jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
09-07-23
13:01
Μακάρι να υπάρχει διευκόλυνση. Πάντως για τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η αδερφή σου είναι να δηλώσει σε όσες πόλεις έχει ιατρική και θα δείτε το αποτέλεσμα.Μακάρι να ισχύει αυτό. Ειδικά Αλεξανδρούπολη φαντάζομαι οι μετεγγραφόμενοι θα είναι ελάχιστοι, αν όχι ανύπαρκτοι
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
09-07-23
13:05
Αυτό θα κάνουμε και θα περιμένουμε τις βάσεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο...Μακάρι να υπάρχει διευκόλυνση. Πάντως για τώρα το καλύτερο που μπορεί να κάνει η αδερφή σου είναι να δηλώσει σε όσες πόλεις έχει ιατρική και θα δείτε το αποτέλεσμα.
gpgp
Νεοφερμένος
Ο gpgp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
09-07-23
13:57
Τι εννοείς ότι έχεις κάνει μετεγγραφή στο παρελθόν; Μακάρι να κάνω εγώ λάθος αλλά έχω την εντύπωση πως όποιος έχει πάρει μετεγγραφή στο παρελθόν δεν μπορεί να ξαναπάρει. Ο Γιάννης θα ξέρει καλύτερα να μας διαφωτίσει σχετικά.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι θα πιάνει από σχολές και που. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, βλέποντας και κάνοντας. Μετεγγραφή έχω κάνει στο παρελθόν και δεν έχω καμία όρεξη να περάσω την ίδια ταλαιπωρία, ειδικά με εργαστήρια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
09-07-23
14:00
Ναι δευτερη μετεγγραφη δεν παιζει σιγουρα, εκτος των κατ εξαιρεση...αλλα το παιδι εχει κανει αλλη κινηση νομιζω..ισως 10% ισως εξετασεις παλι. Φαινεται ψαγμενο.Τι εννοείς ότι έχεις κάνει μετεγγραφή στο παρελθόν; Μακάρι να κάνω εγώ λάθος αλλά έχω την εντύπωση πως όποιος έχει πάρει μετεγγραφή στο παρελθόν δεν μπορεί να ξαναπάρει. Ο Γιάννης θα ξέρει καλύτερα να μας διαφωτίσει σχετικά.
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
09-07-23
14:00
Είχα πάρει το 2021 από φαρμακευτική Πάτρας σε ΑΠΘ. Μη μου λες τέτοια, την κάτσαμεΤι εννοείς ότι έχεις κάνει μετεγγραφή στο παρελθόν; Μακάρι να κάνω εγώ λάθος αλλά έχω την εντύπωση πως όποιος έχει πάρει μετεγγραφή στο παρελθόν δεν μπορεί να ξαναπάρει. Ο Γιάννης θα ξέρει καλύτερα να μας διαφωτίσει σχετικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ξαναέδωσα εξετάσεις φέτος, πάλι δεν δικαιούμαι μετεγγραφή; Μήπως ισχύει μόνο για 10%;Ναι δευτερη μετεγγραφη δεν παιζει σιγουρα, εκτος των κατ εξαιρεση...αλλα το παιδι εχει κανει αλλη κινηση νομιζω..ισως 10% ισως εξετασεις παλι. Φαινεται ψαγμενο.
gpgp
Νεοφερμένος
Ο gpgp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
09-07-23
14:04
Συγνώμη που σε αναστατώνω,
ίσως και μάταια. Μακάρι να είμαι λάθος. Μόνο ο Γιάννης θα ξέρει σίγουρα.
ίσως και μάταια. Μακάρι να είμαι λάθος. Μόνο ο Γιάννης θα ξέρει σίγουρα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
09-07-23
14:04
Νεες εξετασεις ή 10% σβησουν το ιστορικο προηγουμενης μετεγγραφης και παμε ως παρθενος πλεον. Νο προβλεμΕίχα πάρει το 2021 από φαρμακευτική Πάτρας σε ΑΠΘ. Μη μου λες τέτοια, την κάτσαμε
Ξαναέδωσα εξετάσεις φέτος, πάλι δεν δικαιούμαι μετεγγραφή; Μήπως ισχύει μόνο για 10%;
gpgp
Νεοφερμένος
09-07-23
14:05
Ευτυχώς. Συγγνώμη για την αναστάτωση...
