Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα.
11-05-20
16:44
Έγραψες το ίδιο, τα ίδια στοιχεία, οπότε φαίνεται κάπως... Στην εγκύκλιο δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για κάποια απορία, ή κάποιο τηλέφωνο; Για να πάρεις άμεση απάντηση με αυτό που εννοείς.Καλημέρα στην αίτηση για το λιμενικό σώμα έπρεπε να στείλουμε την αίτηση εδω
Διαγωνισμός για την εισαγωγή ιδιωτών στις παραγωγικές Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510
Ωστόσο την έστειλα εδω
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ/ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ακτή Βασιλειάδη-Πύλες Ε1-Ε2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510
Λέτε να υπάρξει θέμα;
JohnGreek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JohnGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα.
11-05-20
17:11
Ότι σου αρέσει.Το λιμενικό θεωρείτε ότι αξίζει γενικά σαν επιλογή; ή καλύτερα είναι αστυνομία, πυροσβεστική;
Αν πάντως ζεις Αθήνα, να έχεις υπόψιν ότι δεν θα έχεις πολλές μεταθέσεις, μια και η Αθήνα αποτελεί την "παραμεθόριο" της αστυνομίας με τις περισσότερες ανάγκες για προσωπικό να είναι εκεί.
Για σώματα ασφαλείας μιλάμε.είναι υποχρεωτικό να κάνεις περιπολία στη θάλασσα σαν λιμενοφύλακας;
Οι ανώτεροι διατάζουν εσύ εκτελείς.
Αν σου πουν ότι φεύγεις αύριο για το Καστελόριζο και θα κάνεις περιπολίες με μια ψαρόβαρκα. Φτιάχνεις βαλίτσες και ακολουθείς τις εντολές χωρίς μα και μου.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
11-05-20
18:59
καλησπερα επειδη εχω εναν φιλο που δινει.αν δεν ειχε κανει αιτηση τον απριλιο και κανει τωρα μπορει να δωσει?
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
11-05-20
19:04
οχικαλησπερα επειδη εχω εναν φιλο που δινει.αν δεν ειχε κανει αιτηση τον απριλιο και κανει τωρα μπορει να δωσει?
για σιγουρα ας παρει στο 2103442000 και να προσπαθησει να τους πεισει
uni77
Δραστήριο μέλος
Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα.
11-05-20
19:46
μιλησα σήμερα με το λύκειο μου και μόνο φωτοαντιγραφο απολυτηρίου και ταυτότητας μου ζήτησαν να παω... τι γινετε; σκέφτομαι να βγάλω φωτο και να την έχω μαζί μου για καλο και για κακό αλλα πραγματικά απ την στιγμη που είχα διαβάσει τα ποστς σας περίμενα να μου το αναφέρουν κι αυτό στο τηλεφωνο....
Εμενα μου ειπαν για φωτογραφια οποτε ναι νομιζω ειναι υποχρεωτική για ολους
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
οχι οι αιτήσεις ηταν μεχρι τις 9 Απριλιουκαλησπερα επειδη εχω εναν φιλο που δινει.αν δεν ειχε κανει αιτηση τον απριλιο και κανει τωρα μπορει να δωσει?
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
11-05-20
19:51
Δεν χάνει τίποτα να πάρει στο υπουργείοοχι οι αιτήσεις ηταν μεχρι τις 9 Απριλιου
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
11-05-20
19:52
Είναι υποχρεωτικές οι φωτογραφίες. Τι θα βάλουν στο καρτελάκι σου; Όπωςδηποτε να έχεις γιατί θα σε κάνουν να τρέχεις πάλι πίσωμιλησα σήμερα με το λύκειο μου και μόνο φωτοαντιγραφο απολυτηρίου και ταυτότητας μου ζήτησαν να παω... τι γινετε; σκέφτομαι να βγάλω φωτο και να την έχω μαζί μου για καλο και για κακό αλλα πραγματικά απ την στιγμη που είχα διαβάσει τα ποστς σας περίμενα να μου το αναφέρουν κι αυτό στο τηλεφωνο....
uni77
Δραστήριο μέλος
Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα.
11-05-20
20:27
den xanei tipota na parei sto ypyrgeio
Φυσικα, αν θελει να σιγουρευτει ας παρει
Για τους απόφοιτους τι πιστεύετε; αυξημένη δυσκολία λόγω μικρού ποσοστού θέσεων;
το πιστεύω αυτο να σου πω την αληθεια. Το περιμενω...
