Giovanni_
Επισκέπτης
4 ΑΕΠΠ
4 ΑΟΘ
3 Έκθεση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_
Επισκέπτης
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giovanni_
Επισκέπτης
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα γα**θώ στα φροντιστήρια φέτος. Έχει ο θείος μου δικό του και παρ'όλο που θα πάω Α' με έχει από τώρα 6 ώρες (Άλγεβρα κ Γεωμετρία), 3 (Φυσική) και 2(Χημεία). Είναι πακέτο. Τουλάχιστον δε θα πληρώνω τίποτα. Ααα και 2 ώρες έκθεση. Γελοίο είναι το ξέρω.
13;! Θα αντέξεις; Θα τα φτύσεις μέχρι το τέλος! Εγώ, στην τρίτη λυκείου, έκανα 14 στα θερινά, και με την αφαίρεση των μαθηματικών από το πρόγραμμα θα κάνω 12. Εσύ θα κάνεις περισσότερες από μένα
Και κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον για την θεωρητική, η πρώτη λυκείου βγαίνει και χωρίς φροντιστήριο, εγώ αυτό έκανα και δεν άφησα κανένα κενό στα αρχαία, και βγήκε πολύ ξεκούραστα η χρονιά, τουλάχιστον εν συγκρίσει με τη δευτέρα λυκείου, που μου βγήκε το λάδι.
harry akritas
Διάσημο μέλος
Ρε φίλε είμαι Γ λυκείου και κάνω μόνο 1 ώρα παραπάνω από σένα. Αυτό που κάνεις μόνο θα σε κουράσει. Στην α λυκείου έκανα μόνο 3 ώρες άλγεβρα, 2 φυσική και 1 χημεία.Εγώ θα γα**θώ στα φροντιστήρια φέτος. Έχει ο θείος μου δικό του και παρ'όλο που θα πάω Α' με έχει από τώρα 6 ώρες (Άλγεβρα κ Γεωμετρία), 3 (Φυσική) και 2(Χημεία). Είναι πακέτο. Τουλάχιστον δε θα πληρώνω τίποτα. Ααα και 2 ώρες έκθεση. Γελοίο είναι το ξέρω.
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
13;! Θα αντέξεις; Θα τα φτύσεις μέχρι το τέλος! Εγώ, στην τρίτη λυκείου, έκανα 14 στα θερινά, και με την αφαίρεση των μαθηματικών από το πρόγραμμα θα κάνω 12. Εσύ θα κάνεις περισσότερες από μένα
Και κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον για την θεωρητική, η πρώτη λυκείου βγαίνει και χωρίς φροντιστήριο, εγώ αυτό έκανα και δεν άφησα κανένα κενό στα αρχαία, και βγήκε πολύ ξεκούραστα η χρονιά, τουλάχιστον εν συγκρίσει με τη δευτέρα λυκείου, που μου βγήκε το λάδι.
Ασ' τα να πάνε. Αμφιβάλλω και εγώ αν θα αντέξω. Ήταν να κάνω και αρχαία που με ενδιαφέρουν αλλά εκεί έβαλα ένα στοπ ακριβώς επειδή πιστεύω και εγώ ότι θα τα καταφέρω. Είχα και έναν καταπληκτικό καθηγητή στο γυμνάσιο και δεν έχω κενά. Χημεία δεν πιστεύω ότι χρειάζεται αλλά είναι στο πακέτο άρα... Κυρίως η έκθεση με καίει. Για κάποιο λόγο τη φοβάμαι πολύ περισσότερο από όλα τα μαθήματα της κατεύθυνσης που λογικά θα επιλέξω.
Ρε φίλε είμαι Γ λυκείου και κάνω μόνο 1 ώρα παραπάνω από σένα. Αυτό που κάνεις μόνο θα σε κουράσει. Στην α λυκείου έκανα μόνο 3 ώρες άλγεβρα, 2 φυσική και 1 χημεία.
Το ξέρω ότι είναι υπερβολικό. Για κάποιο λόγο όλα τα παιδιά στην περιοχή μου το ίδιο κάνουν. Και άντε πες για εμένα είναι δωρεάν. Για αυτούς;
Elliot 01
Νεοφερμένος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Ασ' τα να πάνε. Αμφιβάλλω και εγώ αν θα αντέξω. Ήταν να κάνω και αρχαία που με ενδιαφέρουν αλλά εκεί έβαλα ένα στοπ ακριβώς επειδή πιστεύω και εγώ ότι θα τα καταφέρω. Είχα και έναν καταπληκτικό καθηγητή στο γυμνάσιο και δεν έχω κενά. Χημεία δεν πιστεύω ότι χρειάζεται αλλά είναι στο πακέτο άρα... Κυρίως η έκθεση με καίει. Για κάποιο λόγο τη φοβάμαι πολύ περισσότερο από όλα τα μαθήματα της κατεύθυνσης που λογικά θα επιλέξω.
