domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Θα ήθελα πολύ να σπούδαζα βιολογία ή χημεία και να γινόμουν καθηγήτρια σε λύκειο γυμνάσιο ή ΑΕΙ.
2)Δασκάλα σε κάποιο ακριτικό νησί ή γενικά σε επαρχιακά σχολεία.Όχι σε πόλη.Αλλά αν πάω παιδαγωγικό μόλις το τελειώσω θα ήθελα να σπουδάσω και βιολογία ή χημεία.
Γενικά ονειρεύομαι να βγάλω δυο τρεις σχολές που μου αρέσουν και να κάνω ένα επάγγελμα που θα μου αφήνει το περιθώριο να αναπνεύσω και να ασχοληθώ και με κάποια άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Να το υποθεσεις.να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής?
Βασικα υπαρχει πλεον ΚΑΙ αυτη η εναλλακτικη στο μυαλο μου. Την τελικη αποφαση θα την παρω οταν δω τα μορια που θα βγαλω και κανω το μηχανογραφικο μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
να υποθέσω σκέφτεσαι να γίνεις τελικά καθηγητής?
Γιατί τι έχουν οι καθηγητές;;
Πιστεύω οτι μπορείς να προσφέρεις πολλά μέσω αυτού του επαγγέλματος όταν έχεις τη διάθεση και την όρεξη.
Ιατρική θα μου άρεσε αλλά φοβάμαι τα αίματα οπότε άκυρο.Άμα γινόμουν όμως θα ήθελα να πάω πάλι κάπου ακριτικά ή να είμαι στους γιατρούς χωρίς σύνορα.Πολλά ζητάω ε;:p
napstor
Δραστήριο μέλος
βεβαια αν καταφερω να μπω στην intel θα ειναι ακομα καλυτερα
chris_90
Διάσημο μέλος
Γι' αυτο το λογο το σκεφτομαι ακομα. Μπορεις πολυ ευκολα να γινεις ενας κακος (η εστω αδιαφορος) καθηγητης και αυτο να εχει αρνητικες επιπτωσεις για τους μαθητες σου. Επισης τα παιδια στο Γυμνασιο/Λυκειο ειναι στην εφηβεια και πολλες φορες δεν ξερεις πως να τα χειριστεις. Και τελος ειναι και ο ΑΣΕΠ που απο παντου ακουω οτι ειναι παλουκι.καλα ως καθηγητης μπορεις να κανεις πολυ ανετη ζωη, 3 μηνες διακοπες (καμια αλλη δουλεια δεν το χει) και ικανοποιητικο μισθο, πολυ ελευθερο χρονο γενικα, αλλα εχεις και μεγαλη ευθυνη απεναντι στα παιδια
Guest 292010
Επισκέπτης
Αστροναύτης (όχι δεν κάνω πλάκα)Ποιό είναι το πιο τρελό επαγγελματικό σας όνειρο
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
madster95
Νεοφερμένος
CEO σε μια μεγααααλη εταιρια!!
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά!Για να παραθέσω λοιπόν και το δικό μου όνειρο....
Θέλω να κάνω ακαδημαϊκή καριέρα σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο Harvard , Yale , MIT και φυσικά να δουλέψω ως ερευνητής στη NASA ή στο CERN... Ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , πάντα...
Βέβαια , επειδή αυτό το όνειρο είναι κάπως παρατραβηγμένο βολεύομαι και με τεχνικό - μελετητικό γραφείο...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Το λύκειο της περιοχής μας κέρδισε σε έναν πανευρωπαικό διαγωνισμό φυσικής και οι μαθητές θα εκπληρώσουν ένα από τα δικά σου όνειρα!Θα πάνε εκδρομή στην Ελβετία και θα παρακολουθήσουν το cern απο κοντά!
τέλειο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
το μόνο που θα δούνε είναι ο μικρόκοσμος που είναι σαν μουσέιο καθώς και το control room που έχει καμιά 10αριά ανθρώπους να δουλεύουν σε pc
Guest 292010
Επισκέπτης
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πυροσβέστης ήθελα να γίνω πάντα. Ακόμα θέλω.
Εγω ειχα μια κλιση προς τον εμπρησμο... ψηνεσαι να συνεργαστουμε?
Anarki
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Ilovemycats27
- Debugging_Demon
- TheNorth
- tsiobieman
- Qwerty 0
- ioanna2007
- FNC_Sophia
- iew
- Orfano
- constansn
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- jellojina
- giannhs2001
- estrela
- panosT436
- Kate1914
- Corfu kitty
- Unboxholics
- Than003
- Ryuzaki
- Hased Babis
- antonis97
- georgetherrr
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- rseven
- Coconut201
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.