Τολμηρος
Νεοφερμένος
Πάντως καλύτερα να κάνετε φροντιστήρια στα μαθήματα που ενδιαφέρεστε και να μην περιμένετε τίποτα από το σχολείο.
Οι καθηγητές ιδιαίτερα στο λύκειο βαριούνται κοιτάν τα ιδιαιτεράκια τους και δεν κάνουν μάθημα σωστό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατι;Eμενα ηταν η αγαπημενη μου χρονια.Την σιχάθηκα όσο καμία
PROFESSORE
Νεοφερμένος
Δεν λυπαμαι που τελειώνω την Α καθοτι κανεις δεν θα με πρηζει του χρονου για να διαβαζω ιστορια, και είμαι εναν ακομη χρονο πιο κοντα στην επαγγελματικη αποκατασταση...Παντως φετος ηταν οντως η τελευταια ανεμελη (ανεμελη να την κανει ο θεος αλλα τελως πντων...)χρονια...Η Α' ήταν ωραία τάξη...Λυπάμαι πραγματικά που την αφήνω. Θα ήθελα να την ξαναρχίσω , ίσως να διόρθωνα και κάποια πράγματα. Δεν ξέρω, ρόλο έπαιξαν σίγουρα και οι καλοί καθηγητές που είχα, αφού η Α' ήταν η μόνη τάξη που μπορώ να πω ότι κατευχαριστήθηκα σχεδόν όλα τα μαθήματα, να μην πω όλα. Ο βαθμός δυσκολίας, ήταν μέτριος εως πολύ χαμηλός, αν και προσωπικά δεν τα πήγα τέλεια (ε αμα το κεφάλι σου ταχει παίξει!). Η Α' για μένα, θα μείνει στη μνήμη μου, ως η πιο ωραία τάξη από πλευράς μαθημάτων, και ως η τελευταία τάξη της ανεμελιάς...(ναι καλά, αυτό το λέω από β' γυμνασίου και συνεχίζω να είμαι το ίδιο ανώριμη με τότε . )
myriam-snowwhite
Νεοφερμένος
για μενα η φετινη χρονια ηταν η πιο δυσκολη τησ μεχρι τωρα ζωησ μου απο αυτην την αποψη......ελπιζω φιλοι μου η μονη δυσκολια που συναντησατε την φετινη χρονια να ηταν η δυσκολια των μαθηματων....αυτη διορθωνεται με λιγη παραπανω προσπαθεια αλλα το θεατρο δυσκολα το κατεργεισ και το προσπερνασ..........
αν καποιοσ περασε παρομοια την σχολικη του χρονια εγω στεκομαι διπλα του και τον καταλαβαινω.....και του λεω πωσ παντα ξημερωνει μια καινουρια μερα(κατι που μου πηρε 12 ολοκληρουσ μηνεσ να το καταλαβω και να προχορησω παρακατω)......
STAND UP FOR YOUR RIGHTS :no1::iagree::no1::iagree:
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
απαπαπα...μακρυα απο μασΕίναι η καλύτερη τάξη με 6 ώρες αρχαία και ελπίζουμε να γίνουν 10 οι ώρες των αρχαίων και όλα καλά !!!!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Για μενα ηταν 6 ωρες υπνος.Είναι η καλύτερη τάξη με 6 ώρες αρχαία και ελπίζουμε να γίνουν 10 οι ώρες των αρχαίων και όλα καλά !!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω βαριομουν με τις 6 ωρες Αρχαιων, αλλα παραδοξως ηταν το μαθημα που ειχα τους καλυτερους βαθμους.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Κι εγω στις εξετασεις ειχα βαλει στην τυχη γραμματικη-συντακτικο και πηρα 19.Και ειναι ο μεγαλυτερος βαθμος που πηρα ποτε στα αρχαια.Το μεγαλο μου προβλημα στην Α' ηταν οτι στα θετικα μαθηματα ειχαμε ουσιαστικα μαυρα μεσανυχτα λογω πραγματικα ΑΣΧΕΤΩΝ καθηγητων στο Γυμνασιο (το παραδεχτηκαν και οι ιδιοι οι καθηγητες μας στο Λυκειο ). Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να δυσκολευτω να προσαρμοστω στα συγκεκριμενα μαθηματα...
