Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία και καλή υπομονη με τις παπαριές που θα ακούσεις για την επιλογή σου στο φορουμ.Γενικά η βιολογία σαν επιλογή δεν εντυπωσιάζει τη μάζα,οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τις πιέσεις που θα δεχθείς να αλλάξεις γνώμη.Και να φανατστείς,εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο να βγάλω τα μόρια για τη σχολή παρά να καταφέρω να τη δηλώσω.Μοριακη Βιολογια
Eutyhia
Νεοφερμένος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
να πεταωωωωωωω να παω παντου με το διαστημόπλοιο.........
CSX2033
Νεοφερμένος
amalfi
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω ένα επάγγελμα που θα μου προσφέρει επικοινωνία με τον κόσμο.
Θέλω να με διαβάζουν ή να με ακούνε και να τους φτιάχνω έστω και λίιιιγο τη μέρα.
Θέλω να έχω μέσα απο τη δουλειά μου δυνατότητα συχνών ταξιδιών ή ολιγόχρονων εγκαταστάσεων σε χώρες του εξωτερικού.
Τα πιο τρελά μας επαγγελματικά όνειρα δεν λέμε εδώ?
navarhos
Νεοφερμένος
Αλλα τελικα θα γινω ηθοποιος γιατι ολα αυτα τα ζεις μονο μεσα απο τα σεναρια της Shonda Rhimes και του Ryan Murphy !!!
Dias
Επιφανές μέλος
Θα πείτε: "και ύστερα ξύπνησε". Μα για τρελά όνειρα δε λέμε? Πάντως πολύ μικρός (μου λένε) ήθελα όταν μεγαλώσω να γίνω στρατιώτης!!!!
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
chainsaw
Νεοφερμένος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
navarhos
Νεοφερμένος
Χαχαχαχαχαχαχαχα !!!! Καλο !!!!!Αφού λέμε για τρελά επαγγελματικά όνειρα θα σας πω τα δικά μου. Δεν ονειρεύομαι ένα μόνον πράγμα αλλά πολλά και μάλιστα θα τα ήθελα όλα το ένα μετά το άλλο: Ρομποτολόγος, καθηγητής φυσικής σε λύκειο, αστροφυσικός κοσμολόγος στο SERN, συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, ερευνητής νανοτεχνολογίας, ιστορικός θετικών επιστημών, αεροπυροσβέστης, διαστημοβιολόγος, ειδικός στην πυρηνική σύντηξη, δημοσιογράφος σε επιστημονικό περιοδικό, μουσικοσυνθέτης κλασικής μουσικής, σχεδιαστής διαστήματος στη ΝΑSΑ, προγραμματιστής τεχνητής νοημοσύνης, συνταξιούχος.
Πλεον στα τρελα μας ονειρα συγκαταλεγεται κι αυτο !!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δια σε αυτη τη χωρα πλεον ολα τα υπολοιπα μπορεις να γινεις εκτος απο συνταξιουχος
Dias
Επιφανές μέλος
Το ξέρω βρε παιδιά. Για τρελά επαγγελματικά όνειρα δε λέει το θέμα? Ε, είπα να βάλω κι ένα πολύ τρελό. Πειράζει?Εγω θελω να γινω τραγουδιστης :p
Δια σε αυτη τη χωρα πλεον ολα τα υπολοιπα μπορεις να γινεις εκτος απο συνταξιουχος
Οι γονείς μας λενε ότι θα πάρουν σύνταξη στα 70. Εμείς στα 120 και βάλε!!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Θα ηθελα να ημουν ο καλυτερος πλαστικος χειρουργος της Αμερικης (κατι σαν τον Sean McNamara και τον Cristian Troy απο το Nip/Tuck), να ειχα τις κατακτησεις και τα λεφτα που εχει ο Cristian και να ζω την εντονη ζωη των γιατρων του Grey's Anatomy.
Αλλα τελικα θα γινω ηθοποιος γιατι ολα αυτα τα ζεις μονο μεσα απο τα σεναρια της Shonda Rhimes και του Ryan Murphy !!!
Aυτό δεν είναι όνειρο σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι.Γενικώς αν πας για ιατρική αναθεώρησε τους στόχους σου.
*CERN:p:pΑφού λέμε για τρελά επαγγελματικά όνειρα θα σας πω τα δικά μου. Δεν ονειρεύομαι ένα μόνον πράγμα αλλά πολλά και μάλιστα θα τα ήθελα όλα το ένα μετά το άλλο: Ρομποτολόγος, καθηγητής φυσικής σε λύκειο, αστροφυσικός κοσμολόγος στο SERN, συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, ερευνητής νανοτεχνολογίας, ιστορικός θετικών επιστημών, αεροπυροσβέστης, διαστημοβιολόγος, ειδικός στην πυρηνική σύντηξη, δημοσιογράφος σε επιστημονικό περιοδικό, μουσικοσυνθέτης κλασικής μουσικής, σχεδιαστής διαστήματος στη ΝΑSΑ, προγραμματιστής τεχνητής νοημοσύνης, συνταξιούχος.
Θα πείτε: "και ύστερα ξύπνησε". Μα για τρελά όνειρα δε λέμε? Πάντως πολύ μικρός (μου λένε) ήθελα όταν μεγαλώσω να γίνω στρατιώτης!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- antonis97
- georgetherrr
- Ryuzaki
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- iiTzArismaltor_
- Kate1914
- Unboxholics
- jellojina
- tsiobieman
- Hased Babis
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- nearos
- Praxis
- iew
- giannhs2001
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- ioanna2007
- rseven
- Coconut201
- Corfu kitty
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- Than003
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- panosT436
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.