Businessman
Νεοφερμένος
Ο Businessman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Καρβάλη (Καβάλα). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

25-01-13

22:48
Χαίρω πολύ ότι όταν κάνεις από μόνος σου ελευθέριο επάγγελμα δεν θα σου πει ο εαυτός σου, μεγάλε θέλω να είσαι Πανεπιστημίου.
Σε ότι αφορά τους υπαλλήλους όμως, δες όσες εφημερίδες/αγγελίες θες και θα καταλάβεις πώς κάθε θέση εργασίας κάνει διάκριση σε Π.Ε. και Τ.Ε. για το δημόσιο και όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς και σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. για τον ιδιωτικό τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι η δήθεν ανωτατοποίηση του 2001 δέν πέρασε ποτέ μέσα στο μυαλό του Έλληνα(Τόσο των φοιτητών όσο και των εργοδοτών πόσο μάλιστα και των οικογενειών).
Ανοίξτε τις 2 μεγαλύτερες εφημερίδες για εργασιακά θέματα που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα και άν δείτε το αντίθετο θα παραιτηθώ απο την δουλειά μου ακόμα και για την συγκεκριμένη θέση που κλήθηκα για συνέντευξη αφορούσε ρητά και ξεκάθαρα στην "Περιγραφή Θέσης" που ήταν Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
Τι σχέση έχει ο διαχωρισμός "Π.Ε." και "Τ.Ε." που ισχύει στο Δημόσιο (ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καν αντίκτυπο στα λεφτά ή τη θέση) με τις αγγελίες στον Ιδιωτικό τομέα;!

Ωραία,τις ανοίξαμε τις αγγελίες...που ακριβώς γίνεται ο διαχωρισμός που λες;Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο;
Δεν είμαι και κάνας έμπειρος σ'αυτό το θέμα αλλά πρώτη φορά από σένα διαβάζω τέτοια πράγματα...
https://www.epsilonnet.gr/swcshow.jsp?CMCCode=0604&extLang=
Εδώ δεν εργάζεσαι;Η μια γράφει "Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι." εννοώντας προφανώς "'ή το ένα ή το άλλο" και το 99% των αγγελιών που διαβάζω αυτό γράφουν...
Συγκεκριμένα τα δικαιώματα υπομηχανικών αναφέρονται σε αποφοίτους των τότε Ανωτέρων σχολών Τ.Ε.Ι., το δεδομένο πώς εν έτη 2013, 12 χρόνια μετά την ανωτατοποίηση των Τ.Ε.Ι. μου παραπέμπεις νόμους και νομοσχέδια και Π.Δ. που αναφέρονται σε αποφοίτους Τ.Ε.Ι. 2 δεκαετιών πριν, για μένα λέει πολλά. Οι ίδιοι επικαλείστε δικαιώματα Ανωτέρων ιδρυμάτων και από την άλλη αποκαλείστε απόφοιτοι Α.Α.Α.Α.Α.Τ.Ε.Ι. ή γονείς φοιτητών Α.Α.Α.Α.Α.Α.Τ.Ε.Ι.
"Επομένως όταν οι ίδιοι δέχεστε τον όρο του ΥΠΟ-μηχανικού, μην σπάζεστε όταν σας αποκαλούν οι άλλοι κατηγορίας Τ.Ε. και όχι Π.Ε."
Τα έχεις κάνει λίγο αχταρμά ή είναι ιδέα μου;
Προφανώς μιλάς για κάτι παλιά Ε.Δ. υπομηχανικών που χρησιμοποιούν καταχρηστικά κάποιοι μηχανικοί Τ.Ε. έτσι;
Από που κι ως που αυτό το γεγονός τους κάνει "υπομηχανικούς";Μηχανικοί τελειώνουν οι άνθρωποι,απλώς απόντων άλλων Ε.Δ. χρησιμοποιούν αυτά!Τι ήθελες δηλαδή να κάνουν να μείνουν με το τίποτα ή να αλλάξουν χώρα;
Όχι ότι το δεύτερο είναι άσχημη λύση,αλλά λέμε τώρα!

Και πραγματικά,είναι πρόβλημα η σφραγίδα αλήθεια;Τόσες κυκλοφορούν εκεί έξω,παίρνεις μια και καθαρίζεις...
Επίσης,απ'τη μια προτρέπεις τον paterasyp να είναι κόσμιος κι απ'την άλλη καταλήγεις μ'αυτά τα "Α.Α.Α.Α.Α.Τ.Ε.Ι." και δείχνεις φανερή εμπάθεια φίλε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.