Το ξέρω ότι είναι υπερβολικό. Για κάποιο λόγο όλα τα παιδιά στην περιοχή μου το ίδιο κάνουν. Και άντε πες για εμένα είναι δωρεάν. Για αυτούς;
Απλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για την κατεύθυνση του χρόνου αλλά και για τις πανελλήνιες ( θα δώσετε με το καινούριο σύστημα εσείς, ε; ), και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να το πετύχεις αυτό με τόσες ώρες φροντιστήριο. Αν, δε, έχεις και κάποια ξένη γλώσσα, άσ'τα να πάνε...
Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να μπορέσεις να βγάλεις τη γεωμετρία από το πρόγραμμα, που νομίζω πως είναι περιττή. Φαντάζομαι πως δεν έχεις επιλογή βέβαια, οπότε απλά καλή δύναμη
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για την κατεύθυνση του χρόνου αλλά και για τις πανελλήνιες ( θα δώσετε με το καινούριο σύστημα εσείς, ε; ), και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να το πετύχεις αυτό με τόσες ώρες φροντιστήριο. Αν, δε, έχεις και κάποια ξένη γλώσσα, άσ'τα να πάνε...
Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να μπορέσεις να βγάλεις τη γεωμετρία από το πρόγραμμα, που νομίζω πως είναι περιττή. Φαντάζομαι πως δεν έχεις επιλογή βέβαια, οπότε απλά καλή δύναμη
Όντως δεν έχω επιλογή.. Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
Ξένη γλώσσα ευτυχώς δεν έχω. Τα πήρα τα αγγλικά, δίνω γερμανικά σε λίγες μέρες και σταματώ.
Και κάτι άλλο off topic. Ποιο είναι το νέο σύστημα τελικά; Έχω μπερδευτεί.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Όντως δεν έχω επιλογή.. Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
Ξένη γλώσσα ευτυχώς δεν έχω. Τα πήρα τα αγγλικά, δίνω γερμανικά σε λίγες μέρες και σταματώ.
Και κάτι άλλο off topic. Ποιο είναι το νέο σύστημα τελικά; Έχω μπερδευτεί.
Ε, τυχερός είσαι, εγώ έχω ακόμα το προφίσιενσι
Για το νέο σύστημα δεν ξέρουμε λεπτομέρεις, απλά ξέρουμε πως εσείς θα είστε τα πειραματόζωα
Νομίζω θα έχεις 4+1 μαθήματα, και θα μετράει ελάχιστα ο βαθμός του απολυτηρίου στις πανελλαδικές. Λογικά θα αλλάξει ελαφρώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα, όχι όμως τα βιβλία (προφανώς ). Αυτά.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
2 Έκθεση
2 Άγνωστο
1 Γνωστό
1 Γραμματική
1 Συντακτικό
1 Λατινικά Γ Λυκείου
1 Ιστορία Γ Λυκείου
Πιστεύω πως είναι εντάξει,μου αρέσουν και αυτά τα μαθήματα αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί πρέπει να κάνω Ιστορία από τώρα.Μήπως τα Λατινικά θέλουν και άλλες ώρες;
Meow
Νεοφερμένος
2 ώρες έκθεση
1,5 ώρες χημεία β&γ λυκείου
1 ώρα βιολογία γ λυκείου
1,5 ώρα φυσική Ο.Π.
1 ώρα Φυσική γενικής
1 ώρα φυσικής γ' λυκείου
Φυσική 3
Χημεία 3
Βιολογία 2-3
Μαθηματικά x
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Αρχαία: 2 ώρες
Έκθεση: 1,5 ώρες
Λατινικά: 1 ώρα
Ιστορία του χρόνου...
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Για Β' λυκείου θα κάνω τα ακόλουθα (αν και ίσως προσθέσουμε κάποιες ώρες),
Αρχαία: 2 ώρες
Έκθεση: 1,5 ώρες
Λατινικά: 1 ώρα
Ιστορία του χρόνου...
Ιδίατερα λογικά κάνεις!
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.