Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
11-1 και μετά...περιμέντε...7-9!
πρωτο ετος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεύτεροπρωτο ετος?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σήμερα όρθια την έβγαλα με το ριγέ στο μπούτι.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεύτερο
Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Καλα κουραγια..
Αυτο ο 7-9 ειναι χαροπαλεμα..
ilias1994
Νεοφερμένος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γιατί κάθε φορά που έχουμε μάθημα πλακώνουν αντιπρόσωποι από κάθε παράταξη και κοιτάνε την αίθουσα και κάνουν τους αγανακτισμένους ??????
χαχα και λένε και τα ίδια σε κάθε μάθημα
barca10
Νεοφερμένος
Γιατί κάθε φορά που έχουμε μάθημα πλακώνουν αντιπρόσωποι από κάθε παράταξη και κοιτάνε την αίθουσα και κάνουν τους αγανακτισμένους ??????
Να το συνηθίσετε. Κάθε μέρα αυτό θα γίνεται!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα το παράπονό μου είναι γιατί να βάζουν ολόκληρα τμήματα σε tini tiny αίθουσες και όταν είναι το μισό τμήμα να καθόμαστε στο χημείο ή στο Α και να χεις 5-6 θέσεις κενές σε κάθε σειρά.
Σήμερα όρθια την έβγαλα με το ριγέ στο μπούτι.
Γιατι δεν μπορουν να τα οργανωσουν
Ελεος πια..
εχω την ιδια απορια. αλλα βαριεμαι πια.Γιατί κάθε φορά που έχουμε μάθημα πλακώνουν αντιπρόσωποι από κάθε παράταξη και κοιτάνε την αίθουσα και κάνουν τους αγανακτισμένους ??????
σε 1 μηνα θα τα θυμομαστε αυτα και θα γελαμε. δεν ασχολουμαι πλεον με το τι κανουν τα κομματα
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έγκλημα?
και βεβαια οχι, αλλα υποτιθεται οτι ειναι πανεπιστημιο και οχι καφενειο..
δεν θα με πειραζε καθολου αν οτι συνεβαινε εξω απο τις αιθουσες, δεν θα τις επηρεαζε, αλλα τις επηρεαζει..
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, σκουπίδια/χαρτιά ούτε εγώ πετάω κάτω, αλλά δε γίνεται να μη πιείς καφέ/καπνίσεις μέσα στην αίθουσα.και βεβαια οχι, αλλα υποτιθεται οτι ειναι πανεπιστημιο και οχι καφενειο..
δεν θα με πειραζε καθολου αν οτι συνεβαινε εξω απο τις αιθουσες, δεν θα τις επηρεαζε, αλλα τις επηρεαζει..
floydiantree
Νεοφερμένος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, σκουπίδια/χαρτιά ούτε εγώ πετάω κάτω, αλλά δε γίνεται να μη πιείς καφέ/καπνίσεις μέσα στην αίθουσα.
αναφερομαι σε αυτους που καθονται στους παγκους των κομματων που δεν κανουν ενα τσιγαρακι, αλλά καπνιζουν και εχουν στησει χαρτι ολη την ημερα..
και αν και ειμαι καπνιστης, δεν ειναι ωραιο θεαμα οι γοπες στο διαδρομο για αυτο καπνιζω εξω.. ισως βεβαια επειδη ειναι αρχη ακομα.. η αληθεια ειναι οτι αν βλεπω συνεχεια τους αλλους να καπνιζουν μεσα, δεν θα μπορω να αντισταθω, ειδικα τον χειμωνα που θα εχει κρυο εξω
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε καταλαβαίνω ακριβώς το ίδιο νοιώθω και εγω!και αν και ειμαι καπνιστης, δεν ειναι ωραιο θεαμα οι γοπες στο διαδρομο για αυτο καπνιζω εξω.. ισως βεβαια επειδη ειναι αρχη ακομα.. η αληθεια ειναι οτι αν βλεπω συνεχεια τους αλλους να καπνιζουν μεσα, δεν θα μπορω να αντισταθω, ειδικα τον χειμωνα που θα εχει κρυο εξω
ilias1994
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε συ επειδή δεν άντεξα και έφυγα την 2η ώρα...κάνατε τίποτα σημαντικό;Και σήμερα δεν κατάλαβα τι σημείωναν κάτι παιδιά στην στατιστική...............!!!!!!!!!! Ήταν κάτι άτομα που είχαν γράψει 2 σελίδες χωρίς ν έχει πει τπτ ο καθηγητής!!!!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και σήμερα δεν κατάλαβα τι σημείωναν κάτι παιδιά στην στατιστική...............!!!!!!!!!! Ήταν κάτι άτομα που είχαν γράψει 2 σελίδες χωρίς ν έχει πει τπτ ο καθηγητής!!!!
Αυτη τη φορα δεν ημουν εγω
Που καθοσουνα στη 1η τη 2η η την 3η πτερυγα?
Πως σας φανηκαν σημερα τα πραγματα?
Μαθηματικα οκ. λιγο χαθηκα στις πολλες διαστασεις αλλα γενικα καλα.
Στατιστικη βαριεμαι αφορητα.. Σημερα επρεπε να κανει κανονικο μαθημα!
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στατιστική σκυλοβαρέθηκα μέχρι αηδίας! Μαθηματικά να πω την αλήθεια μ'αρεσε γιατί όλη την ύλη την έχω κάνει στην προηγούμενή μου σχολή και είμαι σχετικά πιο χαλαρός!Πως σας φανηκαν σημερα τα πραγματα?
Μαθηματικα οκ. λιγο χαθηκα στις πολλες διαστασεις αλλα γενικα καλα.
Στατιστικη βαριεμαι αφορητα.. Σημερα επρεπε να κανει κανονικο μαθημα!
YΓ. Σήμερα βρήκα θέση και μπροστά μπροστά!!!!!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
τιποτα το ιδιαιτερο. βρηκαμε παντως οτι οντως υπηρχαν παιδια με την ιδια μερα γενεθλια 2 στις 16/2 και 2 στις 3/5Ρε συ επειδή δεν άντεξα και έφυγα την 2η ώρα...κάνατε τίποτα σημαντικό;
και ειπαμε ποτε μια μεταβληη ειναι συνεχης και ποτε διακριτη.
τιποτα απολυτως..
YΓ. Σήμερα βρήκα θέση και μπροστά μπροστά!!!!!
πως σε λενε?
Marcoulini
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.