άντζυ
Δραστήριο μέλος
Ωχ μην μου λες τέτοια τώρα...Johny15 για να επαιρνες ομως 25/25 σε αυτο το θεμα επρεπε να γραψεις 10 σελιδες.Και συγκρινοντας το με τα προηγουμενα 3α θεματα ηταν δυσκολο κατα την γνωμη μου.
Ειμαι ο μονος που υποπτευομαι ανακλαση-διαθλαση 3ο θεμα στις πανελληνιες φετος;
Είναι το χειρότερό μου .....:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
mustikos kosmos
Νεοφερμένος
ΘΕΛΩ ΝΑ ρωτησω για βοηθηματα θεωρητικης λιγακι
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχει πεσει ποτε παντως 3ο.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Το περσινό 3ο ήταν εύκολο, καμία σχέση με αυτά του ΟΕΦΕ και τα τρελά του Μπάρλα.
Καταρχήν, δεν έθιξα τη δυσκολία, αλλά αφού την αναφέρεις, θεωρώ ότι ο σκέτο "καλά" διαβασμένος και ψύχραιμος έπιανε 20/25, όμως από κει και πέρα είχε λίγο ψάξιμο το θέμα.Έπειτα, ο μπάρλας έχει άπειρες μαλακίες, μόνο για το πρώτο πέρασμα είναι και για τις 120 επαναληπτικές που έχει στο τέλος.Δεν είναι για περαιτέρω ανάλυση το βιβλίο, δε μπορείς να το λιώσεις.Άλλα βιβλία και υλικό που υπάρχει στο ίντερνετ είναι έτη φωτός χρησιμότερα, τουλάχιστον στην επανάληψη.Όσον αφορά τα θέματα της ΟΕΦΕ, πράγματι είναι γουστόζικα όμως θεωρώ ότι αυτό που βάζουν αυτόματα καίγεται για τις πανελλήνιες.Παρόλα αυτά είναι καλά θέματα για να τσεκάρεις τις γνώσεις σου.
Dias
Επιφανές μέλος
Άλλος ένας μύθος. Θυμάμαι και πέρυσι όλοι το ίδιο έλεγαν. Ψάξαμε λοιπόν τις ασκήσεις ανάκλασης-διάθλασης σε πολλά βιβλία. Το συμπέρασμα ήταν ότι η ...τρομακτική γεωμετρία τους ήταν: πυθαγόρειο θεώρημα, ορισμοί τριγωνομετρικών αριθμών, γωνίες κατά κορυφή και παραλληλίας, άθροισμα γωνιών τριγώνου. Δηλαδή ύλη γεωμετρίας Β γυμνασίου. (Σε μερικά βοηθήματα έφταναν και σε σύγκριση τριγώνων). Ψάξτο και θα δεις.Εγώ πιστεύω ότι η ανάκλαση-διάθλαση έχει πολλή γεωμετρία ......
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Not.Θα είναι πολύ εύκολο αν μπει μόνο του ντοπλερ χωρις συνδιασμό..οπότε ξεχάστε το για μόνο του...!
ΝαιJohny15 για να επαιρνες ομως 25/25 σε αυτο το θεμα επρεπε να γραψεις 10 σελιδες.Και συγκρινοντας το με τα προηγουμενα 3α θεματα ηταν δυσκολο κατα την γνωμη μου.
Ειμαι ο μονος που υποπτευομαι ανακλαση-διαθλαση 3ο θεμα στις πανελληνιες φετος;
ΑκριβώςΕγώ πιστεύω ότι η ανάκλαση-διάθλαση έχει πολλή γεωμετρία και χάνεται το νόημα της εξέτασης στην φυσική. Οπότε για 2ο το κόβω.
ΔύσκολοΤο να μην μπει καθόλου πως σας φαίνεται ....??? γιατι δεν το μπορω καθόλου.....