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
09-07-23
14:09
Δεν πειράζει ρε, να με βοηθήσεις ήθελεςΕυτυχώς. Συγγνώμη για την αναστάτωση...
Jackorien145
Νεοφερμένος
Ο Jackorien145 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
09-07-23
20:21
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μετεγγραφή από το τμήμα νομικής της Κομοτηνής στου ΑΠΘ( με κοινωνικά- οικονομικά κριτήρια). Αν και το έψαξα αρκετά, δεν μπόρεσα να λάβω σαφή απάντηση οποτε σας ρωτώ: Εγώ έχω τρεις αδερφές, οι οποίες όμως έχουν περάσει τα 25. Θεωρούμαι πολύτεκνος; Γιατι είδα οτι για την μετεγγραφή δίνονται 2 μόρια για πολύτεκνη οικογένεια και 0,5 παραπάνω για κάθε άγαμο τέκνο κάτω των 25 ετών. Εφόσον τα 0,5 είναι έξτρα θεώρησα οτι θεωρούμαστε ακόμη πολύτεκνη οικογένεια απλώς δεν θα πάρω τα παραπάνω μόρια απλά τα δυο. Ισχύει κάτι τετοιο; Επιπλέον η μικρότερη αδερφή μου είναι 25 (και άγαμη) μπορεί να συμπεριληφθεί η όχι; Γιατι δεν κατάλαβα αν δέχονται μεχρι και 25 η από 24 και κάτω. Ελπίζω να ήμουν σαφής
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
09-07-23
20:52
Η πολυτεκνια μετραει ακομη και αν περασαν τα 25. Ποτε γεννηθηκε η αδερφη σου? Ετος εννοωΚαλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μετεγγραφή από το τμήμα νομικής της Κομοτηνής στου ΑΠΘ( με κοινωνικά- οικονομικά κριτήρια). Αν και το έψαξα αρκετά, δεν μπόρεσα να λάβω σαφή απάντηση οποτε σας ρωτώ: Εγώ έχω τρεις αδερφές, οι οποίες όμως έχουν περάσει τα 25. Θεωρούμαι πολύτεκνος; Γιατι είδα οτι για την μετεγγραφή δίνονται 2 μόρια για πολύτεκνη οικογένεια και 0,5 παραπάνω για κάθε άγαμο τέκνο κάτω των 25 ετών. Εφόσον τα 0,5 είναι έξτρα θεώρησα οτι θεωρούμαστε ακόμη πολύτεκνη οικογένεια απλώς δεν θα πάρω τα παραπάνω μόρια απλά τα δυο. Ισχύει κάτι τετοιο; Επιπλέον η μικρότερη αδερφή μου είναι 25 (και άγαμη) μπορεί να συμπεριληφθεί η όχι; Γιατι δεν κατάλαβα αν δέχονται μεχρι και 25 η από 24 και κάτω. Ελπίζω να ήμουν σαφής
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 495 μηνύματα.
