nafs
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_7_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν αρκετη καλη. Αλλα σε κατι σκηνες σε ψιλοεπαιρνε ο υπνος. Ωραια υποθεση παντως(σε σχεση με τα αλλα λορντ που απλα ειχαν μαχες).
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Hobbit/
Ηταν αρκετη καλη. Αλλα σε κατι σκηνες σε ψιλοεπαιρνε ο υπνος. Ωραια υποθεση παντως(σε σχεση με τα αλλα λορντ που απλα ειχαν μαχες).
Αυτό είναι αλήθεια,αλλά έχει να κάνει και με το πόσο "lore nerd" είναι κάποιος!
Εγώ π.χ. δεν θα είχα αντίρρηση θα διαρκούσε η ταινία 8 ώρες και να έδειχναν ακόμη και που χέζει ο Saruman στον πύργο του!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Ακόμα κλαίω την ώρα που περίμενα να κατέβει + το 2ωρο που ακολούθησε,καλύτερα να έβλεπα 5 απανωτά επεισόδια ντόρα η εξερευνήτρια.
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχα θεός Εγώ τι να πω που πήγα σινεμά να το δω;Η τελευταία που είδα ήταν η χαραυγή μέρος 2...πιο παπαριά ταινία πεθαίνεις.
Ακόμα κλαίω την ώρα που περίμενα να κατέβει + το 2ωρο που ακολούθησε,καλύτερα να έβλεπα 5 απανωτά επεισόδια ντόρα η εξερευνήτρια.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
καλή ήταν!
Απλά έχω να δηλώσω πως δεν θέλω να την ξαναδώ ΠΟΤΕ!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ πολύ τρομακτικό; Γιατί μόνο που το είδα στον κινηματογράφο στις διαφημίσεις σκιάχτηκα.
καλή ήταν!
Itach1
Διάσημο μέλος
Στο σινεμά η κατάσταση υποφέρεται...λίγο μιλας με τον δίπλα,λίγο τρώς ποκ κορν,λιγο κλωτσάς τον μπροστινό,πολύ σε παίρνει ο ύπνος και περνά η ώρα.χαχαχαχαχαχαχαχα θεός Εγώ τι να πω που πήγα σινεμά να το δω;
Gate4
Επιφανές μέλος
Ξέχασες να πεις και τις διαφημίσεις που μέχρι να τελειώσουν έχεις φάει όλα τα ποπ κορνΣτο σινεμά η κατάσταση υποφέρεται...λίγο μιλας με τον δίπλα,λίγο τρώς ποκ κορν,λιγο κλωτσάς τον μπροστινό,πολύ σε παίρνει ο ύπνος και περνά η ώρα.
Πάντως η ταινία είχε καλό τρέιλερ μπορώ να πω, άσχετα που ήταν μάπα τελικά. Για αυτό πήγα και την είδα αλλιώς σιγα και μη
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εμένα με πήρε ο ύπνος σε κάποιο σημείο. Πάλι καλά που ήταν στην τηλεόραση και όχι σε κανέναν κινηματογράφο.Ο κυνόδοντας.... δεν θα σχολιάσω καν.
Απλά έχω να δηλώσω πως δεν θέλω να την ξαναδώ ΠΟΤΕ!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Είναι πολύ πολύ τρομακτικό; Γιατί μόνο που το είδα στον κινηματογράφο στις διαφημίσεις σκιάχτηκα.
και εγω αρχικα ειχα σκιαχτει με το τρειλερ γιατι νομιζα οτι θα ειναι με κανενα-κοριτσι φαντασμα που θα ξεπεταγεται απο παντου αλλα οχι
τρομακτικο ειναι απο σκηνοθετικης αποψης...δηλαδη αλλαζουν πολυ αποτομα τα πλανα, εμφανιζονται πολυ αποτομα ανθρωποι και φυσικα και ο ηχος αλλα σαν ιστορια δεν ειναι καθολου τρομακτικη, ειναι ενδιαφερον θα ελεγα αφου κατα το τελος αλλαζει εντελως η πλοκη !στο τελος εφτασα και σε σημειο να κατανοησω γιατι τα εκανε ολα αυτα ο θυτης μεχρι και να τον συμπονεσω
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μάλιστα , ενδιαφέρον. Πάλι καλά που αν την δώ, δεν θα την δώ μόνη, γιατί αυτή η κοπελίτσα που ξεπετάγεται στα ξαφνικά μου θυμίζει αυτή που έβγαινε απο το πηγάδι και ομολογώ πώς είχα τρομάξει και με αυτήν.και εγω αρχικα ειχα σκιαχτει με το τρειλερ γιατι νομιζα οτι θα ειναι με κανενα-κοριτσι φαντασμα που θα ξεπεταγεται απο παντου αλλα οχι
τρομακτικο ειναι απο σκηνοθετικης αποψης...δηλαδη αλλαζουν πολυ αποτομα τα πλανα, εμφανιζονται πολυ αποτομα ανθρωποι και φυσικα και ο ηχος αλλα σαν ιστορια δεν ειναι καθολου τρομακτικη, ειναι ενδιαφερον θα ελεγα αφου κατα το τελος αλλαζει εντελως η πλοκη !στο τελος εφτασα και σε σημειο να κατανοησω γιατι τα εκανε ολα αυτα ο θυτης μεχρι και να τον συμπονεσω
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Μάλιστα , ενδιαφέρον. Πάλι καλά που αν την δώ, δεν θα την δώ μόνη, γιατί αυτή η κοπελίτσα που ξεπετάγεται στα ξαφνικά μου θυμίζει αυτή που έβγαινε απο το πηγάδι και ομολογώ πώς είχα τρομάξει και με αυτήν.
ουτε και εγω την ειδα μονη μου φυσικα δεν εχει τιποτα τρομακτικο εκτος απο τις αποτομες αλλαγες στα πλανα και στον ηχο!
taratata_re
Νεοφερμένος
Νννναι.. Εμ, καλη ταινια για θριλλερ
Προς το τελος ήμουν λιγο σε φαση εεμμ τι? αλλα ναι τελικα οκ , ολα κατανοητα ..
Ενταξει καλη για θριλλερ
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Η τελευταία που είδα ήταν η χαραυγή μέρος 2...πιο παπαριά ταινία πεθαίνεις.
Πίστεψε με αν δεν έχεις δει ΑΥΤΟ...
ΔΕΝ ξέρεις τι θα πει "παπαριά ταινία"!7 χρόνια έχουν περάσει κι ακόμη είναι χαραγμένη στη μνήμη μου...
Είμαι σίγουρος ότι όποιος την δει θα γεμίσει μπινελίκια το profile μου!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.