Nick890
Επιφανές μέλος
ΒΙΟΛΟΓΙΑ=20
ΦΥΣΙΚΗ=20
ΧΗΜΕΙΑ=20
ΜΟΡΙΑ=19 κατι
ε ανεβαζω αυτο το ποστ οχι να δειξω ποσο εγραψα αλλα για να αποδειξω οτι ο καθενας μπορει να πετυχει τους στοχους του χωρις φροντηστηρια και ιδιωτικα σχολεια.Ελπιζω να σας εγινα παραδειγμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν στο θεμα μας τωρα πάμε του χρόνου δυνατά!
That's the spirit!
Κι εγώ όταν έδινα, είχα βγάλει περίπου τα δικά σου μόρια. Έδωσα πάλι, έγραψα παραπάνω μόρια κι έπιασα την σχολή που ήθελα. Δες αυτή την εμπειρία σαν ένα μάθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
18.039! Είμαι ο πρώτος στο σχολείο μου.
15,9 Έκθεση (με απογοήτευσε αρκετά η αλήθεια είναι, αλλά δεν είδα και υψηλές βαθμολογίες γενικά)
18,1 Αρχαία
18,1 Ιστορία
20 Λατινικά
6,7 Βιολογία (λολ, 12999 στο τρίτο πεδίο)
Καταληκτικά, είμαι ευχαριστημένος, το μόνο που ίσως δε μου άρεσε ήταν η Έκθεση γιατί με έριξε αρκετά, αλλά έτσι και αλλιώς αποτελεί αστάθμητο παράγοντα, νταξ, τι να κάνουμε, οκ είναι και αυτό.
μη βαλεις καμια νοσηλευτικη ε γιατι δεν θα την πιασω και θα φταις εσυ μετα
Giovanni_
Επισκέπτης
ΕΚΘΕΣΗ=14
ΒΙΟΛΟΓΙΑ=20
ΦΥΣΙΚΗ=20
ΧΗΜΕΙΑ=20
ΜΟΡΙΑ=19 κατι
ε ανεβαζω αυτο το ποστ οχι να δειξω ποσο εγραψα αλλα για να αποδειξω οτι ο καθενας μπορει να πετυχει τους στοχους του χωρις φροντηστηρια και ιδιωτικα σχολεια.Ελπιζω να σας εγινα παραδειγμα
18800
GohanDGeo
Νεοφερμένος
Και εσύ φίλε χωρίς φροντιστήριο και ιδιαίτερα;ΕΚΘΕΣΗ=14
ΒΙΟΛΟΓΙΑ=20
ΦΥΣΙΚΗ=20
ΧΗΜΕΙΑ=20
ΜΟΡΙΑ=19 κατι
Nick890
Επιφανές μέλος
Και εσύ φίλε χωρίς φροντιστήριο και ιδιαίτερα;
ναι μονο διαβασμα τους τελευταιους μηνες για να μην τα ξεχασω, φουλ φορτσαρισμα ομως ε
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Giovanni_
Επισκέπτης
ναι μονο διαβασμα τους τελευταιους μηνες για να μην τα ξεχασω, φουλ φορτσαρισμα ομως ε
τελικά στη Φυσική όλα τα β που τα άφησες στη μέση της απόδειξης,δεν σου κόψανε καθόλου;
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
μη βαλεις καμια νοσηλευτικη ε γιατι δεν θα την πιασω και θα φταις εσυ μετα
Λολ για πλάκα άνοιξα το τρίτο πεδίο, χωρίς να διαβάσω βιολογία, δε θα δηλώσω κάτι, μη μου αγχώνεσαι . Καλή σου επιτυχία!
Giovanni_
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ.Ειδη σκευτομαι τα λάθη μου.
Φωτάρα μην ακούς κανέναν,όλοι αυτοί που στη λένε τώρα σου δίνουν δύναμη μέσα σου ούτως ώστε να καταφέρεις τους στόχους σου του χρόνου.Πάμε γερά!
