who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr4ke
Νεοφερμένος
ΤΙΙΙΙΙ ???Εγω εχω δυο βδομαδες που ειμαι σε ομαδα rugby
Η Eλλάδα έχει ομάδα rugby ???έλεος δεν το ήξερα..:s
Εγώ ασχολούμε με κολύμβηση ..έχω συμμετάσχει σε πολλούς επίσημους αγώνες και έχω καταφέρει να γεμίσω το γραφείο μου με πολλά μετάλεια.:thanks:
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εχει και ομαδες χοκευ επι παγου, οπως και εθνικη
Πολλα υπαρχουν που δεν τα ξερουμε οι περισσοτεροι, πρεπει ομως να γουσταρεις το αθλημα απο μονος σου για να ψαχτεις και να τα βρεις
madster95
Νεοφερμένος
η απολυτη αισθηση!!
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ασχολουμαι με τον χορο(αν αυτο θεωρηται αθλημα) και συγκεκριμενα κλασσικο μπαλετο και τζαζ εδω και 2 χρονια.Οταν ημουν δημοτικο,επαιζα μπασκετ
Υποκλίνομαι! Επιτέλους και ακομπλεξάριστα αγόρια στο μπαλέτο.
Εγώ κάνω 8 χρόνια κλασσικό μπαλέτο, έχω κάνει και μοντέρνο. Επίσης ,μπάσκετ αλλά για πολύ λίγο (όλοι λένε ότι έκανα βλακεία γιατί είμαι ψηλή, εμένα δε μου άρεσε όμως) και κολύμβηση για μια 5ετία και είχα φτάσει προαγωνιστική αλλά τότε πιεζόμουν φοβερά και σταμάτησα (ευτυχώς). Το μπαλέτο το προτιμώ σαφώς! Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί και με ρυθμική γυμναστική. Παλιότερα ειδικά ήταν στα σχέδιά μου...πλέον είναι αδύνατο και λόγο ύψους και λόγω ηλικίας αλλά ευτυχώς έχω ήδη βρει αυτό που μου ταιριάζει.
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί όχι??Το καλοκαίρι παίζω beach......:no1:σκέφτομαι πολύ να αρχίσω το καλοκαίρι βόλλευ... millerovia θα μου μάθεις?
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος
Εγω ασχολουμαι με τον χορο(αν αυτο θεωρηται αθλημα) και συγκεκριμενα κλασσικο μπαλετο και τζαζ εδω και 2 χρονια.Οταν ημουν δημοτικο,επαιζα μπασκετ
Αγαπητοί χορευτές, χαιρετώ!!Εγώ κάνω 8 χρόνια κλασσικό μπαλέτο, έχω κάνει και μοντέρνο. Επίσης ,μπάσκετ αλλά για πολύ λίγο (όλοι λένε ότι έκανα βλακεία γιατί είμαι ψηλή, εμένα δε μου άρεσε όμως) και κολύμβηση για μια 5ετία και είχα φτάσει προαγωνιστική αλλά τότε πιεζόμουν φοβερά και σταμάτησα (ευτυχώς). Το μπαλέτο το προτιμώ σαφώς! Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί και με ρυθμική γυμναστική. Παλιότερα ειδικά ήταν στα σχέδιά μου...πλέον είναι αδύνατο και λόγο ύψους και λόγω ηλικίας αλλά ευτυχώς έχω ήδη βρει αυτό που μου ταιριάζει.
Εγώ κάνω 10 χρόνια κλασσικό μπαλέτο και 7 σύγχρονο χορό! Τα λατρεύω και τα δύο και σκέφτομαι να ασχολειθώ επαγγελματικά!!! Παλιά, έκανα 2 χρόνια μπάσκετ και συγχρονισμένη κολύμβηση.
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα ήθελα να κάνω στίβο και βόλλεϋ... Παίζω καλά βόλεϋ και είμαι και πολύ γρήγορη και μου αρέσει να τρέχω, αλλά πού χρόνος για μία ακόμη δραστηριότητα... Άν είχα τη δυνατότητα, θα ξεκινούσα και ρυθμική γυμναστική για να αποκτήσω ευλυγισία...
Αγαπητοί χορευτές, χαιρετώ!!
Εγώ κάνω 10 χρόνια κλασσικό μπαλέτο και 7 σύγχρονο χορό! Τα λατρεύω και τα δύο και σκέφτομαι να ασχολειθώ επαγγελματικά!!! Παλιά, έκανα 2 χρόνια μπάσκετ και συγχρονισμένη κολύμβηση.
Και εγώ έκανα μπάσκετ και κολύμβηση....Από δύο χρονια το καθένα...
Λίλιαν30810
Νεοφερμένος
danaoula8
Νεοφερμένος
απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου παιζω βολλευ..
ειναι το μονο πραγμα που μπορω να περναω ολη τν ωρα μου...
το βολλευ δεν ειναι τροποσ ζωησ για μενα, ειναι η ζωη μου!!!!![/QUOTE
Παιζεις σε καποια ομαδα?????
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος
Τρελαίνομαι για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........... Είναι το αγαπημένο μου άθλημα..... Είμαι το μοναδικό κορίτσι στην τάξη μου που παίζω στην γυμναστική με τα αγόρια......... Κολάω στην τηλεόραση όταν παίζει η εθνική :hellas:ή η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...........
Επίσης!
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
επίσης ασχολούμε με γυμναστική.. αλλά και πάλι δε πάω γυμναστήριο, μόνη στο σπίτι 2 ώρες τη μέρα.. είναι αρκετες πιστεύω.. αυτό το κάνω εδώ και 3-4 χρόνια.. ε΄'ιναι πολύ αποτελεσματικό.. :no1:
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένος
στο κολυμπι δεν ειμασταν μαζι μαρια,εε?Και εγώ έκανα μπάσκετ και κολύμβηση....Από δύο χρονια το καθένα...
ασχολουμε εδω και 11 χρονια μετ κολυμπι!
θελω να αρχισω volleyball αλλα..............
maira_leo
Νεοφερμένος
MzChiniz
Νεοφερμένος
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος
εγώ ασχολούμαι με το μπάσκετ εδώ και κάτι χρόνια αλλά όχι επαγγελματικά, μόνο σαν hobby, αν και θα το 'θελα πολύ να με γράψουν σε κάποια ομάδα, αλλά δυστυχώς είμαι από χωριό και είναι πολύ δύσκολο..
επίσης ασχολούμε με γυμναστική.. αλλά και πάλι δε πάω γυμναστήριο, μόνη στο σπίτι 2 ώρες τη μέρα.. είναι αρκετες πιστεύω.. αυτό το κάνω εδώ και 3-4 χρόνια.. ε΄'ιναι πολύ αποτελεσματικό..
Τί ασκήσεις κάνεις;
εκανα volley πριν 2 χρονια.....ο χορος πιανεται?
Και βέβαια πιάνεται.
MzChiniz
Νεοφερμένος
α,ωραια!εκανα χιπ χοπ το καλοκαιρι κ μ αρεσε....θελω να συνεχισω μολις ξεμπερδεψω με τις πανελληνιες.....Και βέβαια πιάνεται.
napstor
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.