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
11-05-20
20:30
Εμενα μου ειπαν για φωτογραφια οποτε ναι νομιζω ειναι υποχρεωτική για ολους ☺
Είναι υποχρεωτικές οι φωτογραφίες. Τι θα βάλουν στο καρτελάκι σου; Όπωςδηποτε να έχεις γιατί θα σε κάνουν να τρέχεις πάλι πίσω
θεωρητικά αυτό λέει η λογική (και εχοντας υποψιν και τα προηγούμενα χρόνια) αλλά το κουλότερο είναι ότι ούτε το σάιτ του υπουργείου αναφέρει φωτος... ή απλά εννοούνται οπότε παρέλειψαν να τις αναφέρουν;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 07-05-20 Επιβεβαίωση της Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020
The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairs
www.minedu.gov.gr
έχω ήδη αποφασίσει να συμπεριλάβω και μια φωτο όταν πάω στο σχολείο πάντως, απλά ήθελα να σχολιάσω και να συμπεριλάβω το λινκ του υπουργείου λολ
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
11-05-20
21:37
Προφανώς γιατί δεν χρειάζεται για να επιβεβαιώσεις την αίτηση σου. Άλλες χρονιές αναφερόταν;θεωρητικά αυτό λέει η λογική (και εχοντας υποψιν και τα προηγούμενα χρόνια) αλλά το κουλότερο είναι ότι ούτε το σάιτ του υπουργείου αναφέρει φωτος... ή απλά εννοούνται οπότε παρέλειψαν να τις αναφέρουν;
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 07-05-20 Επιβεβαίωση της Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020
The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairswww.minedu.gov.gr
έχω ήδη αποφασίσει να συμπεριλάβω και μια φωτο όταν πάω στο σχολείο πάντως, απλά ήθελα να σχολιάσω και να συμπεριλάβω το λινκ του υπουργείου λολ
Πέρσι τουλάχιστον δεν το ανέφεραν γιατί δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σου στις πανελλήνιες https://www.foititikanea.gr/πανελλη...ανελλήνιες-2019-αίτηση-δήλωση-γελ-η-εγκύκλιος
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
11-05-20
21:54
Ωχ τωρα ποιος τον ακουει!!
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
11-05-20
22:31
την χρονια που εδωσα για πρωτη φορα (2014) μας ειχαν ζητησει απ τ σχολειο.. για αλλες χρονιες δν εχω ιδεα τι ειχε παιχτει :/Προφανώς γιατί δεν χρειάζεται για να επιβεβαιώσεις την αίτηση σου. Άλλες χρονιές αναφερόταν;
Πέρσι τουλάχιστον δεν το ανέφεραν γιατί δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σου στις πανελλήνιες https://www.foititikanea.gr/πανελλη...ανελλήνιες-2019-αίτηση-δήλωση-γελ-η-εγκύκλιος
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
11-05-20
22:36
Από το σχολείο ναι! Αλλά δεν βγήκε ανακοίνωση από το υπουργείο για το ποτε πρέπει να την παςτην χρονια που εδωσα για πρωτη φορα (2014) μας ειχαν ζητησει απ τ σχολειο.. για αλλες χρονιες δν εχω ιδεα τι ειχε παιχτει :/
bubblebee
Δραστήριο μέλος
11-05-20
22:52
οντως~ υποθέτω απ την στιγμη που η φωτογραφια ειναι για το καρτελακι (του οποίου η μονη χρηση ειναι η ταυτοποίηση του εξεταζόμενου στον χώρο των εξετάσεων) ισως δεν είναι τόσο αυστηρή η προθεσμία για την καταθεση της..Από το σχολείο ναι! Αλλά δεν βγήκε ανακοίνωση από το υπουργείο για το ποτε πρέπει να την πας
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
11-05-20
22:55
Αυτό ακριβώς... γιατί μπορούν να στο τυπώσουν και όταν πας φωτογραφία στην βάζουν. Απλά δεν σου κάνουν πλαστικοποιησηοντως~ υποθέτω απ την στιγμη που η φωτογραφια ειναι για το καρτελακι (του οποίου η μονη χρηση ειναι η ταυτοποίηση του εξεταζόμενου στον χώρο των εξετάσεων) ισως δεν είναι τόσο αυστηρή η προθεσμία για την καταθεση της..
