Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής

redalert19882000

Νεοφερμένος

Ο redalert19882000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Μιας και δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα είπα να δημιουργήσω το παρον, για να ενημέρωσω τα παιδιά για έναν διαγωνισμό ο οποίος δυστυχώς ΔΕΝ λαμβάνετε στα "σοβαρά" απο πολλούς εκπαιδευτικούς.

Προσωπικά ήμουν στον χώρο του Internet κάμποσο καιρό και στον χωρό του προγραμματισμού τα τελευταία 2 χρόνια(Δεν αναφέρομαι φυσικά στην ψευδογλώσσα, αλλα μιλάω για κανονικό προγραμματισμό). Ωστόσο δεν είχα ακούσει τίποτε για αυτό τον διαγωνισμό. Στα σχολεία φαίνεται σημασία έχουν μόνο τα μαθηματικά και η φυσική...(Δε λέω καλά είναι και αυτά αλλά και ο κόσμος της πληροφορικής έχει να προσφέρει πιστεύω πολύ περισσότερα)...

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές μέχρι και 3ης Λυκείου και απαραίτητη προυπόθεση είναι να γνωρίζουν τουλάχιστον μία από τις παρακάτω γλώσσες, C,C++,Pascal

Δυστυχώς οι συμμετέχοντες είναι λίγοι σε αριθμό... Αν κάποιον τον ενδιαφέρει μπορει να δηλώσει ακόμα και τώρα συμμετοχή.

Από την δική μου πλευρά, τα προβλήματα δε μπορώ να πω ότι είναι πολύ εύκολα. Οι φάσεις του διαγωνισμού είναι 3, η 1η μπορώ να πω ότι είναι αρκετά εύκολη ενώ η 2η και 3η είναι πολύ ανώτερου επιπέδου.

Η επίσημη ιστοσελίδα του πανελληνίου διαγωνισμού πληροφορικής είναι η https://pdp.gr/.

Αν θέλετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες θα χαρώ να απαντήσω.

Ευχαριστώ, Καλή συνέχεια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

infinity

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 190 μηνύματα.
Φέτος είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος...Θα διαφωνήσω μαζί σου στο ότι η πληροφορική έχει να δώσει περισσότερα από την φυσική και τα μαθηματικά, αλλά αυτό δεν είναι μέρος για να σου πω γιατί το πιστεύω αυτο.Το ότι δεν λαμβάνουν πολλοί μέρος δεν μπορώ να πω ότι το θεωρώ κακό..συνήθως όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο γιατί ανοίγει ο δρόμος σε μεγάλο ποσοστό διαγωνιζόμενων να λάβουν μέρος στο camp προετοιμασίας και σε ολυμπιάδες.Τα θέματα δεν είναι δύσκολα γενικότερα, τα φετινά ειδικά μου φαίνονται αρκετά εύκολα, αλλά έχω αμφιβολίες για το αν θα είναι το ίδιο εύκολα τα θέματα της τρίτης φάσης... Καλη επιτυχια σε ολους! (Επειδή το thread είναι αρκετά παλιό έχω ανοίξει ένα σχετικά πρόσφατο για τον ΠΔΠ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=96011 )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top