Irodis
Δραστήριο μέλος
Την βλεπεις σου κανει αυτο το κλικ μετα αρχηζεις να την πλησιαζεις τοσο ωστε να ειναι στο ενα μετρο ειναι βασικο μη σε περασει και λιγουρη!
και μετα εσυ τη λες αφου πρωτα το εχεις σκεφτει πολυ καλα.
Τι φως προβαλει εκει ψηλα στον ουρανο ειναι ο ηλιος? ειναι μηπως ο αυγερινος? ή εσυ που θα μου πεις το σαγαπω...?!
ναι μη το ψαχνετε πολυ εγω το εβγαλα μονος μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εντάξει κανένα φύλο δεν είναι χαζό για να μην καταλάβει.
Ας υπάρξει και λίγο φλερτ, όχι μπαμ-μπαμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν... Αν σε ενιδαφέρει μπορώ να σου απαντήσω εγώ... Προσωπικά είμαι απο τις κοπέλες που αν τις αρέσει κάποιος πάνε και τουν ρωτάνε στο άκυρο το όνομα του... Δεν θα είχα προβλημα να έρθει να μου μιλήσει κάποιος.. προσωπικά δεν μου αρέσουν οι γνωριμίες μέσω φβ.. αν και με το παιδι που είμαι τωρα απο εκει αρχίσαμε να μιλάμε... τέλος πάντων αυτο που έχεις να κάνεις.. είναι να προσπαθήσεις να της τραβήξεις την προσοχή είτε με το βλέμμα ειτε κάπως αλλιώς.. θα μπορούσες πριν φύγει να την πιάσεις και να της μιλήσεις... μην της πεις καμια μλκια όπως "τι δουλεια κάνει ο μπαμπάς σου και είσαι τόσο γλυκεια.." Αυτα είναι παπαριές δεν μας αρέσουν... θα μπορούσες να της πεις όμως γεια.. σε πρόσεξα και ήθελα να μάθω το όνομα σου... Αν ανταποκρηθεί θα το καταλάβεις... Θα σου χαμογελάσει... Αν σου πει ψυχρα το όνομα της άστο έχασες απο χέρι.. Αν σου χαμογελάσει και σου πει το όνομα της θα μπορούσες να της ζητήσεις να κάτσει στο τραπέζι μαζί σου να πιείτε ένα καφέ... Η αν δεν μπορεί ή αν είναι στ λεωφορείο μπορεις να της πεις..."Θα ήθελες να μου δώσεις τον αριθμό σου ώστε να τα πούμε κάποια στιγμη??"Να ρωτήσω εγω κάτι:
Έστω βλέπεις μια κοπέλα στο λεωφορείο,σε μια καφετέρια κτλ. και σ'αρέσει εμφανισιακά και θα θελες να την γνωρίσεις.
Πάντα παραπονιέστε πως δεν κανουμε την πρώτη κίνηση.Σας ρωτώ τωρα,θα σας φαινόταν περίεργο ,εαν σας πλησίαζε κάποιος χωρίς καν να σας ξέρει;Θα τον θεωρούσατε τρελό,πέφτουλα ή απροσδόκητα θαρραλέο;Θα ηταν κολακευτικό ή περίεργο;
Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να την πλησιάσεις;
Νομίζω πως είναι ο καλύτερος τρόπος... Αμα δεν σ βγει μην απογοητεύτεις... Απλά να είσαι ευγενικός και χαμογελάστος... Και επίσης να μην πεις ηλίθιες ατάκες... δοκίμασε το και ενημέρωσε με.... Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο....
Υ.Γ. Ξέχασα να σου πω... αν δεις πως η κοπέλα δεν ανταποκρίνεται ξεκόλλα και φύγε... Μου είχε τύχει να τον έχω γραμμένο τον πέφτουλα 2 ώρες να μου λέει μαλακίες και να μην καταλαβαίνει πως θέλω να φύγει....
nPb
Επιφανές μέλος
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πάω να ρωτήσω κάποιον το όνομα του μέσα στο λεωφορείο??αυτό με το λεωφορείο tania το έχεις δοκιμάσει;
nPb
Επιφανές μέλος
γιατί στο τέλος, βλέπω ο υποψήφιος νέος να τρώει δούλεμα και να γίνεται ρόμπα στο λεωφορείο από την κοπέλα
και η σκηνή να ανεβαίνει στο you tube
αυτά που λέτε καλό είναι να έχουν σχέση με προσωπικές εμπειρίες για να μην καταστραφεί ο κόσμος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
αυτό με το λεωφορείο tania το έχεις δοκιμάσει;
Οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία...αν χάσεις ένα,δεν πειράζει,θα περάσει το επόμενο.Λίγο άσχετο,απλά το θυμήθηκα τώρα.
nPb
Επιφανές μέλος
Οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία...αν χάσεις ένα,δεν πειράζει,θα περάσει το επόμενο.Λίγο άσχετο,απλά το θυμήθηκα τώρα.
μόνο που υπάρχουν και στάσεις άγονης γραμμής...και εκεί περιμένεις
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα μία χυλόπιτα δεν είναι και τίποτα... Και ποιος δεν έχει φάει χυλόπιτα.... Δεν έχει σημασία αυτό... Κι αν στο τέλος γνωριστείς με την κοπέλα και εξελιχθεί...?? Ποτε δεν ξέρεις...ναι
γιατί στο τέλος, βλέπω ο υποψήφιος νέος να τρώει δούλεμα και να γίνεται ρόμπα στο λεωφορείο από την κοπέλα
και η σκηνή να ανεβαίνει στο you tube
αυτά που λέτε καλό είναι να έχουν σχέση με προσωπικές εμπειρίες για να μην καταστραφεί ο κόσμος
Κια για να σου απαντήσω οχι δεν το έχω κάνει σε λεωφορείο νομιζω... Αλλα το έχω κάνει σε μαγαζί.. Συγκεκριμένα σε ένα κλαμπ... Δυστυχώς μου άρεσε τόσο πολύ που φέρθηκα τελείως ανώριμα...
nPb
Επιφανές μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
angels wings
Νεοφερμένος
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
manos speaking!!!
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν λες εμένα ΟΧΙ δεν θα με πείραζε... Φυσικά και θα ήμουν ευγενική και θα έλεγα ένα γεια... Βέβαια αν το έκανε με άσχημο τρόπο.. Αν δηλαδή φαινεται ότι είναι πέφτουλας θα του έδειχνα με τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι... Αλλά δεν θα τον έκανα ρόμπα...εσένα αν σου μιλούσε ένας άγνωστος νεαρός στο λεωφορείο στην ψύχρα, δεν θα σε ενοχλούσε;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Μη ξεχνάτε παρακαλώ να κάνετε Like στα ποστ μου. Ευχαριστώ.
δεν πιστευω να εχεις παραπονο ε
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
χαος! :p
(inb4:"nPb: Το χάος είναι ντετερμινιστικο βρε ")
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.