bubblebee
Δραστήριο μέλος
11-05-20
23:02
ναι~ αν θυμαμαι καλα το καρτελακι μου το '14 δν ηταν καν πλαστικοποιημενο λολ και η φωτο μου πανω με συρραπτικοΑυτό ακριβώς... γιατί μπορούν να στο τυπώσουν και όταν πας φωτογραφία στην βάζουν. Απλά δεν σου κάνουν πλαστικοποιηση
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
11-05-20
23:46
Και το 18 που έδωσα εγώ δεν ήταν πλαστικοποιημένο το δικό μου τουλάχιστον καρτέλακι
bubblebee
Δραστήριο μέλος
12-05-20
00:35
ισως παει κι αναλογα το σχολειο ^^Και το 18 που έδωσα εγώ δεν ήταν πλαστικοποιημένο το δικό μου τουλάχιστον καρτέλακι
Elenii01
Νεοφερμένος
Η Elenii01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
12-05-20
02:09
Πόσες φωτογραφίες σάς ζήτησαν;
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Steffie88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 394 μηνύματα.
12-05-20
09:36
Καλημέρα!!!πήγα σήμερα στο σχολείο για την αίτηση. Ζητάνε φωτογραφία ωστόσο από ότι είπαν δεν είναι μόνο επείγον.. δίνουν περίπου 2 βδομάδες περιθώριο μέχρι να την πας αν δεν την έχεις τώρα...για τους μαθητές είναι 3 φωτογραφίες και για τους απόφοιτους 1.μέγεθος τύπου ταυτότητας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 526 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- ioanna2007
- Φινεύς
- blissele
- mvas
- BatGuin
- Kolptsres
- jorgpa
- Πικλιδιος
- Marianna.diamanti
- Kitana
- petrosln
- Praxis
- lepipini
- buffon85
- Peter Pan13
- Alin22
- EvgheniosOnofrei
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- Marple
- Nefpav
- spring day
- Nikoletaant
- Anhelika
- Don25
- Giii
- Than003
- Schlimazel
- ioannaion
- argy
- Mukumbura
- TakSimeon
- panspil
- goingtothestore
- Κλημεντίνη
- SlimShady
- Αριάνα123
- aekaras 21
- Petran001
- calliope
- clevercat
- kvstas92
- eukleidhs1821
- ggl
- Papachrist
- Maria1743
- PsychoGR
- MarcoReus
- Nikos05
- Nefh_
- VouDou
- Kostakis45
- MaryLou
- Arvacon
- aggelosst9
- NEKTARIOS11
- iminspain
- nucomer
- Viedo
- Georgekk
- Drglitterstar
- giannhs2001
- fockos
- efi25
- Mary Jane
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Mariliaaa
- charmander
- το κοριτσι του μαη
- Jocaste
- xraxra
- Eleanna7
- manos1234567
- Lia 2006
- Hello23
- eri548
- marianna04
- Ziggy 1
- Jimmy20
- Lab13
- Marathunta
- PanosBat
- katiasalonica
- anastasia982
- Orphalesian
- Manolo165
- Smr912
- Justice Fighter
- Dr House
- abbyrob
- Rita
- Sonia123
- CuHg
- olga123
- dimlevi
- Λαμπρινηη
- leo41
- Ststst02
- uni77
- Rene2004
- Elena78
- Steffie88
- Stelios725
- Pharmacist01
- Nina42
- Γιώργος - Κόρινθος
- nicole1982
- annamaria12
- tsiobieman
- azula
- Xristosdimitra
- fay01
- Bgpanos
- Athens2002
- J.Cameron
- vehement
- angelaRet
- Paul77
- foteiniandr
- stam72
- KikiGr23
- MaryM
- dim6
- den antexw allh apotyxia
- europe
- kaaaaate
- Leukosrinokeros
- AggelakiM
- ChrisNoris
- ploutarxos123
- Memetchi
- stefan
- ada1974
- AndromedaS
- kyrisari
- S¡mos
- ikigai
- CHRYSA S
- gats
- Ggpg
- jul25
- louminis
- MarilynSt
- γιω99
- jimis2001
- Thanos_D
- ROSSONERO
- Έμμα
- Tina02
- suaimhneas
- vivus
- valantis21
- Nefiki
- Mhtsos001
- Danaoula2020
- Bill1996
- Evimgr
- cynzp
- hirasawayui
- Ν.Χ.
- Maria32
- tasost
- jj!
- Gary
- panos007
- JohnS
- nick 3484
- vgard
- gwgw_5
- Aria34
- Maraki196
- St11
- tymvorixos
- alpha.kappa
- mickie
- TommyMak
- kristinbacktoschool
- Greg1900
- cel123
- Marianna35
- fearless
- luisnazariodelima
- KateRdJ
- KaterinaL
- civilian
- Eleni54
- Αλκης Κ.
