~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
-πολύ ωμή,ε;;; -
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
θα δώσετε πανελλήνιες και θα σας φύγει όλη η μαγκιά
-πολύ ωμή,ε;;; -
σωστη
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
και εσύ τι καίγεσαι; να και αν τους φύγει να και αν δε τους φύγειθα δώσετε πανελλήνιες και θα σας φύγει όλη η μαγκιά
-πολύ ωμή,ε;;; -
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ενημερωσα απλα,δεν καιγομαικαι εσύ τι καίγεσαι; να και αν τους φύγει να και αν δε τους φύγει
britguy
Νεοφερμένος
Παρεμπιπτόντως, εγώ 19 9/10 έβγαλα (Θετική Κατεύθυνση).
Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά μπάνια!!! χαχα
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ώπαααα,δεν είχα σκοπό να αποθαρρυνω!Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους!!! Ιδιαίτερα σε όσους ξεκίνησαν τη θερινή προετοιμασία για τις Πανελλαδικές (και γω μέσα), εύχομαι καλό κουράγιο Επιπλέον, μην αφήνετε εκφοβισμούς/τραμπουκισμούς του τύπου "με τις Πανελλήνιες θα σας φύγει όλη η μαγκιά" να σας πτοήσουν. Ομολογουμένως, απαιτείται ενδελεχής προσπάθεια και πολλή δουλειά, αρκεί όμως, να έχουμε στόχους και θέληση να τους επιτύχουμε!
Παρεμπιπτόντως, εγώ 19 9/10 έβγαλα (Θετική Κατεύθυνση).
Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά μπάνια!!! χαχα
απλα να ξεκουνηθουν μερικοι που επαναπαυονται..στα καλαμια τους!
εννοειται οτι μονο με προσπαθεια γινεται δουλεια....
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Α γυμνασίου 19.10/13
Β γυμνασίου 19.11/13
Γ γυμνασίου 19.9/13
Α λυκειου 19.2/10(καλή αρχή,αν και έβαζαν εύκολα βαθμούς οι καθηγητές)
Β λυκειου 18.5/10(πάλι καλά κανένα 17.5-17.9 περίμενα ότι θα βγάλω)
Φέτος θα σοβαρευτούμε ξανά γιατί είναι και οι πανελλήνιες και θέλω να γλιτώσω και την γκρίνια των γονιών μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Στο γυμνάσιο έβγαζα 20 παρά 2-3 τωρα στο λύκειο άστο καλύτερα είμαι 11-13 δέκατα κάτω δείτε
Α γυμνασίου 19.10/13
Β γυμνασίου 19.11/13
Γ γυμνασίου 19.9/13
Α λυκειου 19.2/10(καλή αρχή,αν και έβαζαν εύκολα βαθμούς οι καθηγητές)
Β λυκειου 18.5/10(πάλι καλά κανένα 17.5-17.9 περίμενα ότι θα βγάλω)
Φέτος θα σοβαρευτούμε ξανά γιατί είναι και οι πανελλήνιες και θέλω να γλιτώσω και την γκρίνια των γονιών μου.
Η πτώση είναι εμφανής. Πρόσεχε, στις πανελλήνιες πόσο θα βγάλεις, αν έχει ξεκινήσει από τώρα η κάθοδος;
American Economist
Επιφανές μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Κοιτά δεν έχει σημασία ο σημαιοφόρος που είχε 19.9/10 απολυτήριο έγραψε 15.100 ενώ παιδί με 17 απολυτήριο έγραψα 16.571
Εσύ ξέρεις. Απλά σου εφιστώ την προσοχή.
American Economist
Επιφανές μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ ποσό έβγαλες.
Δεκαοκτώ και τρία, αλλά μην κοιτάς εμένα, εγώ δεν έχω ελπίδες έτσι και αλλιώς.
American Economist
Επιφανές μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Ναι εντάξει εγώ που έβγαλα 18.5 είναι πτώση από το 19.11 όμως εντάξει.
Στο γυμνάσιο ποσό έβγαλες;
TombRaiderLover
Νεοφερμένος
Για παράδειγμα, εγώ έβγαζα 20 σε όλο το Λύκειο και έγραψα λιγότερο από μία συμμαθήτρια με απολυτήριο 18, στο μάθημα της Γλώσσας. Τους βαθμούς μας τους βάζουν πολύ χαριστικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- pnf292
- Aggel0sss
- sotirislk
- beckyy
- Eirinakiii8
- annamarioumpa
- Cat lady
- το κοριτσι του μαη
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Schlimazel
- Outer Banks
- New member
- ρενακι 13
- Σωτηρία
- neurogirl
- leo41
- Paragontas7000
- StudyFreak04
- Panagiotis849
- tsiobieman
- the purge
- angies
- T C
- barkos
- Viedo
- Athens2002
- eukleidhs1821
- ggl
- paulkin94
- Alexecon1991
- spring day
- nicole1982
- Pharmacist01
- Georgekk
- Unboxholics
- EiriniS20
- SlimShady
- Ody24
- imyrcarn
- Meow
- pacheiko
- Αλκης Κ.
- Lia 2006
- calliope
- Thanos_D
- 1011
- Theodora03
- anastasis06
- roud
- Cortes
- nucomer
- igeorgeoikonomo
- ale
- penelopet
- constansn
- fmarulezkd
- Ada ada
- Mary Jane
- Medjnik
- papa2g
- giorgosp97
- Nefh_
- sweater weather
- Γιωργος15773
- aceon
- χημεια4λαιφ
- Alexandros36k
- charmander
- harry akritas
- Scandal
- pink_panther
- Μαρία Λι
- Scott
- Georgia110
- Αριάνα123
- natalix
- Unseen skygge
- Ria99
- Griff
- sophiaa
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.