tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
γαμω το συστημαπολυ κακη νοοτροπια.δυστυχως την εφαρμοζουν πολλοι μαθητες σημερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
οπα,αραξε γαμια.γαμω το συστημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε προσεξε μου την παταςοπα,αραξε γαμια.
napstor
Δραστήριο μέλος
ρε προσεξε μου την πατας
superman
Δραστήριο μέλος
δηλαδη κατα τη γνωμη σου οσοι διαβαζουν ολα τα μαθηματα ειναι βαθμοθηρες?και ποιοι αλλοι ειναι,αν επιτρεπεται?
napstor
Δραστήριο μέλος
οχι,αυτοι που διαβαζουν τα μαθηματα για να βγαλουν καλο βαθμο ειναι βαθμοθηρες.δηλαδη κατα τη γνωμη σου οσοι διαβαζουν ολα τα μαθηματα ειναι βαθμοθηρες?
superman
Δραστήριο μέλος
κοιτα εγω δεν ενδιαφερομαι πολυ για τους βαθμους...στην Α λυκειου τα διαβαζα ολα κι ειχα καλους βαθμους...φετος διαβαζω κυριως κατευθυνση αλλα τα αλλα δεν τα παραμελω...απλα εχω το χρονο και τα διαβαζωοχι,αυτοι που διαβαζουν τα μαθηματα για να βγαλουν καλο βαθμο ειναι βαθμοθηρες.
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
+100000Για εμενα πρεπει να τα διαβαζουμε ολα...και για να μην βγαινω οφ τοπικ θα ελεγα πως ειναι νωρις να κρινω την Α Λυκειου...
όλα χρειάζονται κ κατά την άποψή μου δν είναι σωστό να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα μαθήματα..ό,τι μαθαίνεις καλό είναι!απλά πάντα ρίχνουμε περισσότερο βάρος στα μαθήματα που μας ενδιαφέρουν για αργότερα κ λογικό το βρίσκω!!:iagree:
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
+100000
όλα χρειάζονται κ κατά την άποψή μου δν είναι σωστό να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα μαθήματα..ό,τι μαθαίνεις καλό είναι!απλά πάντα ρίχνουμε περισσότερο βάρος στα μαθήματα που μας ενδιαφέρουν για αργότερα κ λογικό το βρίσκω!!:iagree:
ε Ναι εγω πχ που θελω να παω θεωριτικη διαβαζω σε αυτα πιο πολυ αλλα κ στα αλλα ετσι αλλα εχω καποιους φιλους που πχ θελει να παει τεχνολογικη και παει φροντηστηριο χημεια φυσικη γλωσσα και τα αλλα τα γραφει...μονο τις ασκησεις αντιγραφει απο εμας...
napstor
Δραστήριο μέλος
πρεπει να ελεγχουμε τι γνωσεις και πληροφοριες θα καταγραψουμε στον εγκεφαλο μας.αυτο συμβαινει και στο σχολειο.προσωπικα,θα διαλεξω ποιες γνωσεις θεωρω χρησιμες και ποιες οχι.(με δικα μου κριτηρια,δεν γινονται ολοι να εχουμε τα ιδια).+100000
με το να μην διαχωριζεις,σημαινει ''τα τρωω ολα,δωσ'τε κι'αλλα''.(κατα την ταπεινη μου αποψη).
-----------------------------------------
και ποιος ο λογος να αντιγραφεις τις ασκησεις εφοσον δεν ξερεις να τις λυνεις μονος σου?εφοσον επιλεξεις να μην εχεις τη γνωση καποιων μαθηματων τοτε δεν ξερεις να λυνεις και τις ασκησεις.το να αντιγραφεις ειναι σαν να προσπαθεις να κοροιδεψεις τον εαυτο σου.ε Ναι εγω πχ που θελω να παω θεωριτικη διαβαζω σε αυτα πιο πολυ αλλα κ στα αλλα ετσι αλλα εχω καποιους φιλους που πχ θελει να παει τεχνολογικη και παει φροντηστηριο χημεια φυσικη γλωσσα και τα αλλα τα γραφει...μονο τις ασκησεις αντιγραφει απο εμας...
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
με το να μην διαχωριζεις,σημαινει ''τα τρωω ολα,δωσ'τε κι'αλλα''.(κατα την ταπεινη μου αποψη).
-----------------------------------------
δν είπα αυτό...συνδύασες δύο τελείως διαφορετικές απόψεις!εγώ άπλα είπα πως κατά τη γνώμη μου δν είναι σωστό να διαβάζουμε μόνο "όσα θέλουμε κ μας αρέσουν"..δεν πρέπει να τα αφήνουμε τα υπολοιπα τελείως!μαθήματα είναι!!κάτι μπορείς να πάρεις κ από αυτά...αλλιώς ούτε εγώ είμαι της άποψης να τα διαβάζω όλα το ίδιο καλά.!
napstor
Δραστήριο μέλος
δεν ειπα να διαβαζουμε οσα μας αρεσουν αλλα οσα πιστευουμε πως μας ειναι χρησιμα.δν είπα αυτό...συνδύασες δύο τελείως διαφορετικές απόψεις!εγώ άπλα είπα πως κατά τη γνώμη μου δν είναι σωστό να διαβάζουμε μόνο "όσα θέλουμε κ μας αρέσουν"..δεν πρέπει να τα αφήνουμε τα υπολοιπα τελείως!μαθήματα είναι!!κάτι μπορείς να πάρεις κ από αυτά...αλλιώς ούτε εγώ είμαι της άποψης να τα διαβάζω όλα το ίδιο καλά.!