09-07-23
20:57
Θα πάρεις 2 μόρια, εάν ήταν κάτω από 25 θα έπαιρνες 3,5 μόρια
Jackorien145
Νεοφερμένος
Ο Jackorien145 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
09-07-23
22:06
Τότε τέλεια. Γεννήθηκε το 1998Η πολυτεκνια μετραει ακομη και αν περασαν τα 25. Ποτε γεννηθηκε η αδερφη σου? Ετος εννοω
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
09-07-23
22:10
Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα παρεις και μισο μοριο γιατι θεωρειται 25 και κατωΤότε τέλεια. Γεννήθηκε το 1998
Τον Οκτώβρη που εκανα εγω ζητουσε να ειναι γεννημενος απο 1/1/1996 και μετα, αρα φετος φανταζομαι οτι θα θελει απο 1997
Αυτο ειναι screenshot απο τις μεταγραφες του 2022
Jackorien145
Νεοφερμένος
09-07-23
22:32
Τέλεια σε ευχαριστώ παρά πολύ!!Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα παρεις και μισο μοριο γιατι θεωρειται 25 και κατω
Τον Οκτώβρη που εκανα εγω ζητουσε να ειναι γεννημενος απο 1/1/1996 και μετα, αρα φετος φανταζομαι οτι θα θελει απο 1997
View attachment 118254
Αυτο ειναι screenshot απο τις μεταγραφες του 2022
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
10-07-23
00:01
Μήν κάνεις ανάκληση,η μεταγραφή από Θράκη ΑΠΘ είναι πολύ δύσκολη, θέλει μόρια, νά κάνει μεταγραφή η αδερφή δεν γίνεται;Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι θα πιάνει από σχολές και που. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, βλέποντας και κάνοντας. Μετεγγραφή έχω κάνει στο παρελθόν και δεν έχω καμία όρεξη να περάσω την ίδια ταλαιπωρία, ειδικά με εργαστήρια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-23
00:41
Η πολυτεκνια ειναι ισοβια δηλαδη τα 2 μορια σιγουρα.Για το επιπλεον μισο μοριο απαντησε η Unboxholics που ειναι ειδικη και ψαγμενη.Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μετεγγραφή από το τμήμα νομικής της Κομοτηνής στου ΑΠΘ( με κοινωνικά- οικονομικά κριτήρια). Αν και το έψαξα αρκετά, δεν μπόρεσα να λάβω σαφή απάντηση οποτε σας ρωτώ: Εγώ έχω τρεις αδερφές, οι οποίες όμως έχουν περάσει τα 25. Θεωρούμαι πολύτεκνος; Γιατι είδα οτι για την μετεγγραφή δίνονται 2 μόρια για πολύτεκνη οικογένεια και 0,5 παραπάνω για κάθε άγαμο τέκνο κάτω των 25 ετών. Εφόσον τα 0,5 είναι έξτρα θεώρησα οτι θεωρούμαστε ακόμη πολύτεκνη οικογένεια απλώς δεν θα πάρω τα παραπάνω μόρια απλά τα δυο. Ισχύει κάτι τετοιο; Επιπλέον η μικρότερη αδερφή μου είναι 25 (και άγαμη) μπορεί να συμπεριληφθεί η όχι; Γιατι δεν κατάλαβα αν δέχονται μεχρι και 25 η από 24 και κάτω. Ελπίζω να ήμουν σαφής
Βασικα το δικο μας μετρημα ειναι πιο μπολικο..το δικο τους πιο ευνοικο...
Πραγματι τα παιδια που γεννηθηκαν απο 1-1-1997 και προς τα εδω δινουν το μισο μοριο.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-23
00:54
Εμαθα απο εσενα περσι. Θυμαμαι σε ειχα πρηξειΓια το επιπλεον μισο μοριο απαντησε η Unboxholics που ειναι ειδικη και ψαγμενη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-23
01:19
χαχαχα..απαιχτη...δεν μου λες εμαθες τιποτα εκει πανω εκτος που φτιαχνουν το καλυτεριο φρεντο?Εμαθα απο εσενα περσι. Θυμαμαι σε ειχα πρηξει
εμαθες πως βρισκουμε το βημα κοχλια?
στους ποσους βαθμους τήκεται ο ορειχαλκος για χυτευση?
πως κανουμε σκληρυνση και επαναφορα στο χαλυβα κατασκευων ck40?
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-23
01:23
Αυτο δεν το ξερω ακομη οταν αρχισω να πινω καφεδες... Θα δειξει αν τα επομενα εξαμηνα με σπρωξουν σε καταναλωση καφεινηςδεν μου λες εμαθες τιποτα εκει πανω εκτος που φτιαχνουν το καλυτεριο φρεντο?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- Entropy24
- per33
- Τριδυμομαμά
- fyllidas
- Anamar
- FNC_Sophia
- KwnnaPap
- Lili
- DESPOINAMIX
- Antonia Alexandra
- DiKar
- marikakitsou16
- panaman
- oteletampis
- Ken
- NeosUser2023
- GV221
- despoina13
- Bagkira
- patra2002
- Dkate
- Alin22
- mixa
- Derealization
- Leopoldos_134
- Christr22
- fotia13
- xristos_k
- agg41
- ANDR
- BiteTheDust
- Christos1971
- Dion G.
