Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι κωδικοί που μας δώθηκαν σήμερα είναι για το email και την eclass!!εκανα σημερα την ενεργοποιηση λογαριασμου απο το https://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/register.asp
αυτοι οι κωδικοι που μας δωθηκαν δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι.. που τους βαζουμε..
το μαιλ δεν εχω ενεργοποιησει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
To password/username στον Εύδοξο, είναι το ίδιο με αυτό στην Ηλ. Γραμματεία.Ίσως είναι για τον Εύδοξο,τα συγγράματα δηλαδή...
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια εμένα το username και το password για το email δεν μου γίνονται αποδεκτά! Να υποθέσω ότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη;
Οι κωδικοί που μας δώθηκαν σήμερα είναι για το email και την eclass!!
ουτε εμενα μου μπαινει με αυτα που μου δωσανε...
λεω εκεινο το καρτελακι που λεει "ατομικο δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστων"
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουτε εμενα μου μπαινει με αυτα που μου δωσανε...
λεω εκεινο το καρτελακι που λεει "ατομικο δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστων"
Ναι και εγω αυτο λεω. Οκ αρα δεν εχουν ενεργοποιηθει ακόμη.
himforlife
Νεοφερμένος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την Πεμπτη που ειναι η εγγραφη για ΟΔΕ πειραζει αν αργησω λιγακι?? Αν παω πχ 9:30 αντι για 9??
ναι ρε δεν τρεχει κατι.. εγω πηγα 9 στη σχολη και..
1. ολα τα κομματα πανω μου
2. εψαχνα να βρω 2 φιλους μου
3. με βρηκε ενας παλιος μου φιλος που ειναι 2ο ετος
μπηκα κατα της 10 μεσα στη σχολη
johnlym
Νεοφερμένος
NIKOSKYR
Νεοφερμένος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοινωνιολογία/ Πολιτική Επιστήμη.Insomnie τι μαθήματα επιλογης ειχες πάρει πρωτο εξαμηνο?
Ενδιαφέροντα και τα δύο. Στη Κοινωνιολογία επιβάλλεται να κάνεις μία μικρή παρουσίαση--προσωπικά δεν έκανα( και τσίμπησα πεντάρι όπως πολύς κόσμος), αλλά είναι ευκολάκι απ' ότι έμαθα.
Μη σε πολυαπασχολούν τα επιλογής το πρώτο χρόνο!
johnlym
Νεοφερμένος
Κοινωνιολογία/ Πολιτική Επιστήμη.
Ενδιαφέροντα και τα δύο. Στη Κοινωνιολογία επιβάλλεται να κάνεις μία μικρή παρουσίαση--προσωπικά δεν έκανα( και τσίμπησα πεντάρι όπως πολύς κόσμος), αλλά είναι ευκολάκι απ' ότι έμαθα.
Μη σε πολυαπασχολούν τα επιλογής το πρώτο χρόνο!
Από περιέργεια ρωτάω,εγώ σκεφτόμουνα για ιδιωτικό δίκαιο Ι και εφαρμογές υπολογιστών ξέρεις άμα θεωρούνται εύκολα η δύσκολα?
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πάρεις Υπολογιστές.Από περιέργεια ρωτάω,εγώ σκεφτόμουνα για ιδιωτικό δίκαιο Ι και εφαρμογές υπολογιστών ξέρεις άμα θεωρούνται εύκολα η δύσκολα?
Ιδιωτικό Δίκαιο, υποθέτω θα 'ναι της ίδιας δυσκολίας με τα άλλα δύο. Είναι πολύ δημοφιλές μάθημα.
johnlym
Νεοφερμένος
Να πάρεις Υπολογιστές.
Ιδιωτικό Δίκαιο, υποθέτω θα 'ναι της ίδιας δυσκολίας με τα άλλα δύο. Είναι πολύ δημοφιλές μάθημα.
ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Κατα τ'αλλα, αν ακούσεις ότι είναι ο Κασιμάτης καθηγητής τότε επέλεξέ το ανεπιφύλακτα.
Γράψε στην πρόοδο, διάβασε στο τέλος τα πρακτικά και είσαι jet.
Είναι απο τα λίγα μαθήματα που προσφέρουν απλόχερα 9αρια και 10αρια!
ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ.
Για το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης είναι επιλογής, για εμάς τους ΟΔΙΤΕΣ λέγεται Αστικό Δίκαιο και είναι υποχρεωτικό (άρα το ίδιο ισχύει και για μας)
Να καλοσορίσω τους καινούργιους ΛΟΧΡΙΤΕΣ, ΔΕΤαριους και Πληροφορικάριους.
Καλή αρχή παιδιά.
Αύριο, είναι η εγγραφή της τμηματάρας
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, και ξεκίνα σιγά-σιγά να μαθαίνεις καμία γλώσσα προγραμματισμού που θα σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον ( και θά' ναι και ένα προσόν). Βλέπε Matlab, R, με έμφαση στο πρώτο.ok eyxaristo gia tis plirofories
fretoe
Δραστήριο μέλος
johnlym
Νεοφερμένος
Α, και ξεκίνα σιγά-σιγά να μαθαίνεις καμία γλώσσα προγραμματισμού που θα σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον ( και θά' ναι και ένα προσόν). Βλέπε Matlab, R, με έμφαση στο πρώτο.
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!!
Και επισημα φοιτητης στο ΔΕΤ. Πω πω, τι γινετε στην Ασοεε? Πνιγοσουν στα κομματοσκυλα, δεν μπορουσες να κανεις μετρο χωρρις να σου τα πριξουν. Ακομα και απο τον ηλεκτικο σε αρχιζαν...
Νομίζω σου είχα δώσει μια ιδέα για το πως θα είναι.....
johnlym
Νεοφερμένος
Ιδιωτικό Δίκαιο, νομίζω ότι δεν θα είναι ο ίδιος καθηγητής.
Κατα τ'αλλα, αν ακούσεις ότι είναι ο Κασιμάτης καθηγητής τότε επέλεξέ το ανεπιφύλακτα.
Γράψε στην πρόοδο, διάβασε στο τέλος τα πρακτικά και είσαι jet.
Είναι απο τα λίγα μαθήματα που προσφέρουν απλόχερα 9αρια και 10αρια!
ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ.
Για το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης είναι επιλογής, για εμάς τους ΟΔΙΤΕΣ λέγεται Αστικό Δίκαιο και είναι υποχρεωτικό (άρα το ίδιο ισχύει και για μας)
Να καλοσορίσω τους καινούργιους ΛΟΧΡΙΤΕΣ, ΔΕΤαριους και Πληροφορικάριους.
Καλή αρχή παιδιά.
Αύριο, είναι η εγγραφή της τμηματάρας
Ευχαριστω πολυ για της πληροφορίες!!!δν ήξερα ότι ήταν το ίδιο δίκαιο με αυτο του οδε.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τα αγγλικά που έχει το πανεπιστήμιο είναι ορολογία η δν αξίζει και να πάρω απαλλαγή άμα μπορώ???
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ για της πληροφορίες!!!δν ήξερα ότι ήταν το ίδιο δίκαιο με αυτο του οδε.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τα αγγλικά που έχει το πανεπιστήμιο είναι ορολογία η δν αξίζει και να πάρω απαλλαγή άμα μπορώ???
για τα αγγλικα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει.
ειναι υποχρεωτικα/προαιρετικα/μετρανε στον βαθμο εξαμηνου/ειναι δωρεαν/πληρωνεις 300 τον χρονο
τα εχω μπερδεψει....ξερει κανεις να με διαφωτισει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.