.Αλλωστε 22 χρονων εναι δεν μπορουν να βρουν μια συνομιλικη ή τουλαχιστον με λιγα χρονια διαφορα;Ή απλως την πεφτουν σε 15χρονα επειδη ειναι ευκολα σε τετοια ηλικια;
Itach1
Διάσημο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
ναι αλλα δεν ειναι ωραιο να βλεπεις,όπως ειχα δει και εγω πολες φορες στο σχολειο οταν πηγαινα 16χρονες να πηγαινουν με αυτους που ειχαν τα αυτοκινητα δηλ ηταν καπου 20-24 χρονων.Δεν το θεωρω σωστο.Αλλωστε 22 χρονων εναι δεν μπορουν να βρουν μια συνομιλικη ή τουλαχιστον με λιγα χρονια διαφορα;Ή απλως την πεφτουν σε 15χρονα επειδη ειναι ευκολα σε τετοια ηλικια;
Man,ούτε σωστό είναι,ούτε λάθος.Απλώς είναι κάτι που συμβαίνει.Get over it & move on with your life.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Man,ούτε σωστό είναι,ούτε λάθος.Απλώς είναι κάτι που συμβαίνει.Get over it & move on with your life.
sure dude i just expressed my opinion.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα που θα τους κερατώνουν με όλους τους προηγούμενους.Oι 16αρες κοιτανε 22αρηδες...στα 20 κοιτανε 25αρηδες και στα 25 κοιτανε αυτους που εφτυναν στο λυκειο...
Itach1
Διάσημο μέλος
Λαθος,εσυ θα την κερατωνεις με ολες τις φιλες τηςΚρίμα που θα τους κερατώνουν με όλους τους προηγούμενους.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Δεν μπορω να κατα λαβω γιατι σας κανει εντυπωση που οι 22αχρονοι πανε με 15αρες (και με 13αρες μη σ πω). Τεσπα.... το κακο ειναι οτι δεν μενω και σε καμια μεγαλη πολη (5000 κατοικοι) και στο σχολειο μας δεν ειναι και καμια της προκοπης. Τεσπα... αν δω οτι ενδιαφερεται (θα το καταλαβω ειμαι γατα εγω) θα κανω και εγω κινηση. Υπαρχει βεβαια και η αλλη τακτικη.... να την κανω να με ερωτευτει αλλα θελει υπομονη.... μεγαλη υπομονη....ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη την οποια δεν διαθετω.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αυτο κανε!Υπαρχει βεβαια και η αλλη τακτικη.... να την κανω να με ερωτευτει αλλα θελει υπομονη.... μεγαλη υπομονη....ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη την οποια δεν διαθετω.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Αυτο κανε!
Λες εεε..... Το που εβαλες μου προσδιδει οτι κανεις πλακα. Παρακαλω διευκρινισε το.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Υπομονη μπορεις να κανεις ωστοσο αυτο δε σε εμποδιζει να ψαξεις για αλλη κοπελα..
prinCess.
Επιφανές μέλος
Μοιράσου την μαζί μας.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Έλα ρε έχεις και συνταγή για να σε ερωτευτούν;
Μοιράσου την μαζί μας.
Εγώ πάντως φτιάχνω κρέπες συνήθως.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως φτιάχνω κρέπες συνήθως.
Για να σε ερωτευτούν;
Ω μα τι γλυκός, ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Για να σε ερωτευτούν;
Ω μα τι γλυκός, ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Ε ναι ρε,γιατί πρώτα βγάζω στη γκόμενα το επαναστατικό προφίλ που συγκρούεται με τους μπάτσους,μετά όμως με βλέπει και με την ποδιά να μαγειρεύω,οπότε της φαίνομαι ταυτόχρονα σκληρός και γλυκός οπότε της τρέχουν τα σάλια.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Oχι δε κανω πλακα, αν αξιζει η κοπελα καντην οπως λες να σε ερωτευτει, θελει χρονο αλλα δεν ειναι δυσκολο.Λες εεε..... Το που εβαλες μου προσδιδει οτι κανεις πλακα. Παρακαλω διευκρινισε το.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Oχι δε κανω πλακα, αν αξιζει η κοπελα καντην οπως λες να σε ερωτευτει, θελει χρονο αλλα δεν ειναι δυσκολο.
Αξιζει.... Να φανταστεις επειδη εγω παω στο χωριο μου το ΣΚ και συνηθως περναω πολυ ωραια ειναι η πρωτη φορα που περιμενω να ερθει δευτερα να ξαναρχισει το σχολειο να τη δω.......
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οταν λες έχει μεγάλους στόχους;Τεσπα λεει πως αυτη εχει μεγαλους στοχους και καλα και μετα μου ειπε να μην κανω κινηση γιατι δεν αξιζει και θα την χασω και απο φιλη.
Κάνε το άλλο.
Δείξε αρκετό ενδιαφέρον για ένα διάστημα. Μετά γράψε την απότομα(πχ να πας με κάποια άλλη). Οσο θα την φτύσεις τόσο θα κολλήσει . Γιατί αυτό; Γιατί η κοπέλα μετά απο ένα διάστημα θα σε θεωρεί δεδομένο. Αμα την γράψεις, θα σπαστεί, γιατι σου λέει "αυτός με γούσταρε... τι έγινε τώρα; "
Εκτός αν σε βλέπει τοοοοσο σαν φίλο και πει "μπραβο του που βρήκε κοπέλα και προχώρησε..."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.