Κι εγω βαριομουν με τις 6 ωρες Αρχαιων, αλλα παραδοξως ηταν το μαθημα που ειχα τους καλυτερους βαθμους.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Πραγματικά αρκετά με τις 6 ώρες αρχαίων Σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο και θα έπρεπε να είναι λιγότερες οι ώρες αλλά γιατί κανείς δεν αναφέρεται στις 5 ώρες μαθηματικών?(Στο δικό μου σχολείο οι ώρες ήταν 5-5 πάντως...)Δεν αναφέρεται κανείς διότι η πλειοψηφία των μαθητών θα πάνε θετική/τεχνολογική... Σταματήστε την καραμέλα όλοι και ας ασχοληθεί ο καθένας με την κατεύθυνση του
Φυσική/Χημεία 5ώρες.
Μαθηματικά 5 ώρες.
Σύνολο 10.
Αρχαία 6 ώρες.
Κείμενα 2 ώρες.
Σύνολο 8.
Θεωρητικό και η ιστορία; Άντε 10 ώρες. ΊΣΑ είναι. Αμάν πια. Εγώ δεν βγήκα ποτέ να παραπονεθώ για τις ώρες των θετικών μαθημάτων. (βασικά μάλλον λάθος post έκανα παράθεση, αλλά επειδή λέει για ώρες ο Ηλίας είπα να κάνω σ'αυτό να φανούν κάπως.)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Φυσική/Χημεία 5ώρες.
Μαθηματικά 5 ώρες.
Σύνολο 10.
Αρχαία 6 ώρες.
Κείμενα 2 ώρες.
Σύνολο 8.
Θεωρητικό και η ιστορία; Άντε 10 ώρες. ΊΣΑ είναι. Αμάν πια. Εγώ δεν βγήκα ποτέ να παραπονεθώ για τις ώρες των θετικών μαθημάτων. (βασικά μάλλον λάθος post έκανα παράθεση, αλλά επειδή λέει για ώρες ο Ηλίας είπα να κάνω σ'αυτό να φανούν κάπως.)
Ξέχασες τη γεωμετρία
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- marikakitsou16
- ntinos...
- Kris.gr
- Schlimazel
- LEXAROS
- Aggel0sss
- Sevaflev
- kostasst
- Kostas634
- aririn
- Ο Καλαμαράς
- Emmanouela.
- paul
- nearos
- giorgakiss
- mermaid89
- Ioanna98
- SlimShady
- Magigi
- Meow
- Olakalamallon
- Joji
- nastasia8
- Philologist
- angeloskar
- johnstamatis34
- neurogirl
- Panagiotis2022
- spring day
- angies
- vasilis123321
- ggl
- Euge.loukia
- Mammy Nun
- jYanniss
- Maynard
- augustine
- Konstantinos_3
- QWERTY23
- ioannaion
- Lia 2006
- b4d.bra1ns
- anastasis06
- NAYSIKA2021
- Γιούρα
- _Aggelos123
- Σωτηρία
- BillyTheKid
- GabrielaM
- Rene2004
- Dimitris9
- barkos
- J.Cameron
- Ststst02
- γιω99
- pinkheart
- tsiobieman
- Athens2002
- CuHg
- Viedo
- Ryuzaki
- Unboxholics
- harry akritas
- No name
- Mukumbura
- Stroka
- ΘανάσοςG4
- azula
- Μάρκος Βασίλης
- Bak563
- igeorgeoikonomo
- MarcoReus
- Serotonin
- Unseen skygge
- roud
- Bgpanos
- Pharmacist01
- T C
- Φινεύς
- Nefh_
- stefan
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- vehement
- Alexandroulitsa
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.