chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπα και πριν πως οι περισσοτεροι αριστοι μαθητες προτιμουν θετικη...View attachment 27031View attachment 27032
Αν δούμε τα στατιστικά των πανελληνίων εξετάσεων για τα τρία τελευταία έτη δίνουν μια εικόνα τι γίνεται μεταξύ της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης στα γραπτά.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν μπορεί να είμαι λίγο μικρή αλλά την απόφαση μου την έχω πάρει.Φυσικά Θεωριτική(Ιστορία) μου αρέσει αυτό το μάθημα και μου το έχουν πεί 3 καθηγήτριες ότι το αξίζω να γίνω γιατί είμαι καλή μαθήτρια:no1:
E ρε μανία με την Ιστορία
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη Παυλίτο αλλά είμαι ερωτευμένη με την ΙστορίαE ρε μανία με την Ιστορία
Τι να κάνω
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως είμαι σε δίλλημα... Να κάνω αυτη την αλλαγη στη Β' Λυκείου ή όχι???
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι να φας στη μαπα τη χημεια κατ της β λυκειου?Εγω στο χαρτι που μας εδωσν δηλωσα Τεχνολογική... Αγαπημένο μάθημα φυσικά τα μαθηματικά ενώ μου αρέσει πολύ και η φυσική... Παρ'όλα αυτα σκέφτομαι να το αλλάξω σε θετική μόνο για τη Β'Λυκείου, λόγω του οτι θα είμαστε λιγότερα παιδιά και θα γίνεται καλύτερο μάθημα... Βεβαια και οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι οι Πολυτεχνικές...
Όμως είμαι σε δίλλημα... Να κάνω αυτη την αλλαγη στη Β' Λυκείου ή όχι???
Πάνε() τεχνολογικη...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί είναι ένα πολύ εύκολο και ενδιαφέρον μάθημα ίσως;Γιατι να φας στη μαπα τη χημεια κατ της β λυκειου?
Πάνε() τεχνολογικη...
Kαι μπορεί να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει ότι θέλει σχολή του 3ου πεδίου;
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακυρο, γνωρίζει κανείς ποτε θα μας ξαναδώσουν το έντυπο για να ξαναβάλουμε την κατεύθυνση που θέλουμε???
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Mπορεί να αλλάξεις γνώμη όμως κι αν είσαι τεχνολογική θα 'ναι αργά.Όχι δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν σχολή 3ου πεδίου και δεν πιστεύω ούτε αργότερα να ενδιαφερθώ... Η χημεία είναι όντως πολύ ωραίο μάθημα, αλλα αν μείνει ο ίδιος χημικός στο σχολείο, την έβαψα... Έχω ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μου για να το σκεφτώ έτσι κι αλλιως
Ακυρο, γνωρίζει κανείς ποτε θα μας ξαναδώσουν το έντυπο για να ξαναβάλουμε την κατεύθυνση που θέλουμε???
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Εμ,που θα πήγεναις αφού είσαι αστέρι στα μαθηματικάΑν και είμαι μικρή ακόμα τεχνολογική θα πάω γιατί μ' αρέσουν τα μαθηματικά, η Χημεία έτσι-κι-έτσι αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το μάθημα και γιατί ενδιαφέρομαι για ΕΜΠ...
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Κρίμα έχεις και στρωμένη δουλειά
Στρωμένη δουλειά; Define please |off-topic|
Πάμε άλλη μια για να ξαναμπούμε ον, θετική στη β' κατά 90%, μάλλον θετική και στη γ' αν και παίζει τεχνολογική παραγωγής, είναι πιο κοντά στη φυσική. |on-topic, pls δεν αντέχω πια τα μηνύματα για το ποστ deleted on, απήυδησα |
ἅλς
Διάσημο μέλος
boss2009
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δεν είναι άχρηστη η χημεία.Τεχνολογική με χίλια σιγά μην κάνω αυτό το άχρηστο μάθημα που λέγεται Χημεία εξάλλου θέλω να δώσω έμφαση σε φυσική και μαθηματικά τόσο κατελυθυνσης όσο και γενικής!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.