- Unseen skygge
- element skate
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- jimnikol21
- geoavl
- Σταβι
- Eva
- Belle26
- Μαρία234
- T C
- Astrapig
- Stevenson
- Panos blg
- Hera167
- olgakiks
- guest18
- Doctorblue
- eophermeral
- Lydia6902
- fmarulezkd
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- iManosX13
- don_vito
- Γιουγκοσλαβος
- Dimitris_Gr
- BasilM
- Scandal
- Makis7
- kiyoshi
- Yiorgosk
- Monster Hunter
- Stroka
- KostasR
- Petros123
- roud
- JohnGreek
- Reik
- Ροβερτα
- EiriniS20
- Nefeli01
- Ermioni89
- Baggelitsa36
- GeoCommand
- ros
- lenaki001
- Big Mak
- aekarare
- Trolling Stones
- Alexandros973
- johnsala
- Power-13
- Νομικάριος13
- the purge
- Libertus
- Panagiotis849
- DimitraA.
- jims
- panagiotis23
- TonyMontanaEse
- Nikoleta_Giann
- The Limit Does Not Exist
- Boulotof
- Katerinaki03
- TigerHunt
- maria20
- mariavol
- Panos_02
- evel_
- Alexismicro
- alexrami
- Nikos_1976
- The pessimist
- penelope97
- Serotonin
- kkko
- Indiana Jones
- Dreamer_SW
- panagiotis G
- BioChemical
- eddie21
- calmen
- madeingreece
- ksnuwanda
- pantoine
- Mako777
- mitsakos
- Natassa02
- MarinChrysanthi
- Earendil
- Vold
- Χριστιαννα
- Elenii01
- iason
- JerryM
- Tommy_civil
- Στεφανος56
- Con725
- stamoul1s
- tselias
- UncleJ
- JoeDon
- PanosCh002
- Natalia02
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Keeell
- sir
- aaaaaaaaaa
- kostas83
- Nasiak
- Evaki 2002
- Nat Dor
- tslef8
- Sourotiri
- lenypap
- danai241
- Nurse91
- Eleni21
- Greco314
- Giorgakissss
- American Economist
- Dimitris9
- Scholar
- Ιωάννα2
- andy27
- DonaeB
- sofia!
- Elama On Peli
- papiaa
- ΣπύροςΔ
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Alex2001
- Magdalik
- mariannaprl
- Darkking
- Konstantinos_m
- george777
- Alma Libre
- pinkheart
- Demy25
- Griff
- Marskr
- Κελλη
- Stathis2001a
- Mpilias
- harisk18
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- SweetGirl
- Kostis-Palamas
- Zetakallipidou
- Eftiaksa Acc Gia Auto
- rekcoR
- CELTICS FAN
- thomasks
- Markaf
- npc.69
- Zgian
- barkos
- Bbasil
- Student_life
- Anthi02
- Haraa11
- Κασανδρα
- Τζενη Σ
- D.a.i.s.y
- Johnnnn
- Adolfo valencia
- Φιονα86
- d_th
- eua55
- johnietraf
- dspnn
- GiwrgosLxs
- New member
- Διασωστης
- Γατόπαρδος.
- nikos_nikos
- Vasilis25
- Panselinololes
- Makis45
- lila94
- papa2g
- Parrot
- giota94
- ΓιωργοςM
- giannist_
- geokam
- dkoko
- George187
- A girl with no name
- igeorgeoikonomo
- dbPoliceOff
- alex_man
- Birdy
- Σοφία Γιαννιού
- kleo
- GeorgePAOKara
- aggelikiT
- kokk
- Giorno
- GeorKouris02
- Maraki4you
- Johnman97
- Alexia3555
- Euniki_98
- christos87
- Χαρουλιτα
- Elel
- Nefeloula
- Metamorph
- Πα.Κ
- xxxtolis
- theodoraooo
- Anonyme
- Zamasu
- Iknowyou
- thanosmylo
- marinelachr1
- helenap
- harry akritas
- Artemis Alexandra
- angelikitaraxia
- Vkvkvk
- johnsiak
- nikos kargatzis
- vasilikiant
- Constantinos17
- Eua5
- Σέργιος Αποστόλ
- Teo Douk
- Πύρος
- KateRd
- ΣοφίαΒ
- GoddamnRight
- episthmonas1991
- mitsos14
- Phoenix_Foxx
- JerryPap
- theo2902
- angelina95
- μαρινακι96
- chanyeol
- Bill22
- NikosGer
- elenia
- jimmrk
- rafaela11
- ifikis
- marianne_liap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.