johnlym
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε την είχα παρακολουθήσει, όχι.πάντως έχει πολύ κόσμος στην ιστορία...εσύ γιατί την ξαναπαρακολουθεις δν την είχες διαβάσει την πρώτη φορά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnlym
Νεοφερμένος
Δε την είχα παρακολουθήσει, όχι.
ΟΚ καλή τύχη μας φέτος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπέρα σας,
είμαι φοιτητής Α εξαμήνου και θέλω να ρωτήσω τώρα με τη δήλωση μαθηματων αν μπορώ να δηλώσω μαθήματα άλλων εξαμήνων, αν ναι ποιων εξαμήνων και μέχρι πόσα μαθήματα επιπλέον εκτός απο τα 5 υποχρεωτικά που εχω στο Α εξαμηνο?
Θέλω να δηλωσω επιπλεον μαθηματα αφενος για να πάρω τα συγγράματα και αφετέρου αν μπορω να τα παρακολουθω και να τα περασω μια ώρα νωρίτερα.
Σας ευχαριστω πολύ
μου απαντα:
Καλημέρα.
Κατά τα τρία πρώτα έτη σπουδών σας μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 16 μαθήματα συνολικά κατ' έτος, χειμερινά και εαρινά μαζί.
Μπορείτε να δηλώσετε όποια μαθήματα θέλετε από το δεύτερο έτος.
Από τα μαθήματα τρίτου και τέταρτου έτους , μπορείτε να δηλώσετε μόνο μαθήματα επιλογής, τα οποία είναι κοινά και στις δύο κατευθύνσεις.
Όσον αφορά τα συγγράμματα, σας συμβουλεύω να παραλάβετε συγγράμματα για τα μαθήματα τα οποία θα δώσετε σίγουρα, δεδομένου ότι δεν περάσετε το μάθημα και αλλάξει το σύγγραμμα δεν θα δικαιούστε το νέο σύγγραμμα.
Παραμένω στη διάθεσή σας.
εγω καταλαβα οτι μου λεει να μην δηλωσω μαθηματα που δεν θα δωσω φετος, γιατι τα συγγραματα αλλαζουν απο χρονια σε χρονια..
ilias1994
Νεοφερμένος
boss.
Δραστήριο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα όλες μου ανοίγουν. Είναι δυο φορές την εβδομάδα. Δευτέρα 5-7 στο Α24 και Πέμπτη 5-7 (συμπέφτει με το φροντιστηριο Στατιστικης που έχουμε εκείνη την ώρα).Τελικά αύριο θα κάνουμε φροντιστήριο??????????????Στα Αγγλικά 5 υπάρχουν σημειώσεις στο e-class αλλά δεν ξέρω γτ δν ανοίγουν όλες!!!!!! Ξέρει κανείς που έχει κάνει αυτό το μάθημα αν η δεύτερη ώρα είναι μόνο για έκθεση?????????????Το μάθημα είναι 1 η 2 φορές την εβδομάδα ?????????
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέμπτη 5-7 (συμπέφτει με το φροντιστηριο Στατιστικης που έχουμε εκείνη την ώρα).
Φριντιστηριο στατιστικη δεν θα κανουμε ποτε ετσι οπως παμε..
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω την αμαρτία μου, και να κάνουμε φροντ. στατιστική προτιμώ να πάω αγγλικά!Φριντιστηριο στατιστικη δεν θα κανουμε ποτε ετσι οπως παμε..
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστευω οτι θα δυσκολεψουν παντως.. Τωρα μολις τελειωσαμε το ΑΟΘ απο οτι καταλαβα αρα μετα περναμε μικρο και τετοια..
* βεβαια τωρα που το σκεφτομαι στο αοθ μικρο καναμε..
ilias1994
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά ας το δηλώσουμε και στην τελική το δίνουμε Σεπτέμβρη αν είναι (που θα 'χουμε κάνει και Μικρο)!Και εγω.
Πιστευω οτι θα δυσκολεψουν παντως.. Τωρα μολις τελειωσαμε το ΑΟΘ απο οτι καταλαβα αρα μετα περναμε μικρο και τετοια..
* βεβαια τωρα που το σκεφτομαι στο αοθ μικρο καναμε..
Συμφωνώ, δεν εννοούσα οτι δεν θα έρχομαι καθολου. Απλώς κάποιες φορές θα πηγαίνω στα Αγγλικά.ποιο ωραίο μαθημα ειναι η στατιστική.......αν δν παρακολουθείς φροντ πως θα καταλάβεις τ νοοτροπία αυτών π κάνουμε στν θεωρία??????
ilias1994
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διοικηση Ανθρωπίνων Πόρων αλλα είναι στο Δ' εξάμηνο οπότε μονο στο εαρινό μπορουμε να το παρουμεΘα τ δηλώσουμε αλλά δεν θα πάρουμε βιβλίο δεν μας συμφέρει γτ αλλάζουν κάθε χρόνο !!!!!!ειδατε αν υπαρχει κανα θεωρητικό μαθημα από άλλο εξάμηνο????
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
johnlym
Νεοφερμένος
Η δήλωση μαθημάτων ξεκίνησε απο χθες το βράδυ
το έχει και ανακοίνωση με το που μπαίνεις στο σίτε της σχόλης
Chris1993
Περιβόητο μέλος
"Είναι περίοδος δηλώσεων και μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση μαθημάτων για την τρέχουσα περίοδο!
Σημείωση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2012-2013"
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.