~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ ελπίζω να βάλουν Πρωταγόρα και Πολιτικά γιατί είναι πιο ωραία και τα Ηθικά τα συχαίνομαι ~_~ αλλά έτσι όπως παν τα πράγματα κάνουν ότι θέλουν και εσύ απλώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Επίσης είναι η αλήθεια πως και στην ιστορία έχει παιχτεί πολύ το παιχνίδι των πηγών στο 2ο - 3ο κεφάλαιο και 4ο - 5ο μόνο ερωτήσεις β' θέματος αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σ' αυτό. Στην ιστορία όλα είναι sos από όλο το βιβλίο βάζουν και η κάθε μονάδα μετράει γιατί με 10 μονάδες χάνεις την σχολή που λαχταράς 3 ολόκληρα χρόνια! Αυτό ξέρω εγώ από φιλικά μου άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ, πάντως, που έγραψα όσα πίστευα, δεν έχω παράπονο από το αποτέλεσμα.
Εγώ πάλι απελευθέρωσα τον επαναστάτη μέσα μου και πήρα 23 πόντους διαφορά μεταξύ διορθωτών.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξερω φιλε,μολις μου φυγει και αυτη η καταραμενη γριπη αρχιζει πιο εντονη προσπαθειαΑν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις...
υ.γ.για οσουν ενδιαφερονται νομιζω βγηκαν προκυρηξεις για στρατο αστυνομια
dmci
Νεοφερμένος
και για ΜΙΑ μοναδα.........παλευει η κορη μου φετος παλι.....Ναι τα sos και ξεsos θα μας φάνε στο τέλος. Όταν ακούω ότι "α φέτος Αρχαία σιγουράκι ο Πρωταγόρας και πολιτικά" μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι να πούμε Οκ τα Ηθικά Νικομάχεια τα μαμήσανε, αλλά είναι τόσο καμμένοι που μπορεί να τα βάλουν και φέτος μαζί με κάποιο άλλο! Δεν ξέρεις τι παίζει στο κεφάλι τους και το απέδειξαν πιστεύω!
Και εγώ ελπίζω να βάλουν Πρωταγόρα και Πολιτικά γιατί είναι πιο ωραία και τα Ηθικά τα συχαίνομαι ~_~ αλλά έτσι όπως παν τα πράγματα κάνουν ότι θέλουν και εσύ απλώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Επίσης είναι η αλήθεια πως και στην ιστορία έχει παιχτεί πολύ το παιχνίδι των πηγών στο 2ο - 3ο κεφάλαιο και 4ο - 5ο μόνο ερωτήσεις β' θέματος αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σ' αυτό. Στην ιστορία όλα είναι sos από όλο το βιβλίο βάζουν και η κάθε μονάδα μετράει γιατί με 10 μονάδες χάνεις την σχολή που λαχταράς 3 ολόκληρα χρόνια! Αυτό ξέρω εγώ από φιλικά μου άτομα.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν sos θέματα για θετική κατεύθυνση!
Δεν υπάρχουν!!
Και κάτι άλλο, το ότι έχω αδερφό/ή που σπουδάζει σαν κοινωνικό κριτήριο λέει τίποτα?
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Solmyr
Δραστήριο μέλος
πίστευα σε μια διαφορετική απάντηση...
Δεν υπάρχουν γενικά SOS θέματα.Ούτε στη θετική ούτε στην τεχνολογική ούτε στη θεωρητική.Πουθενά.Μην επηρεάζεσαι από κάποιους ανόητους που κάνουν έρευνες μαντεύοντας τι θα πέσει,επειδή δεν έχουν το μυαλό να καταλάβουν ότι όλα είναι πιθανά.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ είχα απόκλιση 20 μονάδων στην Έκθεση και 17 στη Λογοτεχνία, βασικά, αλλά οι 3οι βαθμολογητές διόρθωσαν την κατάσταση, οπότε ευχαριστημένος!Εγώ πάλι απελευθέρωσα τον επαναστάτη μέσα μου και πήρα 23 πόντους διαφορά μεταξύ διορθωτών.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Εγω παλι ειχα 1 μοριο αποκλιση στην εκθεση και 0 στη λογοτεχνια, και......10 στην ιστορια from nowhereΚι εγώ είχα απόκλιση 20 μονάδων στην Έκθεση και 17 στη Λογοτεχνία, βασικά, αλλά οι 3οι βαθμολογητές διόρθωσαν την κατάσταση, οπότε ευχαριστημένος!
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα δώσει και Αγγλικά, και είχα κι εκεί απόκλιση 18 μονάδων. Οπότε μη μού την μπαίνεις και πολύ με την «ακυροσύνη» των αποκλίσεων.Εγω παλι ειχα 1 μοριο αποκλιση στην εκθεση και 0 στη λογοτεχνια, και......10 στην ιστορια from nowhere
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Κ εγω ειχα δωσει αγγλικα κ πηρα 13 κ αναρωτιομουν πως ειχα περασει με Honour Pass το Proficiency.Εγώ είχα δώσει και Αγγλικά, και είχα κι εκεί απόκλιση 18 μονάδων. Οπότε μη μού την μπαίνεις και πολύ με την «ακυροσύνη» των αποκλίσεων.
Ιρις21
Νεοφερμένος
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Αλλα ειλικρινά,έχω κατι απορίες...
γραφουμε,τελειώνουμε ,περναμε...Φαντάζομαι την χαρά.
Αν δεν γράψουμε,δεν περάσουμε τι γίνεται μετά?Εννοώ τι συναισθήματα επικρατούν τότε?Σίγουρα απογοήτευση,αλλά είναι όσο μεγάλη την φαντάζομαι?
Κάποιος που έδωσε δεύτερη φορά,ίσως να μπορούσε να απαντήσει καλύτερα ...
Καλή μας επιτυχία 95ers...
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά, μόνο εγώ σιχαίνομαι τον Κρητικό???
Δεν είσαι μόνη.. εγώ έβγαλα όλο το προσφυγικό σε μια βδομάδα και το κρητικό παλεύω μια βδομάδα να το καταλάβω.
Αναρωτιέμαι πότε θα φτιάξουν αυτό το βιβλίο της ιστορίας..
Όσον αφορά για μονάδες που αναφέρετε θυμάμαι Λογοτεχνία ο πρώτος μου είχε βάλει 4 και ο δεύτερος 17 και ο τρίτος μου έβαλε το ενδιάμεσο 12
geokam
Δραστήριο μέλος
Η ομοσπονδια θα τα αναρτησει μετα το τελος ολων των διαγωνισματων, ενω νομιζω πως τα συμμετεχοντα φροντιστηρια δεσμευονται και επισης δε μπορουν να τα δημοσιευσουν στις ιστοσελιδες τους. Αρα ο μονος τροπος ειναι αν καποιος σου μεταφερει τα θεματα ατυπα.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγμα που συμβαίνει έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο!Αρα ο μονος τροπος ειναι αν καποιος σου μεταφερει τα θεματα ατυπα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εμμμ, για το ποίημα "Ο κρητικός" μιλάειΔεν είσαι μόνη.. εγώ έβγαλα όλο το προσφυγικό σε μια βδομάδα και το κρητικό παλεύω μια βδομάδα να το καταλάβω.
Αναρωτιέμαι πότε θα φτιάξουν αυτό το βιβλίο της ιστορίας..
Όσον αφορά για μονάδες που αναφέρετε θυμάμαι Λογοτεχνία ο πρώτος μου είχε βάλει 4 και ο δεύτερος 17 και ο τρίτος μου έβαλε το ενδιάμεσο 12
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.