ναι η φυσικη στην αρχη ομολογψ πωσ με δυσκολεψε αλλα μετα οταν μπηκα στο νοημα:xixi:μου φαινοταν και εξακολουθει να μου φαινεται γελοια...δεν τιθεται θεμα...αλλα τα αρχαια αστα να πανε..πφφφφνα τρελενεσαιτα αρχαία είναι πολλά ,πάρα πολλά !!! η άλγεβρα είναι λίγο δυσνόητη αλλά παλευεται. η φυσική πάλι είναι λογική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raiNja
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασίλης!
Νεοφερμένος
~ΓΥΝΑΙΚΕΣ~
Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
συμφωνω.εγω περασα πολυ χαλαρα αυτη την χρονιαΑντικειμενικα η πρωτη ειναι πολυ ευκολη ταξη.
ε οκ μωρε καλα ηταν.........παλευοταν αλλα απο του χρονου 8α αρχισουν τα ωραια:iagree:συμφωνω.εγω περασα πολυ χαλαρα αυτη την χρονια
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
ναι ε???ε οκ τοτε...μια χαραΚαλα μην αγχωνεστε.Η β μπορει να ειναι δυσκολη,αλλα η υλη στα περισοστερα μαθηματα ειναι τελειως αχρηστη για τις πανελληνιες οποτε δεν υπαρχει λογος για πολυ διαβασμα.
gallas
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωστοσο κ η γεωμετρια ηταν...οχι δυσκολη αλλα σπαστικη κατα καποιο τροπο...αποδειξεις,πορισματα μπλα μπλα...αμαν δλδ!!!!!!!
Devina
Τιμώμενο Μέλος
εγω θα λεγα οτι η φυσικη ηταν το δυσκολοτερο φετος...φανταστειτε οτι στις πανελληνιες ειχε πεσει θεμα φυσικης α λυκειου κ δεν μπορουσαν να το λυσουν..
ωστοσο κ η γεωμετρια ηταν...οχι δυσκολη αλλα σπαστικη κατα καποιο τροπο...αποδειξεις,πορισματα μπλα μπλα...αμαν δλδ!!!!!!!
Η Φυσική της Α' όντως χρειάζεται αρκετά στην Γ'. Οπότε αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με κατευθύνσεις που έχουν Φυσική να δώσει περισσότερη σημασία.
Και η Γεωμετρία θα δεις που στη Β' λυκείου γίνεται παιχνιδάκι, γιατί έχεις όλες τις γνώσεις που χρειάζεται από την Α' και έτσι είναι απλούστατο να την βγάλεις και να έχεις καλό βαθμό.:iagree:
poppytaxlia
Νεοφερμένος
στα αρχαια και στην ιστορια!!!!!!!!!
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για τη φυσικη δε νομιζω πωσ ηταν ιδιαιτερα δυσκολη....πανω κατω τα θεματα που ειχε ηταν σα τησ 3ησ γυμνασιου
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
poppytaxlia
Νεοφερμένος
:iagree::iagree::iagree::iagree: για τη φυσικη σχεδον ιδια!!!ουτε εμενα μου φανηκε καποιο μαθημα δυσκολο.....εκτοσ απο τα αρχαια τα οποια ποτε μου δε μπορεσα να καταλαβω οποτε εξαιρουνται......ενα μαθημα που συνηθωσ μ δυσκολευε αλλα φετοσ ητν ευκολο ηταν η ιστορια.....
οσο για τη φυσικη δε νομιζω πωσ ηταν ιδιαιτερα δυσκολη....πανω κατω τα θεματα που ειχε ηταν σα τησ 3ησ γυμνασιου
-----------------------------------------
αυτο που λες δεν ισχυει παντα π.χ. εγω δεν διαβαζα φυσικη πολυ για την ακριβεια πολυ λιγο αλλα και παλι ουτε κενα ειχα(ετσι θελω να πιστευω)αλλα ουτε και δυσκολευτηκα!!!Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα μας. Αν δεν διαβάζεις ένα μάθημα από την αρχή της χρονιάς τότε θα δημιουργηθούν κενά και θα σου φαίνεται δύσκολο.
st@vr@ki$
Νεοφερμένος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Φυσική της Α' όντως χρειάζεται αρκετά στην Γ'. Οπότε αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με κατευθύνσεις που έχουν Φυσική να δώσει περισσότερη σημασία.
Και η Γεωμετρία θα δεις που στη Β' λυκείου γίνεται παιχνιδάκι, γιατί έχεις όλες τις γνώσεις που χρειάζεται από την Α' και έτσι είναι απλούστατο να την βγάλεις και να έχεις καλό βαθμό.:iagree:
πραγματι..:iagree:
εγω να πω την αληθεια στα αρχαια δεν εδωσα καθολου σημασια φετος και δεν αντιμετωπισα ιδιαιτερο προβλημα στο τελος..:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.