Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα;Δικαιο εχασες καναμε στο αμφιθεατρο 2 ολοκληρες ωρες παρακαλω...
Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;;Πληροφορικη και εγω εφυγα κατα τις τεσσερις για καφε. !0 ατομα παρεα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα;
Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα!Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα!
Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη...
Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε.
ilias1994
Νεοφερμένος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!!
Ημουν σε αυτα τα κοριτσια...
Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες
Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες?
Με προσβαλεις..
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;;
Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!!Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!!
Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20...
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. ThnxΕννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20...
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx
Τιποτα
Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια?
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του...
τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω?
κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται..
ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη??
και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται?
αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε?
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν??
δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του...
τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω?
κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται..
ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη??
και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται?
αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε?
Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε..
Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος.
Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες...
δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια..
Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε..
Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος.
Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες...
δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια..
Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω
Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι!
ilias1994
Νεοφερμένος
Ημουν σε αυτα τα κοριτσια...
Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες
Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες?
Με προσβαλεις..
Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!!
ilias1994
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε????
Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης!
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά.Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω.
ilias1994
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.