Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strawberoula
Νεοφερμένος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα τα ηθικα τα εχουν ξεσκισει...παλιοτερα συνεχεια ηθικα εμπαιναν.τι λετε για φετος;λετε να πεσουν ηθικα που ειναι outsider?
Όχι δε (θέλουμε να) λέμε. Αν πέσουν θα κάψω το Υπουργείο Παιδείας. Ας βάλουν επιτέλους κάτι άλλο, πόσα ηθικά ακομαααα
Strawberoula
Νεοφερμένος
geokam
Δραστήριο μέλος
Προς τους θεωρητικαριους, να ξέρετε πως δυστυχώς το περιθώριο των βαθμολογητών να διορθώσουν φέτος τα γραπτά ΑΡΧΑΊΩΝ, είναι 8 ημέρες. Να είστε σίγουροι πως η βαθμολόγηση θα γίνει κάπως βιαστικά και ίσως πρόχειρα...
Για την έκθεση το περιθώριο είναι -αν δεν κάνω λάθος- 12 ημέρες.
Το ότι γράφουμε πανελλήνιες τόσο αργά ίσως έχει επομένως επιπτώσεις και στη βαθμολόγηση... ας ελπίσουμε υπέρ μας.
Θα παρακαλέσω να μην γράφονται ανακρίβειες. Οι ίδιοι οι βαθμολογητές δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό ημερών που έχουν στη διάθεσή τους. Επιδιώκεται, βεβαίως, η διαδκασία να ολοκληρωθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό αφορά το σύνολο της διαδικασίας. Δεν μπορεί για παράδειγμα, στα Αρχαία να ζητείται οπωσδήποτε η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης σε 8 μέρες, όταν το τελευταίο εξεταζόμενο μάθημα εξετάζεται 10 μέρες αργότερα και η έναρξη της βαθμολόγησής του 12 μέρες μετά.
Επίσης, οι βαθμολογητές που θα ασκήσουν το έργο τους ευσυνείδητα, δεν επηρεάζονται από χρόνους. Αν υπάρξει πίεση χρόνου για οποιαδήποτε λόγο, καλούν πρόσθετους βαθμολογητές.
Γι αυτό, προσπαθήστε να προετοιμαστείτε όσο γίνεται καλύτερα για τις εξετάσεις και αφήστε τα υπόλοιπα. Μην αγχώνεστε περισσότερο με τέτοια θέματα.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, πάντως δε θα επιμείνω γιατί πράγματι δεν έχει και πολλή σημασία.Θα παρακαλέσω να μην γράφονται ανακρίβειες. Οι ίδιοι οι βαθμολογητές δεν γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό ημερών που έχουν στη διάθεσή τους. Επιδιώκεται, βεβαίως, η διαδκασία να ολοκληρωθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό αφορά το σύνολο της διαδικασίας. Δεν μπορεί για παράδειγμα, στα Αρχαία να ζητείται οπωσδήποτε η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης σε 8 μέρες, όταν το τελευταίο εξεταζόμενο μάθημα εξετάζεται 10 μέρες αργότερα και η έναρξη της βαθμολόγησής του 12 μέρες μετά.
Επίσης, οι βαθμολογητές που θα ασκήσουν το έργο τους ευσυνείδητα, δεν επηρεάζονται από χρόνους. Αν υπάρξει πίεση χρόνου για οποιαδήποτε λόγο, καλούν πρόσθετους βαθμολογητές.
Γι αυτό, προσπαθήστε να προετοιμαστείτε όσο γίνεται καλύτερα για τις εξετάσεις και αφήστε τα υπόλοιπα. Μην αγχώνεστε περισσότερο με τέτοια θέματα.
Αν πω οτι μόλις τώρα έμαθα οτι υπάρχει και αυτή η απόδειξη;;;; Άρα, δεν την έχω διαβάσει καν, πόσο μαλλον να την μάθω....Χωρίζουμε το αβ σε ν ισομηκη διαστήματα Κ σχηματίζουμε ορθογώνια με βάσεις ξκ κλπ
Βρε παιδιά, στα ολοκληρώματα μόνο 2 αποδείξεις δεν είναι;
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Αν πω οτι μόλις τώρα έμαθα οτι υπάρχει και αυτή η απόδειξη;;;; Άρα, δεν την έχω διαβάσει καν, πόσο μαλλον να την μάθω....
Βρε παιδιά, στα ολοκληρώματα μόνο 2 αποδείξεις δεν είναι;
Αν βαλεις και αυτην ειναι 3
1--> με την αρχικη
2--> με το θεμελιωδες θεωρημα του ολοκληρωτικου λογισμου
Αυτές τις 2 τις έχω μάθει.... Άρα για μένα, υπάρχουν 2 αποδείξεις!Αν βαλεις και αυτην ειναι 3
1--> με την αρχικη
2--> με το θεμελιωδες θεωρημα του ολοκληρωτικου λογισμου
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Αυτές τις 2 τις έχω μάθει.... Άρα για μένα, υπάρχουν 2 αποδείξεις!
Και για τους υπολοιπους 2 υπαρχουν μην αγχωνεσαι Η αποδειξη με τα εμβαδα δεν προκειται να πεσει καταρχας θες κανα 20λεπτο για να την γραψεις πληρως και επιπλεον που να θυμασαι τους αριθμους απο τα κλασματα(που βγαζεις αν προσθεσεις ολα τα εβαδα)συν οτι ειναι ψευτοαποδειξη αφου το αποδεικνυει μονο για την y=x^2
Βλακεία είναι... Και σε μια εβδομάδα, τελειώνει ο ''γολγοθάς'' των Μαθηματικών... και άντε να δούμε, τι θα γράψουμε.....Και για τους υπολοιπους 2 υπαρχουν μην αγχωνεσαι Η αποδειξη με τα εμβαδα δεν προκειται να πεσει καταρχας θες κανα 20λεπτο για να την γραψεις πληρως και επιπλεον που να θυμασαι τους αριθμους απο τα κλασματα(που βγαζεις αν προσθεσεις ολα τα εβαδα)συν οτι ειναι ψευτοαποδειξη αφου το αποδεικνυει μονο για την y=x^2
Strawberoula
Νεοφερμένος
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος
γόρδιονΣουτιέν
Νεοφερμένος
αυγή όντος
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως όχι δεν μπορείς, τα αφήνεις εξω απο αίθουσα. Ο διευθυντής μας μας είχε πει (τώρα αν είναι όντως έτσι δεν ξέρω) ότι αν σε πιάσουν στις πανελλήνιες με κινητό ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, σου μηδενιζουν το γραπτό. Σίγουρη δεν είμαι κιόλας, ας πει κάποιος αλλος αν είναι βέβαιος.Στην αιθουσα την ωρα της εξετασης την τσαντα μου με το πορτοφολι κινητο κλπ μπορω να την παρω και να την αφησω σε μια ακρη? Η δεν μπορω να την εχω καν μεσα?
Johnny15
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.