stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε μην το σκέφτεσαι έτσι...ο καθένας έχει την άποψη του για κάθε μάθημα κ αναλόγως κ με την κλίση του καθενός άλλοι τα καταφέρνουμε κ άλλοι όχι!πάντως μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα..δεν θα σου κάνει καλό!κ φροντιστήριο να μην πας,άμα κάτσεις να λύσεις μπόλικες ασκήσεις από ένα βοήθημα,μια χαρά θα μάθεις μαθηματικά!όλα είναι στο μυαλό..άμα υπάρχει θέληση,δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!:iagree::no1:δεν βαριεστε μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει.δεν αντεχω τα μαθηματικα και στην γ γυμνασιου δεν εμαθα τιποτα.δεν πειραζει ευχαριστω ομως παιδια για τις συμβουλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
τίποτα βρε!για αυτό είμαστε εδώ!!!!ό,τι θες να ρωτάς!:iagree:σε ευχαριστω που με εμψυχωνεις.θα προσπαθησω για το καλυτερο και οτι βγει
Undead
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aetos
Νεοφερμένος
Σε τι ακριβως θες να στοχευει το βοηθημα ,βρε παιδια ξεφυγατε απο τον τιτλο που εβαλα , ζηταω να μαθω ποιο βοηθημα αλγεβρας χρησιμοποιειται και οχι αν σας αρεσουν τα Μαθηματικα !
γιατι απο αυτα που πεσανε στα χερια μου εχουν ασκησεις περισσοτερο...
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην α' χρησιμοποιούσα Ελληνικά Γράμματα (συγγραφέας Γιγραμέλης) και είναι πάρα πολύ καλό και σε θεωρία και σε ασκήσεις και τις εφαρμογές τις έλυνε πολύ στρωτά. Καλογραμμένο και πλήρες. Έχω να πω ότι με βοήθησε πολύ.
sdufa
Νεοφερμένος
με ενα βοηθημα μπορω να μαθω μαθηματικα?εχω τις ικανοτητες?πειτε μου δεν ξερω και ανησυ
χω
Το "Αλγεβρα" του Αλεξανδρου Τραγανιτη ειναι ισως ενα καλο για αρχη βοηθημα ,Εκδοσεις Σαββαλας .
diokon
Νεοφερμένος
Thanws
Νεοφερμένος
napstor
Δραστήριο μέλος
φιλε,αυτο θα πει τυχη.αλλοι πληρωνουν για ενα βιβλιο του και εσυ τον ειχες τζαμπα αυτοπροσωπως.Πάρε του Μπάρλα εγώ τον ειχα και καθηγητη για 3 χρόνια στο Γυμνάσιο και ξέρω ότι κάνει πολύ καλή ταξινόμηση των ασκήσεων.
για αλγεβρα(β λυκειου)χρησιμοποιω Στεργιου.
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρε του Μπάρλα εγώ τον ειχα και καθηγητη για 3 χρόνια στο Γυμνάσιο και ξέρω ότι κάνει πολύ καλή ταξινόμηση των ασκήσεων.
Πόποοοοοοοοο είχες το Μπάρλα καθηγητή;;;;Φοβερός έχω το βιβλίο του το καλύτερο βοήθημα. Πράγματι αυτό είναι όχι απλά τυχη τυχάρα!!!!!
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.