Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
:who: για λέγε για λέγε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
@Maraki@
Νεοφερμένος
Η σαν τον καφε,πρωτα τον χυνεις και μετα μαθαινεις να μην τον χυνεις.
ακου εκει σαν το ποδηλατο ελεος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Φτιαχνεσαι δηλαδη??Αυτή η ορθογραφία με τρελαίνει.... Καλά μη λές αλλα.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
DAXD
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Zed
Διάσημο μέλος
Όποτε θέλουνε . Μην το πέρνετε τόσο σοβαρά . Ικανοποίηση προσφέρει . Άκου εκεί θα πληγωθεί. Από την στιγμή που μπορεί να γίνει αναπαραγωγή η φύση αποφάσισε ότι αυτό το άτομο μπορεί να κάνει σεξ
Σε μερικούς μόνο ικανοποίηση. Σε άλλους προσφέρει πολλά περισσότερα. Και στην τελική, αν θες μόνο ικανοποίηση, υπάρχει κι ο αυνανισμός ή στην χειρότερη ο αγοραίος έρωτας.
Κάποιος/α μπορεί να πληγωθεί, φυσικά. Όταν ακούει τόσα κι τόσα, έχει κινηθεί το ενδιαφέρον του και θέλει να το δοκιμάσει να δει πώς είναι. Αν ο άλλος δεν σκέφτεται πώς να κάνει το ταίρι να νιώσει όμορφα την πρώτη του φορά παρά σκέφτεται μόνο την δική του ικανοποίηση, ε λογικό είναι να μην το ευχαριστηθεί και να μείνει με μια τραυματική εμπειρία.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυθαιρεσια , ασφαλως και η εγκρατεια εχει προκαλεσει εγκλημα.Για παραδειγμα , γιατι παρατηρουνται τοσο φαινομενα παιδεραστιας στους παπαδες την καθολικης εκκλησιας , μονο εξαιτιας καποιας διαστροφης? , δεν νομιζω να μαζεύτηκαν ολοι οι ανωμαλοι εκει , υπαρχουν βαθυτερα αιτια.Οι παπαδες της καθολικης εκκλησιας δεν μπορουν να παντρευτουν , εχουν αποκλεισει μεσα τους τις γυναικες , προσπαθουν να ειναι εγκρατεις ομως δεν μπορουν ευκολα να καταπιεσουν κατι το φυσιολογικο , εξαιτιας αυτης της εγκρατειας που επισφραγίζεται με ψευδοηθικη ξεπηδα η ανωμαλια.Ο Αριστοτέλης κάποτε είπε :
Δηλαδή, ο σώφρων είναι εκείνος, ο οποίος αποφεύγει τις ηδονές, ενώ ο φρόνιμος αποφεύγει την οδύνη χωρίς να επιδιώκει το ευχάριστο
Η εγκράτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Σε εμας τα σκανδαλα των ομοφυλοφιλων μοναχων ειχαν παρομοια αιτια , παραλογη εγκρατεια για χαρη καποιου ιδανικου.
PavloS
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πιστευω πως ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.εξαρταται και απο το ποσο ακομπλεξαριστος ειναι καποιος.εχω π.χ μια φιλη π το κανει σχεδον καθε βδομαδα αλλα περναει ωραια και μου μιλαει πολυ ανετα για οτι κανει
μου την γνωριζεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ioanna ?
Νεοφερμένος
εγω πιστευω πως ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.εξαρταται και απο το ποσο ακομπλεξαριστος ειναι καποιος.εχω π.χ μια φιλη π το κανει σχεδον καθε βδομαδα αλλα περναει ωραια και μου μιλαει πολυ ανετα για οτι κανει
ε καλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι και οτι πιο φυσιολογικο,χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν.
πρωτης λυκειου κοπελα και καθε βδομαδα το κανει?
δεν ξερω μου φαινεται πολυ υπερβολικο και επιπολαιο..δεν νομιζω οτι το χρειαζεται..εγω θα ειμαι χαρουμενη αν προλαβω μια φορα τη βδομαδα ισα ισα να συναντησω τους φιλους μου..ενω αυτη..τελος παντων.. παραξενο.ο καθενας ζει τη ζωη του διαφορετικα,τι να πω..
οπως και να χει στο θεμα του σεξ δεν πιστευω πως πρεπει κανεις να βιαζεται..μεχρι τα 70 σου αν θες αυτο θα κανεις..
δεν χρειαζεται να χασεις την αγνοτητα και την παιδικοτητα σου απο τοσο νωρις..
εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου..
σ αυτην την ηλικια αν εχεις καποιον δεσμο,πιστευω πως θα επρεπε να ζησεις οσο περισσοτερο μπορεις τον ερωτα σου πλατωνικα γιατι ειναι κατι πολυ ομορφο.. και γιατι αυτο οσο μεγαλωνεις γινεται ολο και πιο σπανιο καθως το σεξ γινεται απαραιτητη προ'υ'ποθεση σε μια σχεση μεταξυ ενηλικων..
ο καθενας βεβαι κανει τις επιλογες του..
cheers*
dk13
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Anthony
Δραστήριο μέλος
εγω δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου δεν δεν ειμαι ετοιμοσ για αυτο
στα 12 σου λογικο μου φενεται φιλε.....
...
μεχρι τα 21 τα αγορια-αντρες πρεπει να κανουν σεξ,one night stand και τα συναφη.....αυτος πιστευω ειναι ο ρολος γενικα οποιουδηποτε αρσενικου ειδους στον πλανητη......ετσι αποκτωνται εμπειριες και κυριως ικανοποιειται το αναλογο ενστικτο που εκγενετις βρισκεται μπολιασμενο στα γονιδια του......οχι αγαπουλες,συναισθηματισμοι,βολτιτσες χερι χερι,πουλακια και καρδουλες και ορκοι αιωνιας αγαπης.......
αυτα ειναι για τις κοπελες......
αυτα πιστευω εγω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.