Nick890
Επιφανές μέλος
τελικά στη Φυσική όλα τα β που τα άφησες στη μέση της απόδειξης,δεν σου κόψανε καθόλου;
Giovanni_
Επισκέπτης
Τι βάζεις χαμογελάκια;; εδώ λες τα εξής
Θα εγραφα πολυ καλα αγγιζα και πανω απο 17 ....αλλα μου τα ελεγε ο δασκαλος μου τα μαθηματικα σε πανε πισω (αφησα ολα τα Β στη μεση της αποδειξης)
Και εν τέλει παίρνεις σε όλα τα μαθήματα 20; χαχα
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι βάζεις χαμογελάκια;; εδώ λες τα εξής
Και εν τέλει παίρνεις σε όλα τα μαθήματα 20; χαχα
λαγωνικό είσαι
Giovanni_
Επισκέπτης
λαγωνικό είσαι
Απλά ζηλεύω τα 20άρια του παιδιού
Dimitra_2000
Νεοφερμένος
Έκθεση 12,1 (στο σχολείο μου υπήρχε ένα 17 και μετά τα υπόλοιπα κάτω από 14)
Αρχαία 16 (3 βαθμολογητες εκ των οποίων ο ένας μου έβαλε 12,2 ☺)
Ιστορία 16
λατινικά 17,9
Στην έκθεση έχω στεναχωρηθεί πολύ....περίμενα ένα 15 όχι τόσο λίγο. Από αλλού το περίμενα και απ' αλλού μου ήρθε το χτύπημα. Πφφ...πέρασα όμως εκεί που ήθελα οπότε μόνο αυτό μετράει!
Μάθημα Βαθμός 1ος 2ος 3ος ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΜ 16.20 83 63 79
Ακουω σχολια για τον τυπο που εβαλε 63. Τι ειδε ρε παιδια και ειχε 20 μορια διαφορα απο τον πρωτο και 16 απο τον τριτο; Εχει γινει copy paste απο το minedu
Ειχα παει σε σχολειο στην γειτονια ιδιωτικο με πολυ καλη φημη τουλαχιστον στην εκθεση. Τις χρονιες 2016 και 2017 με παρα πολλα παιδια πανω απο 18 και 2-3 πανω απο 19, φετος ακουστε στα 171 παιδια, 11 πανω απο 17 με ανωτερο το 17,8.Καταστροφη λοιπον στην εκθεση.Και σε αλλα σχολεια το ιδιο πραγμα ακουω.Εχω την εντυπωση θα εχουμε μεγαλη πτωση βασεων ακομη και σε ιατρικες.
Giovanni_
Επισκέπτης
Ειχα παει σε σχολειο στην γειτονια ιδιωτικο με πολυ καλη φημη τουλαχιστον στην εκθεση. Τις χρονιες 2016 και 2017 με παρα πολλα παιδια πανω απο 18 και 2-3 πανω απο 19, φετος ακουστε στα 171 παιδια, 11 πανω απο 17 με ανωτερο το 17,8.Καταστροφη λοιπον στην εκθεση.Και σε αλλα σχολεια το ιδιο πραγμα ακουω.Εχω την εντυπωση θα εχουμε μεγαλη πτωση βασεων ακομη και σε ιατρικες.
δεν είναι αρκετά μεγάλο το δείγμα...τα στατιστικά έχουν αναρτηθεί και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δει τις αυξομειώσεις στις βαθμολογίες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Lazarosko
- Hased Babis
- SteliosDjent
- thepigod762
- suaimhneas
- Μήτσος10
- kiyoshi
- Τρελας123
- BillyTheKid
- Anonymous1
- Aggel0sss
- Joji
- doublepoulos
- buffon85
- Panagiotis849
- Mammy Nun
- SlimShady
- seduv
- Nefeloula
- Sense
- calliope
- DemetriaP
- Kankounkounkoun
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- J.Cameron
- luisnazariodelima
- Έμμα
- Fanimaid
- Lydia6902
- jj!
- JohnGreek
- Adolfo valencia
- marylou_290
- Libertus
- Dimitris9
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.