Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Παπάρια....τίποτα δεν καταλάβαμε....με ιστορία την Κυριακή,Λατινικά την Δευτέρα και Βιολογία την Τρίτη....ποιες διακοπές???!!!Μόνο την πενθήμερη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ελα ρε στο σχολειο σιγα τα ωαΠαπάρια....τίποτα δεν καταλάβαμε....με ιστορία την Κυριακή,Λατινικά την Δευτέρα και Βιολογία την Τρίτη....ποιες διακοπές???!!!Μόνο την πενθήμερη....![]()
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

ελα ρε στο σχολειο σιγα τα ωα
ΦΡΟΝΤ my friend!
Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν πάνε όλα τα παιδιά φροντιστήριο.ΦΡΟΝΤ my friend!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

αν μ.ο>=15 δικαιουσαι επιπλέον απουσίες.Δεν ισχύει ότι έχεις και κάποιες παραπάνω απουσίες αν βγάζεις μέσο όρο πάνω από 15??
Σας ευχαριστώ . Μια ανάγνωσή τα έκανα!Κανένα σημείο της ύλης δε πρέπει να μένει αδιάβαστο. Απλά στο συγκεριμένο που αναφέρεις, δε χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο αντίστοιχο με άλλα αποσπάσματα όπως π.χ. τις λειτουργίες του μάνατζμεντ
Ακόμα και αν δεν είναι πιθανό να ζητηθεί ως ερώτηση ανάπτυξης, μπορεί όμως να δοθεί ερώτηση κλειστού τύπου από το συγκεκριμένο. Η ερώτηση θα βαθμολογείται με 4-6 μονάδες και θα αναρωτιέσαι αν είναι σωστή ή λανθασμένη. Είναι κρίμα να ρισκάρεις.

paul95
Δραστήριο μέλος

Νοέμβριο μήνα; Έχετε αιτήματα ή έτσι κάνετε;
H B' Λυκείου δεν έχει καθηγητή για άλγεβρα και γεωμετρία και επιπλέον η τεχνολογική δεν έχει βιβλία για τεχνολογία επικοινωνιών. Επίσης, δεν υπάρχει θέρμανση και οι υπολογιστές είναι απαρχαιωμένα μηχανήματα.
Γενικότερα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να διαβάσω με πιο πολλή όρεξη γιατί δεν βλέπω τις σκατόφατσες των καθηγητών μου...

Δίνω φέτος με στόχο αποκλειστικά τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές...
Ωστόσο, επειδή κάνω μια προετοιμασία μόνη μου (δεδομένου πως έχω δώσει πάλι πριν από 3 χρόνια)
Έχω ξεκινήσει διάβασμα τα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης όπου είμαι και οικονομία για 5ο πεδίο.
Οι αλλαγές στα επιστημονικά πεδία επηρεάζουν και τα μαθήματα; Δηλαδή το νέο επιστημονικό πεδίο υποχρεώνει εξέταση και στην οικονομία και στα μαθηματικά όπως ήταν;
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει παρακαλώ γιατί έχω πελαγώσει!

geokam
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Θετικό είναι αυτό, αν κι εγώ πιστεύω το αντίθετο.Νομίζω ότι το 2ο κεφάλαιο στη βιολογία γενικής είναι πιο εύκολο από το 1ο![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Απλά από τις 4 σελίδες που διάβασα μόνη μου(με το φροντ δεν πήγαμε εκεί ακόμα) με φάνηκαν εύκολα, αλλά θα δείξειΘετικό είναι αυτό, αν κι εγώ πιστεύω το αντίθετο.![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Τις πρώτες 4 σελίδες του κεφαλαίου; Πριν την βιοποικιλότητα;Απλά από τις 4 σελίδες που διάβασα μόνη μου(με το φροντ δεν πήγαμε εκεί ακόμα) με φάνηκαν εύκολα, αλλά θα δείξει![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

Έτσι που αρχίζει το 2ο κεφάλαιο. Μέχρι ισορροπία-ποικιλότηταΤις πρώτες 4 σελίδες του κεφαλαίου; Πριν την βιοποικιλότητα;

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αυτή η ενοτητα με την ισορροπία και ποικιλότητα είναι δύσκολο κομμάτι και μετά ακολουθούν τα πιο δύσκολα.Έτσι που αρχίζει το 2ο κεφάλαιο. Μέχρι ισορροπία-ποικιλότητα![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψαν αυτά που διάβασα αλλά θα δούμε. Έχω να κάνω και ασκήσεις με διαγράμματα στο 1ο αλλά αυτά είναι ευκολάκιαΑυτή η ενοτητα με την ισορροπία και ποικιλότητα είναι δύσκολο κομμάτι και μετά ακολουθούν τα πιο δύσκολα.![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Απλώς μετά με τους κύκλους και τα φαινόμενα θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολα, καθώς περιγράφονται περισσότερες διαδικασίες. Το πρώτο θεωρώ πως είναι πιο εύκολο απο το δεύτερο.Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψαν αυτά που διάβασα αλλά θα δούμε. Έχω να κάνω και ασκήσεις με διαγράμματα στο 1ο αλλά αυτά είναι ευκολάκια![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν πειράζει θα το παλέψωΑπλώς μετά με τους κύκλους και τα φαινόμενα θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολα, καθώς περιγράφονται περισσότερες διαδικασίες. Το πρώτο θεωρώ πως είναι πιο εύκολο απο το δεύτερο.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.