sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω, δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας πάκος σημειώσεις έτοιμος στη Βιβλιοδιανομή--αν και ήταν λίγο περίεργη η διατύπωση της ανακοίνωσης. Όπως και να 'χει, πηγαίντε όποτε έχετε χρόνο και ρωτήστε
Αυτες οι σημειωσεις ειναι για τα μαθηματα στα οποια δεν θα παρουμε συγγραμματα. Αυτο ειναι ολο. Και ξαναλεω για τους λοχρη-ιτες/ιτισσες οτι στο πρωτο εξαμηνο εμεις δεν παιρνουμε τιποτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα εγώ που είχα παρει την γραμματεια τηλ να ρωτησω τι ακριβώς παίζει περί τρίπτυχου-ακαδημαϊκής-φοιτητικής ταυτότητας δεν ήξερε κάνενας να μου πει γιατι το υπουργείο δεν είχε στειλει οδηγίες! Τι να πεις τώρα.... Παρολα αυτα απ' οτι έχω καταλαβει και πιστευω οτι αυτό ισχύει τελικά είναι οτι ακαδημαική ταυτότητα=φοιτητική μονο που εχει ενσωματωμενο και το πάσο μεσα!
πασο για μμμ, φοιτητικη-ακαδημαικη, ολα σε ενα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
πασο για μμμ, φοιτητικη-ακαδημαικη, ολα σε ενα!
νοικοκυρεμενα...
Α,με την καρτα για τη βιβλιοθηκη που ειπες τι παιζει?
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα και του φιλου μου δεν μπαινει με τιποτα
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
νοικοκυρεμενα...
Α,με την καρτα για τη βιβλιοθηκη που ειπες τι παιζει?
δεν ξερω.. θα παω αυριο να ρωτησω.. στο https://www.lib.aueb.gr/ δεν αναφερει τιποτα
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια, εσεις οι πρωτοετεις του ΛΟΧΡΗ, έχετε ολοι συνδεθει κανονικα στο webmail προπτυχιακών?
εμενα και του φιλου μου δεν μπαινει με τιποτα
τι ειναι το webmail των προπτυχιακων?
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω αυριο στο προγραμμα μου εχω φροντηστηριο σε μαθημα το οποιο δεν εχω παει ακομα, πρεπει να παω στο φροντηστηριο ειτε εχει αρχισει η παραδοση στο μαθημα αυτο ειτε οχι;;;;
Και εγω εχω φροντιστηριο σε μαθημα που δεν εχει αρχισει. Αλλα θα παω, γιατ ουτως η αλλως δεν θα φυγω απο το πανεπιστημιο.
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένος
Εμενα το θεμα ειναι οτι τελειωνω 3 και το φροντηστηριο αρχιζει 7Και εγω εχω φροντιστηριο σε μαθημα που δεν εχει αρχισει. Αλλα θα παω, γιατ ουτως η αλλως δεν θα φυγω απο το πανεπιστημιο.
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ειναι το webmail των προπτυχιακων?
https://dias.aueb.gr:8100/
οι κωδικοι στο φακελακι που μας εδωσαν οταν γραφτηκαμε
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχύει.Μολις μου ειπε ενας φιλος μου που σπουδαζει και αυτος στην ασοεε αλλα πληροφορικη οτι τα φροντηστηρια αρχιζουν πιο μετα απο τα μαθηματα ανεξαρτητως του τι λεει το προγραμμα.
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://dias.aueb.gr:8100/
οι κωδικοι στο φακελακι που μας εδωσαν οταν γραφτηκαμε
Kαι τι εγινε με αυτο? Εννοω που χρησιμευει? Ποια στοιχεια συμπληεωνουμε?
*σορυ για τις πολλες ερωτησεις
ΩραιαΜολις μου ειπε ενας φιλος μου που σπουδαζει και αυτος στην ασοεε αλλα πληροφορικη οτι τα φροντηστηρια αρχιζουν πιο μετα απο τα μαθηματα ανεξαρτητως του τι λεει το προγραμμα.
Δεν νομιζω... Για να εφαρμοστει ενα μετρο στην Ελλαδα πρεπει να περασουν δυο τρια χρονια. Βεβαια οταν ειναι επιβληθουν φοροι και να μας κανουν να πληρωσουμε ολοι τρεχουν...Οπως επισης μου ειπε οτι παιζει να πληρωσουμε τα συγγραμματα τελικα
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι τι εγινε με αυτο? Εννοω που χρησιμευει? Ποια στοιχεια συμπληεωνουμε?
*σορυ για τις πολλες ερωτησεις
Ειναι το email που σου παρέχει η σχολη! Για να μπεις πας στην διευθυνση https://dias.aueb.gr:8100/ και βαζεις το username και password που ηταν γραμμενοι στο χαρτακι που πηρες κατα την εγγραφή σου στην σχολή. Συν τοις αλλοις αυτοί οι κωδικοί ειναι και για να μπεις στο eclass!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι το email που σου παρέχει η σχολη! Για να μπεις πας στην διευθυνση https://dias.aueb.gr:8100/ και βαζεις το username και password που ηταν γραμμενοι στο χαρτακι που πηρες κατα την εγγραφή σου στην σχολή. Συν τοις αλλοις αυτοί οι κωδικοί ειναι και για να μπεις στο eclass!
Ευχαριστω, εκει που λεει layout τι βαζουμε?
ilias1994
Νεοφερμένος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΙποτα άστο κενο οπως και τα κουτακια απο κατω. Μονο username kai password βαλε!Ευχαριστω, εκει που λεει layout τι βαζουμε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.