sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Εεχμ, σε όλες τις κατευθύνσεις, για να βγάλεις 18500+ μόρια, χρειάζεται τρελό διάβασμα, όχι φροντιστήριο. Το φροντιστήριο / ιδιαίτερο πρέπει να λειτουργεί ως κατευθυντήρια δύναμη στη μελέτη σου. Δε θα σου βάλουν γνώσεις στο τσερβέλο. Απλώς θα σε βοηθήσουν να τηρήσεις το εκάστοτε πρόγραμμα.Και στην κατευθυνση που ειμαι (θετικη) για να γραψω 18500 μορια , πρεπει να κανεις τρελα φροντιστηρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 φυσικη κατ
1,5 μαθ γεν
1,5 αεππ
2 εκθεση
λίγες σε σχεση με αλλους , αλλά είναι δευτερη φορά που δίνω, τα ξέρω και λιώνω μόνη μου στο διάβασμα
3 μαθηματικα κατ
2 φυσικη κατ
1,5 μαθ γεν
1,5 αεππ
2 εκθεση
λίγες σε σχεση με αλλους , αλλά είναι δευτερη φορά που δίνω, τα ξέρω και λιώνω μόνη μου στο διάβασμα
Δε τα λες και σε μας να τα μάθουμε??
4 ώρες μαθ κατ
4 ώρες φυς κατ
2 ώρες χημ κατ
2 ώρες βιολ κατ
2 ώρες έκθεση
1 ώρα βιολ γπ
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
3 ώρες φυσική κατ
2 βιολογία κατ
2 έκθεση
2 χημεία
2 μαθηματικά γπ
Σύνολο 16 ώρες. Βέβαια μόνο η φυσική είναι 3 γεμάτες ώρες, τα άλλα είναι σε φροντιστήριο οπότε οι ώρες είναι 45λεπτες.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 ώρα Μαθ. Κατ. + Γ.Π. μαζί (για επανάληψη, τα έχω τελειώσει από την Α' Λυκείου)
1,5 ώρα Βιολ. Κατ.
1 ώρα Χημ. Κατ.
1,5 ώρα Έκθεση
Σύνολο 8 ώρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
4 ωρες Φυσικη.
45 λεπτα ΑΟΔΕ.
1.30 ωρα ΑΕΠΠ.
1.30 ωρα Εκθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
5 φυσ κατ
3 χημ κατ
2 βιο κατ
2 εκθεση
Vicky13
Δραστήριο μέλος
3 Φυσική κατ.
2 ΑΕΠΠ
1 ΑΟΔΕ
2 Έκθεση
2 Μαθηματικά γεν.
2 Α.Ο.Θ.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
4 μαθηματικά κατεύθυνσης
3 φυσική κατεύθυνσης
2 ώρες στις 15 μέρες μαθηματικά γενικής
2 έκθεση
2 ώρες αοθ
2 αεππ
και έκανα και αοδε 2 ώρες στις 15 μέρες, αλλά το έκοψα γιατί είδα οτι δεν οφελεί πολύ, έτσι κι αλλιώς για να τα μάθω παπαγαλία που μου ζητουσαν δεν βοηθούσε σε κάτι
Ακριβώς το ίδιο, μόνο που αντί για αεπ και αοθ έχω βιολογία και χημεία και αντί για μαθημα επιλογής μαθηματικά έχω βιολογία
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariana_gew
Νεοφερμένος
Αρχαία 6
Ιστορία 3
Λατινικά 3
Κάνω 1 ώρα παραπάνω αρχαία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetGirl
Νεοφερμένος
Αρχαία 6
Λατινικά 3
Ιστορία 3
Έκθεση 2
Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας!
American Economist
Επιφανές μέλος
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
- Μαθηματικά: 5 ώρες
- Φυσική: 4 ώρες
- Χημεία: 4 ώρες
- Έκθεση: 2 ώρες
Όλα σε φροντιστηριο....
Δύο μήνες πριν έκανα και δύο ώρες ιδιαίτερο φυσική επιπρόσθετα.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
xristianax
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική κατεύθυνσης : 4 ώρες
Έκθεση : 2 ώρες
Χημεία κατεύθυνσης : 3 ώρες
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Αρχαία (άγνωστο): 3
Αρχαία (γνωστό): 2
Ιστορία: 2
Λατινικά: 3
Σύνολο: 12 ώρες, σε φροντιστήριο
"Κωστας"
Νεοφερμένος
-Αρχαία Κατ. : 4 ώρες
-Λατινικά κατ. : 2 ώρες
-Ιστορία κατ. : 2 ώρες
-Έκθεση : 2 ώρες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mirara
- eltqt
- elenitren
- Help :)
- Τρελας123
- Lolipop7
- Joji
- Helen06
- Praxis
- Applepie
- Schlimazel
- Kitana
- Eirinakiii8
- Than003
- το κοριτσι του μαη
- Moblok
- Soleil
- Nefeloula
- calliope
- Nikoleta_Giann
- spring day
- Κλημεντίνη
- Nikos05
- Σωτηρία
- Maria1743
- Scandal
- Krasti24
- Αριάνα123
- Georgekk
- Xristinaqui
- tsiobieman
- LeoDel
- SlimShady
- Lia 2006
- Εριφύλη
- Viedo
- KingOfPop
- pacheiko
- the purge
- No name
- jims
- Cortes
- Panagiotis849
- Dimitris9
- thecrazycretan
- DeWiN
- Pharmacist01
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- sweater weather
- Giii
- panagiotis G
- Mhtrogoal
- nucomer
- Slytherin
- Alexecon1991
- Athens2002
- stefan
- pink_panther
- chochoru
- Johnman97
- athinoula
- Drglitterstar
- stathis125
- GabrielaM
- angelikitaraxia
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.