Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
10-06-22
20:22
Μετά το μεσημεριανό αφηρημένη πήγα και κάθησα στο γραφείο μου για να διαβάσω
augustine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα.
10-06-22
20:46
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
10-06-22
20:49
Να πω την αλήθεια πηγα και γω και την στιγμη που καταλαβα πηγα να ξαπλωσω ξεγνοιαστηΜετά το μεσημεριανό αφηρημένη πήγα και κάθησα στο γραφείο μου για να διαβάσω
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
10-06-22
20:51
Έτσι, well deserved relaxation τώρα. Ελπίζω να απολαύσετε το καλοκαίρι σας όλοι
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,365 μηνύματα.
17-06-22
00:29
Από αύριο η δήλωση των τηλεφώνων στην πλατφόρμα για την αποστολή αποτελεσμάτων μέσω sms:
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα - Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2022: Τη δυνατότητα ενημέρωσης...
www.foititikanea.gr
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 851 μηνύματα.
17-06-22
00:41
Α τέλεια .Από αύριο η δήλωση των τηλεφώνων στην πλατφόρμα για την αποστολή αποτελεσμάτων μέσω sms:
Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Με αίτηση στο gov.gr η αποστολή των βαθμών με SMS / Ανοίγει η πλατφόρμα - Πανελλήνιες Αποτελέσματα 2022: Τη δυνατότητα ενημέρωσης...www.foititikanea.gr
()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,365 μηνύματα.
17-06-22
00:44
Χαχαχ εντάξει, δεν είναι και υποχρεωτικό!Α τέλεια .
()
Καλά αποτελέσματα πάντως, από όπου κι αν τα δεις!
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 851 μηνύματα.
17-06-22
00:59
Να σαι καλά, επίσηςΧαχαχ εντάξει, δεν είναι και υποχρεωτικό!
Καλά αποτελέσματα πάντως, από όπου κι αν τα δεις!
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,701 μηνύματα.
17-06-22
13:05
Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων μέσω SMS | Liberal.gr
Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.
www.liberal.gr
Pen_addict
Νεοφερμένος
Ο Pen_addict αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
17-06-22
15:18
Ξέρει κανείς άμα χρεώνουν τα σμσ;
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 750 μηνύματα.
17-06-22
15:19
Εχεις χρεωθεί ποτε οταν λαμβανεις sms? προφανως και οχι.
Pen_addict
Νεοφερμένος
Ο Pen_addict αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
17-06-22
15:23
Να πω την αλήθεια ούτε τα πολυχρησιμοποιώ ούτε τους δίνω και σημασία. Ευχαριστώ.Εχεις χρεωθεί ποτε οταν λαμβανεις sms? προφανως και οχι.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
17-06-22
22:14
Τι κάνετε μετά τις πανελλήνιες πλέον με τον άπλετο ελεύθερο χρόνο σας; Αυτή η απότομη μετάβαση από την υπερεργασία στην απόλυτη αδράνεια αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά…
Pen_addict
Νεοφερμένος
17-06-22
22:22
Προσωπικά κάνω πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να κάνω (τουλάχιστον όχι όλα) εν καιρώ πανελληνίων, φτάνοντας και σε σημείο να νιώθω σαν να μην μου φτάνει πάλι χρόνος λολ.Τι κάνετε μετά τις πανελλήνιες πλέον με τον άπλετο ελεύθερο χρόνο σας; Αυτή η απότομη μετάβαση από την υπερεργασία στην απόλυτη αδράνεια αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά…
Εγώ σου προτείνω να βρεις κάποια χόμπι τα οποία να σε βολεύουν (οικονομικά και τέτοια) και να σου ταιριάζουν/αρέσουν.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
17-06-22
22:28
Προσωπικά κάνω πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να κάνω (τουλάχιστον όχι όλα) εν καιρώ πανελληνίων, φτάνοντας και σε σημείο να νιώθω σαν να μην μου φτάνει πάλι χρόνος λολ.
Εγώ σου προτείνω να βρεις κάποια χόμπι τα οποία να σε βολεύουν (οικονομικά και τέτοια) και να σου ταιριάζουν/αρέσουν.
Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια στον νου μου, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω όρεξη να κάνω ούτε τα μισά από αυτά. Και γενικά όρεξη μηδέν…
Pen_addict
Νεοφερμένος
17-06-22
22:44
Σε έχω. Πήγαινε στο κρεβάτι και ξάπλωσε. Κοίτα το ταβάνι ή συλλογίσου (το ίδιο είναι ουσιαστικά). Τότε ή θα 'σαι πιάσει ο ύπνος ή θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις μια γαλήνη ή θα βαρεθείς και θα κάνεις κάτι από αυτά που σκέφτεσαι.Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια στον νου μου, αλλά για κάποιο λόγο δεν έχω όρεξη να κάνω ούτε τα μισά από αυτά. Και γενικά όρεξη μηδέν…
Συλλογισμός και κοίταγμα ταβανιού δοκιμασμένα, οπότε τα αποτελέσματα τα εγγυούμαι.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
17-06-22
22:54
Σε έχω. Πήγαινε στο κρεβάτι και ξάπλωσε. Κοίτα το ταβάνι ή συλλογίσου (το ίδιο είναι ουσιαστικά). Τότε ή θα 'σαι πιάσει ο ύπνος ή θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις μια γαλήνη ή θα βαρεθείς και θα κάνεις κάτι από αυτά που σκέφτεσαι.
