Guest 986132
Επισκέπτης
Παιδιά θέλω να δω το requiem for a dream λένε οτι είναι παρα πολύ σκληρή ταινία πείτε να την δω η όχι?
Να τη δεις πάραυτα.
Και λοιπόν την είδα, και παιδιά έχει πολύ καιρό να μου αρέσει τόσο πολύ ταινία, θα την ξαναδώ σήμερα και παίζει να είναι στις 10 καλύτερες ταινίες που έχω δει. Να την δείτε πάραυτα!
Μου άρεσε περισσότερο από το Contratiempo.
Gotcha, λοιπόν. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με το τρέιλερ (στο σπόιλερ) που με κέρδισε για να τη δω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
sigh, αχ guy ritchie, guy ritchie. συγκεντρωσου να μας φερεις εναν τριτο sherlock καλυτερο απο το 2ο (ειμαι φαν αυτου του franchise) και ασε το συγκεκριμενο στην τυχη του.
και ειδα In the Heart of the Sea
μου αρεσε, κυριως μου αρεσε το καστ και οι ερμηνειες τους
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Θέλω να τη δω καιρό αλλά δεν την έχω βρει ακόμη.
Θα κοιτάξω και τη σουηδική.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
μου αρεσε πολυ. ωραιο soundtrack, καλη σκηνοθεσια. (πολυ ομορφα τοπια)
καλος ο jeremy renner, καλη επιλογη για το ρολο.
Lost river
ενδιαφερον.
o ryan gosling σε θεση σκηνοθετη και σεναριογραφου. δεν τα πηγε ασχημα.
μ' αρεσαν ο φωτισμος και η ατμοσφαιρα
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Είδα πρόσφατα το 10 things I hate about you και παραδόξως μου άρεσε, το βρήκα πολύ γλυκούλι και ευχάριστο.
Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Η υπόθεση εξελίσσεται γύρω από έναν εργαζόμενο σε δημόσια υπηρεσία, κοντά στη συνταξιοδότηση, ο οποίος μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο στομάχου. Ο πρωταγωνιστής διερωτάται για το τι έχει κάνει τελικά στη ζωή του. Οι ερμηνείες υπέροχες, η υπόθεση και οι διάλογοι εξαιρετικοί όπως και η σκηνοθεσία. 10/10 Θα την έβλεπα κι άλλες φορές ακόμα
Επίσκεψη στο Τόκιο, 1953
Άλλη μία πολύ ωραία ταινία. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων πηγαίνει στο Τόκιο για να επισκεφτεί τα παιδιά του, μόνο που εκείνα έχουν πια το δικό τους πρόγραμμα και δυσκολεύονται να συντονιστούν. Ίσως λίγο αργή για κάποια γούστα αλλά πολύ γλυκιά και με όμορφα νοήματα. 9/10
Memento, 2000
Για αρχή να πω ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ. Δίνει έναυσμα για πολλές αναλύσεις και προεκτάσεις σχετικά με τη λειτουργία της μνήμης. Χρησιμοποίησαν ένα υπαρκτό σύνδρομο (αδυναμία δημιουργίας νέων αναμνήσεων) για να φτιάξουν μια ιστορία και τη διηγούνται όχι χρονολογικά αλλά αντίστροφα. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να λύσει ένα μυστήριο ακολουθώντας οδηγίες που ο ίδιος δίνει στον εαυτό του γραπτά, προχωρώντας από το ένα στοιχείο στο επόμενο. Η αισθητική των 90's βρίσκεται παντού μέσα στην ταινία. 9/10
Guest 986132
Επισκέπτης
Ο Christopher Walken απολαυστικός, βέβαια.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Vertigο : Αρκετά καλή.Αν και από Χιτσκοκ προτιμώ απ ' αυτές που έχω δει μέχρι στιγμής Psycho και Dial M for Murder. Το Rear Window επίσης καλό αλλά δεν με ενθουσίασε.
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δυο αδέρφια προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς γονείς στην Ιαπωνία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ινάφ σεντ. Πόνεσε η καρδούλα μου.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα δειτε ...και τα υπολοιπα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Guest 545651
Επισκέπτης
για καποιον περιεργο λογο μου αρεσε παααρα πολυυ!
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπόθεση (στο περίπου):
οταν τα σκοτεινά μυστικα μιας οικογένειας Ρώσων μαφιόζων βγαινουν σιγα σιγα στην επιφάνεια , τιποτα δεν θα ειναι οπως πριν για τις ζωες ολων των εμπλεκόμενων..
πρωταγωνιστει η αγαπημενη Ναομι Γουοτς και ο Βίγκο Μόρτενσεν σε εξαιρετικες ερμηνειες
Guest 875331
Επισκέπτης
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.