μου εχει τυχει αρκετες φορες να διαβαζω κατι επειδη θα μου φανει χρησιμο κι ας μη μου αρεσει.ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ναι καταλαβαίνω..αυτό το έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές..είναι στην κρίση του καθενός τι θα του φανεί χρήσιμο κ τι όχι!:iagree:δεν ειπα να διαβαζουμε οσα μας αρεσουν αλλα οσα πιστευουμε πως μας ειναι χρησιμα.
μου εχει τυχει αρκετες φορες να διαβαζω κατι επειδη θα μου φανει χρησιμο κι ας μη μου αρεσει.ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
napstor
Δραστήριο μέλος
αφου εγραψες κατι τετοιο,γιατι μετα γραφεις κατι τετοιο?
αυτό το έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ξέρεις μάλλον εσύ θες ειδική ερμηνεία μου φαίνεται!άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνεις..πρώτον ναι πιστεύω πρέπει να έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις από όλα κ δεύτερον όταν είπα ότι "το έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές",εννοούσα να διαβάζω πράγματα που στην ουσία δεν θα μου είναι κ τόσο χρήσιμα!!όλα χρειάζονται κ κατά την άποψή μου δν είναι σωστό να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα μαθήματα
αφου εγραψες κατι τετοιο,γιατι μετα γραφεις κατι τετοιο?
αυτό το έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές
napstor
Δραστήριο μέλος
:mpam:ναι ξέρεις μάλλον εσύ θες ειδική ερμηνεία μου φαίνεται!άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνεις..πρώτον ναι πιστεύω πρέπει να έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις από όλα κ δεύτερον όταν είπα ότι "το έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές",εννοούσα να διαβάζω πράγματα που στην ουσία δεν θα μου είναι κ τόσο χρήσιμα!!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
πρεπει να ελεγχουμε τι γνωσεις και πληροφοριες θα καταγραψουμε στον εγκεφαλο μας.αυτο συμβαινει και στο σχολειο.προσωπικα,θα διαλεξω ποιες γνωσεις θεωρω χρησιμες και ποιες οχι.(με δικα μου κριτηρια,δεν γινονται ολοι να εχουμε τα ιδια).
Όχι. Μιλάμε για την παιδεία του Λυκείου, την γενικότερη που ίσως θα λάβεις ποτέ σου. Δεν χωρούν διακρίσεις.
Γενικά η κριτική ανάλυση και ο διαχωρισμός που περιγράφεις είναι (ή θα έπρεπε να είναι) δουλειές του σχολείου. Η γενική παιδεία δεν είναι ανάγνωση εφημερίδας για να κρατήσεις μόνο τις γνώσεις που θα σου χρειαστούν. Ας σταματήσει πια αυτή η υλική αντιμετώπιση της μάθησης. Μαθαίνεις για να μαθαίνεις όχι για να βρεις δουλειά, για να βγάλεις λεφτά, για να χτίσεις σπίτι κ.λπ. Τώρα τυχαίνει μέρος του πρώτου να ταυτίζεται με ορισμένα από τα τελευταία. Αυτό όμως δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, ο κανόνας. Στο κάτω κάτω της γραφής, μιλάς για δικά σου προσωπικά κριτήρια. Ναι, για κριτήρια που θα αλλάξουν και αλλάζουν με με την πάροδο του χρόνου.
napstor
Δραστήριο μέλος
εννοειται οτι τα κριτηρια που βαζω ειναι προσωπικα και δεν λεω σε κανενα να τα ασπαστει.προσωπικα παιρνω γνωση επειδη μου αρεσει(ισως ειναι ενας τροπος να καταλαβω καλυτερα τον κοσμο)οχι για να βρω δουλεια ή να βγαλω λεφτα.πραγματικα,δεν με ενδιαφερει καθολου η επαγγελματικη αποκατασταση.ας εχω τις γνωσεις και ας δουλευω σερβιτορος για παραδειγμα.προσωπικα,θα σπουδασω επειδη μου αρεσει να παιρνω γνωσεις οχι για την επαγγελματικη αποκατασταση.Όχι. Μιλάμε για την παιδεία του Λυκείου, την γενικότερη που ίσως θα λάβεις ποτέ σου. Δεν χωρούν διακρίσεις.
Γενικά η κριτική ανάλυση και ο διαχωρισμός που περιγράφεις είναι (ή θα έπρεπε να είναι) δουλειές του σχολείου. Η γενική παιδεία δεν είναι ανάγνωση εφημερίδας για να κρατήσεις μόνο τις γνώσεις που θα σου χρειαστούν. Ας σταματήσει πια αυτή η υλική αντιμετώπιση της μάθησης. Μαθαίνεις για να μαθαίνεις όχι για να βρεις δουλειά, για να βγάλεις λεφτά, για να χτίσεις σπίτι κ.λπ. Τώρα τυχαίνει μέρος του πρώτου να ταυτίζεται με ορισμένα από τα τελευταία. Αυτό όμως δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι, ο κανόνας. Στο κάτω κάτω της γραφής, μιλάς για δικά σου προσωπικά κριτήρια. Ναι, για κριτήρια που θα αλλάξουν και αλλάζουν με με την πάροδο του χρόνου.
συνοψιζοντας,παντα θα ελεγχω τις γνωσεις που παιρνω ειτε ειναι στο σχολειο,ειτε στο πανεπιστημιο,ειτε στη δουλεια κλη.
ελπιζω να μην καταντησω ποτε ενα αβουλο πλασμα που εκλαμβανει,χωρις να διαχωρισει,οτι του πουνε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.