Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Άστα βράστα...Ποια μόνο εσύ μωρέ??Η ερώτηση είναι ποιος την έβγαλε,όχι ποιος δεν την έβγαλε...(Και δε μιλάω για την πλειοψηφία των αισκουλιτών,αλλά για την πλειοψηφία γενικά των υποψηφίων....)
Μαθηματικά και Φυσική έχω τα ΚΕΝΑ!!!
δεν έβγαλα και δεν κάλυψα τίποτα...
και μου έρχεται σήμερα η Φυσικός "Θα το πληρώσεις που δεν εκμεταλεύτηκες τόσο ελεύθερο χρόνο, θα το βρεις μπροστά"
λες και δεν έχω αρκετές τύψεις ήδη... και της έχω και αδυναμία, δεν μπορώ να τη στεναχωρώ
τεσπα.
όμως ντάξει βιολογία κατ + γεν έβγαλα επανάληψη (είμαι πολύ περήφανη για αυτά)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Οτοασπίδες επιτρέπονται στις πανελληνιες;
Πρέπει να μάθεις να συγκεντρώνεσαι και με λίγο θόρυβο παρόλο που πιστεύω ότι θα επικρατεί μια σχετική ησυχία στις πανελλήνιες.
Dalian
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι όμως,έχει γίνει κι αυτό,όχι με τρυπάνια αλλά με κομπρεσέρ απ' την απέναντι οικοδομή....Σιγά μην βαράνε και τρυπάνια την ώρα των Πανελληνίων κιόλας....μπααα δεν πιστεύω
Χαχα..!κλανιές από το άγχος πάντως...μπορεί να βαράνε
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Αλλωστε αν προκειται για πολυ δυνατο θορυβο (που δε φανταζομαι), θα ενοχλουνται ολοι.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρασαν 3 μέρες και ακόμα πολεμάμε να προσαρμοστούμε...:Ρ
Μέχρι και στην κατεύθυνση σαν φυτά είμαστε _χαχαχχα
Την Τρίτη την ώρα της χημεία μου λέει η διπλανή μου "ρίξε μια ματιά στους υπόλοιπους!"
Και βλέπω γύρω μου 20 άτομα σα να ήταν μετά από μαραθώνιο.
Καλά γενικής ...να μη θίξω το ζήτημα ...
Εσείς ?προσαρμοστήκατε ?
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω προσωπικα διαβασα μονο τα διαγωνισματα του φροντιστηριου...ξεκουραστηκα,χαλαρωσα κ τωρα ειμαι πιο ανανεωμενη
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα για πρώτη φορά ψιλοκοιμήθηκα στα Μαθηματικά γενικής...
Αλλά ντάξει,τουλάχιστον όσους δεν τα δίνουμε,μας αφήνουν και καθόμαστε,απλά με ησυχία...(τι άλλο θέλουμε...)Και στα άλλα γενικής...Τα καημένα,σα ζόμπι είμαστε...Μιλάμε για νύστα..!
Cherie
Δραστήριο μέλος
Στο σχολείο γίνεται της Πόπης. Ο ένας κλαίγεται στον άλλον για το πως θα τη βγάλουμε μέχρι το Πάσχα. Στην κατεύθυνση που είναι και πρώτες ώρες κοιμόμαστε όρθιοι, ειδικά τώρα που ανάβουν και τα καλοριφέρ είναι παράδεισος η τάξη. Τα γενικής είναι η ώρα του παιδιού. Παίζουμε ταμπού, όνομα-ζωά-φυτά... Πριν τις γιορτές, θυμάμαι τους πάντες να διαβάζουν, ακόμα και στα διαλείμματα. Τώρα είμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Στενοχωριέμαι που σκέφτομαι πως όλα αυτά θα τελειώσουν... Τελικά, νομίζω πως η γάμα είναι η πιο παρεξηγημένη τάξη. ΟΚ, μπορεί να μας βγαίνει η πίστη στο διάβασμα αλλά συνειδητοποιούμε πως είναι η τελευταία χρονιά στο σχολείο και περνάμε πολύ πιο ωραία.!
labis777
Νεοφερμένος
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
το μυαλό των περισσοτερων ειναι εκει :Ρ
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
ωραία θέματα!μπράβο σου που τα έχεις αναρτήσει,τα μελετάω τώρα.Δεν ξέρω άλλα αυτή την περίοδο νιώθω κάπως μουδιασμένος,σε μια φάση και τώρα τι αντοχές έχω ακόμη,πώς θα οργανώσω τον εαυτό μου ως προς το χρόνο που έχω για προσωπικό διάβασμα.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ e-mail:xarhs_x@hotmail.com
refresh
Νεοφερμένος
παιδία λογοτεχνία τί είναι SOS για φέτος???? Είμαι απόφοιτη...βοηθήστε please!
Πανελλήνιες δίνεις,οπότε όλα sos είναι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.