stathisdim
Νεοφερμένος
Δεν υπαρχει συνταγη βλεπεις και κανεις αν και στο γυμνασιο τα καγκουρικα μηχανακια εχουν περαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!!Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.......
Ακούγεται πολύ κινηματογραφικό.
και αν σου πει οτι την Πέμπτη θα βγει με το πιο ομορφο αγόρι του κόσμου;
Λοιπόν,ακούστε μάγκες και μάγκισες ξέρω τη λύση. Θα σε στείλουμε στο mtv.Διάλεξε : plain jane ή frienzone ;;;
υγ. Μην τα περιπλέκεις τόσο,δε χρειάζεται.Να αφουγκραστείς αυτά που λένε εδώ οι φίλτατοι.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!!
ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα
Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ...Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ...
Μην του δίνεις ιδέες.
stathisdim
Νεοφερμένος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ.......
Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Το κανω στυλ Dr House......
Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις?
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις?
δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο.....
dimitriskrik
Νεοφερμένος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι.Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα......
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.