- Lia 2006
- giotak
- PanPan
- Hased Babis
- Hmmytheos
- BatGuin
- Vasiliki Geo
- Scandal
- Corfu kitty
- Unboxholics
- bigbubble18
- thesecretfemme
- indig0
- Marp
- John kouts
- Apocalypse
- Nala
- neurogirl
- constansn
- katerinavld
- XRY
- P.Dam.
- ειδήμων
- Panatha mono
- estrela
- Specon
- nearos
- Startx0
- ANZ
- Γιωργος15773
- Kate1914
- Νικολινα
- medstudy
- kat.la.3
- Helen06
- Claire05
- phoni
- phleidhs
- ένας τυχαίος
- Obi-Wan Kenobi
- Μήτσος10
- iiTzArismaltor_
- tan07
- Leo komm
- Γιώργος μεγ
- Drglitterstar
- Aggel0sss
- Giannis_19
- Frozensun
- Giota_pel
- Joji
- Jackorien145
- liana
- ilias_21
- Lifelong Learner
- Sofos Gerontas
- thecrazycretan
- Maynard
- hirasawayui
- Than003
- Nikleo
- PanosApo
- Alex53
- stee
- plantbee
- elevag
- Ιωάννα λ
- hello1234
- Kelloumpa
- nikolettari
- Marel
- sofiana
- Profesor
- ΜακΤ
- suaimhneas
- Dalena
- MINERVA70
- Voula1517
- Barbara
- mvas
- kolas
- Kontos23
- desperate-ambitious!
- aggorf
- Alessandra Eliza
- mikegia256
- Giorgkalo
- tom 1975
- Nem0
- GeorgiaAp
- Lost_In_Life
- Μιχαήλ
- johnny20
- SoyN
- tania7
- Dionisis.l
- love_to_learn
- MarcoReus
- panosst
- dsmir
- Hrw. P
- panagiotis12
- allall1
- Αλεξία2005
- αντιγονη.
- giannis05
- Annou1
- F1L1PAS
- kyriakos2005
- Mary06
- marspth
- tfghp
- Nemesiis
- AggelikiGr
- anchan
- SALAVELEN
- eirinipap
- Basiliki.kiki
- NikoBellic
- jimis2001
- Σταμ.
- Rentas
- Τρελας123
- Mammy Nun
- Arvacon
- gpa
- savethetrees
- SaaruTheDracthyr
- GeorgePap2003
- Enhypen
- giannhs2001
- Evelynne
- oups
- Guhahg5837
- Wonderkid
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- AnnaRd
- tsiobieman
- Jojo K
- Ness
- American Economist
- kasl178
- Steliosgkougkou
- george777
- Rita1975
- fockos
- vbvbvbv
- brouss
- Parsha
- flaura
- t3knon
- Δημήτριος05
- Mewmaw
- nicolinab
- liquid smooth
- Theo2005
- manosz
- alpha.kappa
- pannnos1992
- Χάρις
- Ιωάννα2005
- Pharmacist01
- giorgos78
- ikigai
- Aristides Pap
- sophiaa
- Mathitis_tou_15
- george352487
- roud
- Rina
- Peter Pan13
- dmav
- spring day
- augustine
- EFIANA
- Ultimate_duck87
- infection54
- angel27_
- anakiriak@yahoo
- Athens2002
- Kostas_Athens
- evaggelia anna
- suuuuiiii
- xanthippiad
- Avalon12
- katia.m
- Ελεν
- joannaΚΑ
- Marcos.Kis
- Abiogenesis
- xraxra
- emzou
- kallikd
- a namaves
- Vasso1983
- ditaaa
- g59
- Gogosps
- Nikolas550
- Gxatzis
- Σταμάτης του '05
- Elenistr
- Dimitris9
- Chris2410
- 5tsuh1ss
- btarn
- Mariamar
- zamzam
- Φινεύς
- MIT_fan
- Ines 78
- aris63
- SKG
- beckyy
- Nikoleta05
- Xristosdimitra
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.