Joaquín
Διάσημο μέλος
Εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις.Σε αυτον την ειπα που σου εγραψε ''δεν εδωσες πανελληνιες''
Με συγχωρείς τότε.Νόμιζα ότι ήταν μπηχτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoto.1220
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε και τρίτο στην Τ-1??Μπράβο ρε παιδιά..εχει μπει ηλεκτρονικα?? δεν κανω μαθημα ηλεκτρολογια, αρκουμαι στο σχολειο και τωρα τελειωσαμε εναλασσομενα και γραφουμε επαναληπτικο... Πως σου φαινεται το μαθημα?
Μέχρι να το διαβάσω καλά το μάθημα(γιατί τον πρώτο καιρό το 'χα ψιλοπαρατημένο),μου φαινόταν βουνό...Τελικά όμως θεωρώ ότι είναι μια χαρά,χτυπάμε βαθμό με σχετική ευκολία...Στο φροντ κάνουμε μια ώρα τη βδομάδα και τώρα τελειώνουμε εναλλασσόμενα,χωρίς να έχουμε κάνει ασκήσεις ακόμα όμως..Λογικά μες στις γιορτές θα γίνει κι αυτό...Στο σχολείο συχνά μας παίρνει και 3η (!) ώρα μες στη βδομάδα και την περασμένη βδομάδα γράψαμε διαγώνισμα σ' όλο το πρώτο κεφάλαιο και αμέσως μετά μπήκαμε ηλεκτρονικά....Εσένα πώς σου φαίνονται??
betoto.1220
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Και η Ηλεκτρολογία και η Χημεία-Βιοχημεία, είναι μαθήματα που, χωρίς πολύ διάβασμα, μπορείς να χτυπήσεις άνετα δύο 100ρια.τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντάξει,νομίζω με Ηλεκτρολογία το 'χουμε...Χημεία δεν έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά η αλήθεια είναι,αλλά είναι οκ..Και Βιοχημεία καλά,μαθαίνονται...!Καλά που 'χουμε κι αυτά να μας παρηγορούν...τα εναλασσομενα στην αρχη μου φαινοντα βουνο, μεχρι να ασχοληθω σοβαρα μαζι τους... Τωρα μου φαινονται αρκετα ευκολα αν και δεν τα υποτιμω γιατι εχουν παγιδες... γενικα ειναι συμπαθητικο μαθημα και αισιοδοξω πως θα χτυπησω καλο βαθμο... χημεια-βιοχημεια καλα?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι προφανωςΚαθηγητης πανεπιστημιου ξερω γω..
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Φυσικη: θεμελιωδης νόμος της στροφορμης
Χημεια: Μπαινω 5 (δεσμος σ και π)
Βιολογια: 6ο
Μαθηματικα Γεν: 1η παραγραφο απο στατιστικη!
Εκθεση: Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γραψω...
christina123
Δραστήριο μέλος
ΦΥΣΙΚΗ: ροπη...
ΑΕΠΠ:πινακες(μονοδιαστατους)
ΑΟΔΕΥ:λιγο πριν την επικοινωνια
ΕΚΘΕΣΗ:εχουμε τελιωσει ολη την υλη της γ απο θεωρια(πειθω, κειμενικα ειδη κ.λ.π)
ΒΙΟΛΟΓΙΑ:μεσα 2ου κεφαλαιου
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικη . Στροφορμη
Χημεια Οργανικη (επαναληψη)
Βιολογια .1ο (επαναληψη)
Φυσικη γεν . Ενεργεια συνδεσης
Εκθεση ?
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μαθηματικά
Επανάληψη στο κεφάλαιο των παραγωγων
Φυσική
Διατήρηση Στροφορμής
ΑΟΚΔΕΚΥ
Τελειώνω management, ας πούμε
ΑΕΠΠ
Πίνακες 2 διαστάσεων
Εκθεση
Κλωνοποίηση
Μαθηματικά Γενικής
Μπαίνω πιθανότητες
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Φυσική: Ηλεκτρομαγνητικά κύματα
Βιολογία: Τελείωσα Mendel. Μπαίνω στο 6ο.
Χημεία: Ρυθμιστικά διαλύματα
Βιολογία γεν: Τροφικές αλυσίδες και πλέγματα
Έκθεση: Έχω βγάλει τους μισούς θεματικούς κύκλους και σχεδόν όλη τη θεωρία
Διαβάζοντας και τους υπόλοιπους, είμαι πίσω στη Φυσική ή μου φαίνεται;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Mαθηματικά:Συνέχεια.
Φυσική:Στάσιμα
Χημεία:Tέλος 3ου.
Βιο.Κατ:Μπήκαμε και κάναμε ορισμούς από το 5ο.
Βιο Γεν:Oικοσύστημα,Βιοκοινότητες κτλ.
chilipepper
Νεοφερμένος
Φυσική Κατεύθυνσης : Πλάγια Κρούση
Βιολογία Κατεύθυνσης : Μονοκλωνικά Αντισώματα (8ο κεφάλαιο)
Βιολογία Γενικής : Μόλις τελειώσαμε το 2ο κεφάλαιο
Έκθεση : Παράδοση-Μνημεία
Χημεία : Πολυμερισμός
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικη κατ. Ντοπλερ
Στα αλλα επαναληψεις
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικη κατ: Θαναση(Θεμελιωδης νομος στροφικης)
Αεππ: Μαλλον μπαινουμε υπποπρογραμματα
Μαθηματικα γεν: Κατανομη(κτ βλακειες καμπυλες)
Εκθεση: Αθλητισμος
Αοδε: Στο τελος των εμποδιων επικοινωνιας
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Φυσικη: Τελειωνω στερεο
Χημεια: Στις τελευταιες αντιδρασεις και μετα πολλες πολλες πολλες ασκησεις
Βιολογια: 8ο
Μαθηματικα Γενικης: Τελειωνω στατιστικη απο ασκησεις
Εκθεση: Τεχνολογια
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.