Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ενα ειναι σιγουρο... Αυριο θα σκισουμε! Γιατι απλα μπορουμε...
Παμε δυνατα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina94simi
Νεοφερμένος
Αα..σας ευχαριστώ πολύ...ελπίζω να μη χάσω πολύ..ενώ την ιστορία τη μαθαίνω ακριβώς όπως τα λέει μέσα στη βιολογία επειδή τα κατανοώ δεν μπορώ να τα μάθω παπαγαλία και μου βγαίνουν με δικά μου λόγια ορισμένα...στο αοδε τί να προσέξουν παραπάνω οι μαθητές?όλοι μου οι φίλοι μιλούν για αυτό με μεγάλη απέχθεια...τόσο χάλια είναι?Η ειδικότητά μου είναι οικονομολόγος, αλλά επειδή διδάσκω ένα ανάλογης φιλοσοφίας μάθημα (ΑΟΔΕ), μπορώ να σου πω ότι αν γράψεις με δικά σου λόγια αλλά προκύπτει το ίδιο νόημα, τότε οι πιθανότητες να χάσεις μονάδες δεν είναι μεγάλες. Ασφαλώς και εξαρτάται από τους βαθμολογητές όπως προαναφέρθηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Και του χρόνου τέτοια εποχή να είστε στη σχολή που θέλετε και να μπαίνετε εδώ να λέτε σε εμάς τα μικρά να μην αγχονόμαστε και να τα πάμε καλά!
marialena!
Νεοφερμένος
Από αύριο ξεκινάνε δύο πολύ σημαντικές εβδομάδες.
1 χρόνο προετοιμαζόμαστε γι αυτές.
Εγώ θα έλεγα 12 χρόνια προετοιμαζόμαστε γι'αυτές. Και το εκπαιδευτικό μας ''σύστημα'' μας έχει καταντήσει νευρόσπαστα στη Γ' λυκείου, λες και θα έρθει η συντέλεια του κόσμου άμα δε γίνουμε όλοι επιστήμονες. Γι αυτό χαλαρά... πιο πολύ μετράει η υγεία μας παρά τα μόρια που θα βγάλουμε.
dimijim
Διάσημο μέλος
geokam
Δραστήριο μέλος
παρακαλώ.Αα..σας ευχαριστώ πολύ...ελπίζω να μη χάσω πολύ..ενώ την ιστορία τη μαθαίνω ακριβώς όπως τα λέει μέσα στη βιολογία επειδή τα κατανοώ δεν μπορώ να τα μάθω παπαγαλία και μου βγαίνουν με δικά μου λόγια ορισμένα...στο αοδε τί να προσέξουν παραπάνω οι μαθητές?όλοι μου οι φίλοι μιλούν για αυτό με μεγάλη απέχθεια...τόσο χάλια είναι?
Όσο για αυτό που ρωτάς σίγουρα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να σου απαντήσω
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Πώς δικαιολογώ τη χρήση άνω και κάτω τελείας/άνω τελείας;;
Σχετικά με την ερώτησή μου πριν, βρήκα την απάντηση:
https://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω το μηνυμα αυτο να μην σας φανηκε απαισιοδοξο.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλώς ή κακώς, είναι εξετάσεις που θα καθορίσουν, εν μέρει, το μέλλον σας.
Όμως όταν τελειώσετε ίσως θα καταλάβετε ότι οι πανελλήνιες δεν ήταν τελικά τόσο "βουνό" όσο φαίνονται τώρα.
Αργότερα στη ζωή, όλοι θα βρεθούμε σε πολύ πιο απαιτητικές καταστάσεις μπροστά στις οποίες οι πανελλήνιες θα φαίνονται παιχνίδι.
Μπορεί να έρθουν ώρες μέσα σε αυτό το δεκαπενθήμερο που θα νοιώσετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, ότι είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε (κάτι το οποίο πέρασα κι εγώ). Να θυμάστε, ότι πρέπει να πηγαίνετε εκεί με την ψυχολογία ενός "μονομάχου", ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και θα αναδειχτεί νικητής.
Ωστόσο ελπίζω, όπως και να προετοιμασθήκατε φέτος, να μην θυσιάσατε την ψυχική και σωματική σας υγίεια, προκειμένου να επιτύχετε.
Να το θυμάστε, μπροστά στην Υγίεια σας, όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Υ.Γ: Ίσως ακουστεί άσχημο, αλλά εκείνες τις ώρες που θα λύνετε τα θέματα πρέπει να σκέφτεστε ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Ο καθένας από εσάς κάνει μια προσωπική προσπάθεια, ευτυχώς ή δυστυχώς ανταγωνιστική, απέναντι στους υπολοίπους.
Να μην ρισκάρετε ούτε στο ελάχιστο να καταστρέψετε όσες ώρες καθήσατε και αγωνιστήκατε για να μπείτε στο Πανεπιστήμιο, για κάποιον άλλον. Να μην λυπηθείτε κανέναν, να αφήσετε την καλή σας την καρδιά για άλλες ώρες. Ο καθένας έκανε προσωπική προσπάθεια, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει την επιτυχία.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοινώς, όχι αντιγραφές, μόνο σκονάκια στις πανελλήνιες.
Έτσι είναι. Σκονάκια στα μπούτια, στο σουτιέν (για τα κορίτσια), στο σλιπάκι (για αγόρια), στην κοιλιά, στον πωπό, για όταν θα πάτε στην τουαλέτα, στα κωλόχαρτα, βιβλία στα καλάθια της τουαλέτας, στους τοίχους στα δάχτυλά σας, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους.
nicool
Νεοφερμένος
loco13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Έξι φορές θα πάμε ξανά σχολείο και αυτές για να επιβεβαιώσουμε πως διαβάσαμε !
Πάμε γερά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.