john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω κανει εννοειται ενεργοποιηση λογαριασμου απο το https://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/register.asp
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasia4
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί ρε συ; Εγώ εχω συνδεθει... Άμα αργήσει κι άλλο επικοινωνησε με τη γραμματεια...ακομα δεν μπορω να συνδεθω στο e-class ή webmail προπτυχιακών, δεν ξέρω πως αλλιως λεγεται.. απο τη λογιστικη εχει συνδεθει κανεις?
εχω κανει εννοειται ενεργοποιηση λογαριασμου απο το https://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/register.asp
barca10
Νεοφερμένος
Παιδια μηπως ξερει κανεις μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις για τη σιτιση για τους πρωτοετεις??
Μέχρι τις 30/10.
Anastasia4
Νεοφερμένος
ωραια! ευχαριστωΜέχρι τις 30/10.
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή αυτό απαιτείται για τη λήψη πανεπιστημιακών σημειώσεων; Τι πιστοποιητικό είναι αυτό;Ναι Τρίτη ξεκινάμε ........... το πιστοποιητικό το ζητάς από την γραμματεία και στο φέρνουν μετά από 2 μέρες!
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοιτητική ταυτότητα θέλει.Δηλαδή αυτό απαιτείται για τη λήψη πανεπιστημιακών σημειώσεων; Τι πιστοποιητικό είναι αυτό;
Anastasia4
Νεοφερμένος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνήθως πέρνουν 2. Μπορείς βέβαια να πάρεις περισσότερα (τόσα όσα να φθάσεις τις μέγιστες διδακτικές μονάδες ανα εξάμηνο) ή και λιγότερα.Παιδια ειμαι πρωτοετης στο οικονομικης επιστημης.. μηπως ξερει κανεις ποσα μαθηματα επιλογης πρεπει να παρω?
Anastasia4
Νεοφερμένος
Συνήθως πέρνουν 2. Μπορείς βέβαια να πάρεις περισσότερα (τόσα όσα να φθάσεις τις μέγιστες διδακτικές μονάδες ανα εξάμηνο) ή και λιγότερα.
οκ! σ ευχαριστώ!
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
με δηλωση μαθηματων και πανεπιστημιακες σημειωσεις, παιζει κατι? δεν εχω ιδεα..
αυτο λεει:
"Διανομή Πανεπιστημιακών Σημειώσεων Η διανομή των Πανεπιστημιακών Σημειώσεων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00-14:00, από τη Βιβλιοδιανομή του Πανεπιστημίου (Αντωνιάδου & Πατησίων).
Τονίζεται ότι οι Πανεπιστημιακές σημειώσεις του 1ου έτους χορηγούνται μόνο στους φοιτητές του 1ου έτους και απαιτείται η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ"
δηλαδη μπορω και αυριο να παω με τη φοιτητικη ταυτοτητα και να παρω τιποτα?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε φοιτητικές ταυτότητες ακόμα
εγω εχω απο την παρασκευη.
και αυριο τωρα που το θυμηθηκα θελω να κανω και αιτηση για καρτα βιβλιοθηκης..
αντε να τελειωνω με ολες αυτες τις καρτες να μην ξανατρεχω στα μεσα του χρονου..
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
εγω εχω απο την παρασκευη.
και αυριο τωρα που το θυμηθηκα θελω να κανω και αιτηση για καρτα βιβλιοθηκης..
αντε να τελειωνω με ολες αυτες τις καρτες να μην ξανατρεχω στα μεσα του χρονου..
Α είσαι τυχερός εσύ Εμένα ούτε έχει εγκριθεί ακόμα
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα εγώ που είχα παρει την γραμματεια τηλ να ρωτησω τι ακριβώς παίζει περί τρίπτυχου-ακαδημαϊκής-φοιτητικής ταυτότητας δεν ήξερε κάνενας να μου πει γιατι το υπουργείο δεν είχε στειλει οδηγίες! Τι να πεις τώρα.... Παρολα αυτα απ' οτι έχω καταλαβει και πιστευω οτι αυτό ισχύει τελικά είναι οτι ακαδημαική ταυτότητα=φοιτητική μονο που εχει ενσωματωμενο και το πάσο μεσα!Τι να πω, ρε tsoufou... Μας έχουν λίγο μπερδέψει. Αρχής γενομένης από το "φοιτητικής" και όχι "ακαδημαϊκής" ταυτότητας. Καλά, αφού τα γράφουν τόσο επίσημα, γιατί δεν τα γράφουν και ορθά για να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε! Σε σύγκριση πάντως με άλλες σχολές, η ΑΣΟΕΕ σκίζει στην οργάνωση, νομίζω!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα σημερα και κατεθεσα χαρτια για σιτιση (κανα 15λεπτο περιμενα μονο) και εκανα αιτηση και για πιστοποιητικο σπουδων.
με δηλωση μαθηματων και πανεπιστημιακες σημειωσεις, παιζει κατι? δεν εχω ιδεα..
αυτο λεει:
"Διανομή Πανεπιστημιακών Σημειώσεων Η διανομή των Πανεπιστημιακών Σημειώσεων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00-14:00, από τη Βιβλιοδιανομή του Πανεπιστημίου (Αντωνιάδου & Πατησίων).
Τονίζεται ότι οι Πανεπιστημιακές σημειώσεις του 1ου έτους χορηγούνται μόνο στους φοιτητές του 1ου έτους και απαιτείται η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ"
δηλαδη μπορω και αυριο να παω με τη φοιτητικη ταυτοτητα και να παρω τιποτα?
Δεν χρειαζεται να παρεις τιποτα απο πανεπιστημιακες σημειωσεις.
Ρωτησα σημερα στη γραμματεια. Αρα μην σκας..
Υ.Γ. Αυτα ισχυουν μονο για το τμημα μου!!
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.