Iliaso
Περιβόητο μέλος
εχει δυσκολα μαθηματα; χρειαζεται να δωσουμε καποια εμφαση σε καποια μαθηματα;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PrIdE FanatiX
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ακριβως! Και αν πας θετικη στη Γ, δωσε βαση και στη Χημεια!Αν πας θετικη η τεχνολογικη διαβαζε καλα αλγεβρα και φυσικη θα σε βοηθησουν ΠΑΡΑ πολυ για τη Γ'.
Nelly
Νεοφερμένος
Και αν σε ενδιαφέρει η θεωρητική πρέπει να προσέξεις τα αρχαία.
Πάντως ανεξαρτήτως κατεύθυνσης είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τις βάσεις για την έκθεση!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nelly
Νεοφερμένος
Anarki
Διάσημο μέλος
Μη λες ο,τι θέλεις, επειδή χρειάστηκες εσύ ιδιαίτερα δεν σημαίνει οτι χρειάζονται γενικά. Ιδιαίτερα/φροντιστήρια απο την Α λυκείου είναι σκέτη υπερβολή, δεν είναι δύσκολα τα μαθήματα.Κατα εμενα, εαν πας τεχνολογικη κανε ιδιατερα απο φετος στη φυσικη. Κοιτα, εγω δν ειμαι υπερ των ιδαιτερων, αλλα αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα στη φυσικη φετος. Μετα τα Χριστουγεννα γινεται ελεος. Εντελως προσωπικα στο λεω.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πω κατι Αναρκι, εμενα ο καθηγητης φυσικοχημειας ηταν κολογερος με 4 εγκεφαλικα κ δν ηξερε που του παν τα 4. αλλα νταλον μς ελεγε. γι'αυτο μη μιλας ετσι. ανεφερα οτι αυτο συναιβει σε μενα.Μη λες ο,τι θέλεις, επειδή χρειάστηκες εσύ ιδιαίτερα δεν σημαίνει οτι χρειάζονται γενικά. Ιδιαίτερα/φροντιστήρια απο την Α λυκείου είναι σκέτη υπερβολή, δεν είναι δύσκολα τα μαθήματα.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα!
ANNAki
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Α' Λυκείου είναι μία μέτριας δυσκολίας τάξη.
Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα!
Δεν είσαι ο μόνος
Υ.Γ. Το κάθε προσωπάκι αντιπροσωπεύει κάθε ώρα αρχαίων τη βδομάδα! :p
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω να δεις!! Και παντα πρωτη ωρα! Παντως 19.2 εγραψα στο τελος, καλυτερα απο αλγεβρα, γεωμετρια και χημεια που μου αρεσαν κιολας. Βρε μπας και ειμαι κρυφοθεωρητικος και δεν το ξερω;Αυτό που μου χει μείνει από πέρυσι πάντως ήταν οι 6 ώρες των αρχαίων.Πραγματικά τα σιχάθηκα!
Anarki
Διάσημο μέλος
Του είπες να κάνει φροντιστήριο (κατά τη γνώμη σου), δεν είπες απλά οτι εσύ το χρειάστηκες για κάποιο λόγο.Να σου πω κατι Αναρκι, εμενα ο καθηγητης φυσικοχημειας ηταν κολογερος με 4 εγκεφαλικα κ δν ηξερε που του παν τα 4. αλλα νταλον μς ελεγε. γι'αυτο μη μιλας ετσι. ανεφερα οτι αυτο συναιβει σε μενα.
Δεν ξέρεις καθόλου πόσο "καλός" μαθητής είναι, πόσο καλό καθηγητή θα έχει και σε τι κατάσταση είναι οι γνώσεις του γενικότερα, οπότε είναι λίγο άκυρο να προτείνεις κάτι τέτοιο.
selene1
Νεοφερμένος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.