Ευχαριστώ! Θα τα δοκιμάσω βέβαια, γιατί διαφορετικά με βλέπω να λύνω ασκήσεις φυσικής…Συλλογισμός και κοίταγμα ταβανιού δοκιμασμένα, οπότε τα αποτελέσματα τα εγγυούμαι.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
17-06-22
22:55
Προσωπικά όταν βαριέμαι πιάνω και λύνω καμία άσκηση μαθηματικών ή φυσικής για να περάσει η ώρα . Συνεπώς κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω να κάνω ο,τι έκανα και πριν απλώς σε μικρότερο βαθμόΤι κάνετε μετά τις πανελλήνιες πλέον με τον άπλετο ελεύθερο χρόνο σας; Αυτή η απότομη μετάβαση από την υπερεργασία στην απόλυτη αδράνεια αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά…
BaSO4
Δραστήριο μέλος
17-06-22
23:08
Είναι αρκετά δελεαστικό, αλλά μέχρι να βγουν οι βαθμοί με ποναει το να ασχοληθώ με τα μαθήματα πάλι, γιατί έχω flashbacks από τις στιγμές που γράφαμε.Προσωπικά όταν βαριέμαι πιάνω και λύνω καμία άσκηση μαθηματικών ή φυσικής για να περασει ώρα . Συνεπώς κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω να κάνω ο,τι έκανα και πριν απλώς σε μικρότερο βαθμό
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 900 μηνύματα.
17-06-22
23:40
Εγώ και πανελλήνιες που έδινα ένιωθα πως κωλυσιεργώ μονίμως, αλλά η πλήξη έχει χτυπήσει τεράστια επίπεδα αυτές τις μέρεςΤι κάνετε μετά τις πανελλήνιες πλέον με τον άπλετο ελεύθερο χρόνο σας; Αυτή η απότομη μετάβαση από την υπερεργασία στην απόλυτη αδράνεια αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά…
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 253 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Τρελας123
- Scandal
- SlimShady
- Joji
- Hased Babis
- Vasso1983
- Ness
- evaggelia anna
- petrosln
- Than003
- Mammy Nun
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Γιώργος Ζ
- nearos
- phoni
- mitsss
- Sofos Gerontas
- Deadly_sorrowX
- J.Cameron
- Rozpanthiras
- hirasawayui
- alpha.kappa
- Ioanna98
- Corn90
- Fofifofi78
- Nikoletaant
- Nickymtss
- bruh_234
- Sherlockina
- kost28
- Nefeloula
- το κοριτσι του μαη
- Eleni:
- VFD59
- Nickgr
- spring day
- F1L1PAS
- Pen_addict
- ggl
- efi25
- Athens2002
- Billys 13
- angeloskar
- Μικρή πεταλούδα
- Billas
- angies
- niaou
- xakounaamatata
- oups
- korlef
- Giii
- rempelos42
- vasilis123321
- augustine
- Specon
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- buffon85
- Hopeful22
- Pharmacist01
- Arvacon
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- constansn
- Nala
- margik
- Career_coach
- Kostakis45
- papa2g
- Maynard
- sophiaa
- Johanna Mark
- PanosBat
- nicole1982
- Ελεγκολόγος
- endosporia
- Khsskhvhks
- penelopenick
- Appolon
- Ελεν
- calliope
- Citylights
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- Viedo
- KingPoul
- antonis97
- tsiobieman
- Apocalypse
- QWERTY23
- charmander
- Εριφύλη
- alexd99
- nucomer
- Markiz
- evelina23
- Medjnik
- Νομάρχης
- Anta2004
- Kokro
- thecrazycretan
- aladdin
- Φινεύς
- Stelios725
- Rina
- george777
- Marple
- kiyoshi
- Drglitterstar
- Ameliak
- TehWinnerGR
- KingOfPop
- theodoraooo
- Makisd
- liana
- Wonderkid
- PanMoonlight
- GabrielaM
- Dimitris9
- Παναγιώτης L
- GeorgePap2003
- Annou1
- katerinavld
- Johnman97
- Dreamer_SW
- NikoBellic
- alexgiann
- adstef
- Markos
- calmen
- Nick0007
- PanPan
- Kitana
- Steliosgkougkou
- Thmoysides
- Baggelitsa36
- Nickt23
- iro94
- jYanniss
- panagiotis23
- Anna_kitty
- Frantzeska18
- ΘανάσοςG4
- Mariap.
- Ody24
- nimbus
- giannhs2001
- Kemi
- mhtsos-4
- argy
- Libertus
- barkos
- chochoru
- Ryuzaki
- shadow
- Nikoleta_Giann
- Ksenia. Ksenia77
- Georgekk
- TakSimeon
- snowy
- Coraline31
- Schlimazel
- Eirinakiii8
- EVE-ELENA
- johnsala
- Marioskops
- igeorgeoikonomo
- Σωτηρία
- DeWiN
- Miranda32
- Dionyshs1
- Marifei
- anastasis06
- Theodora03
- George_dr
- jims
- Ria99
- Annu
- Mapas26
- Φωτεινη Τζα.
- Ανώνυμη
- Clary
- Alin22
- emzou
- Chrisa
- Ntoli
- T C
- Devilshjoker
- Memetchi
- n1ki20
- nekochan
- paulkin94
- Manolo165
- globglogabgalab
- aekaras 21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.