Άλλος ένας μύθος. Θυμάμαι και πέρυσι όλοι το ίδιο έλεγαν. Ψάξαμε λοιπόν τις ασκήσεις ανάκλασης-διάθλασης σε πολλά βιβλία. Το συμπέρασμα ήταν ότι η ...τρομακτική γεωμετρία τους ήταν: πυθαγόρειο θεώρημα, ορισμοί τριγωνομετρικών αριθμών, γωνίες κατά κορυφή και παραλληλίας, άθροισμα γωνιών τριγώνου. Δηλαδή ύλη γεωμετρίας Β γυμνασίου. (Σε μερικά βοηθήματα έφταναν και σε σύγκριση τριγώνων). Ψάξτο και θα δεις.
Καλό σχήμα και ό,τι είπε ο παραπάνω.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
christina123
Δραστήριο μέλος
Ναι όντως κρούση με ταλάντωση και ντόπλερ και γω το πιστεύω ότι θα πέσει!!!! Παίζουν πολύ τα ερωτήματα fmin και fmax και όλα τα συναφή! Και γω πιστεύω πως αν βάλουν ντόπλερ θα είναι συνδιασμός και όχι μόνο του....
Θα είναι πολύ εύκολο αν μπει μόνο του ντοπλερ χωρις συνδιασμό..οπότε ξεχάστε το για μόνο του...!
Ε, ντόπλερ και ταλαντώσεις παίζουν για φέτος, δυνατά.
ωραια λοιπον αναθεωρω το προηγουμενο ποστ μου που ελεγα οτι θα γραψω γυρω στο 10 φυσικη...αν βαλουν κατι τετοιο παω κατευθειαν στο -10
στη φυσικη εκτελω ομαλα επιβραδυνομενη κινηση ολη τη χρονια,,,και συνεχεια επιβραδυνεται και αλλο....Γενικά πως σας φαίνεται η φυσική....???
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Επειδη κατι δεν εχει πεσει πανελληνιες δεν σημαινει οτι θα πεσει φετος. Σχεδον καθε χρονο 3ο θεμα πεφτει κυμα(τουλαχιστον 7 στις 11 φορες). Και μακαρι να ξαναπεσει(ή ηλεκτρικη ταλαντωση σαν του 2010). Για ανακλαση-διαθλαση δεν νομιζω θεμα 3ο, και αν πεσει θα ειναι κτ ευκολο(ελπιζω). Αν δειτε τα περισσοτερα θεμα 3α ειναι απο ενα κεφαλαιο μονο αντε και μια φορα ειχε πεσει ταλαντωση με κρουση, οποτε λιγες πιθανοτητες για συνδυαστικο. Εγω φετος το ψηνω 4ο θεμα τροχαλια με ταλαντωση(βλεπε επανληπτικες 2006) .
Aλήθεια τόσες πολλές έπεσε το κύμα;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Εκθεση ???????
2) Βιολογια Γ.Π διαβαζω κατι σοσαρες τωρα ολα τα αλλα τα σαλτσοβιολογικα θα τα περασω πιο μετα ενα σκαναρισμα
3) Μαθ.Κατ μου φερνει μια κοπελια που μου εκανε περσι ιδιαιτερα κατι φωτοτυπιες επαναληψης εχω 10 φωτοτυπιες να λυσω μεχρι την δευτερα που θα ερθει επισης μου εφερε μια φωτοτυπια με θεματα απο το 2006 και ενα βιβλιαρακι ξερεις αυτο με το μαυρο το πλαστικο με ολη την θεωρια μεσα ΚΟΥΠΛΕ
4) Φυσ.Κατ κατι εχω παθει τελευταια δεν ξερω.Ισως ειναι η κουραση δεν ξερω και δεν μπορω να βγαλω ασκηση.Στις πρωτες μερες τις ''ευκολες'' τις εβγαζα σε 30 λεπτα μεσα πανω κατω τις δυσκολες σε μια ωρα.Τωρα τις ευκολες σε 1 ωρα και κατι ψιλακια και τις δυσκολες σε 1.30 ωρα και εχω κατααγχωθει γιατι?Γιατι κοιταω το ρολοι ειναι 9 πιανω την ασκηση ξαναγυρναω και ειναι 10.30 11.00 dafuq?
5) ΑΟΔΕ ετσι οπως ειμαι τωρα τελευταια δεν θελω ουτε να την βλεπω γιατι αν την πιασω στα χερια μου θα πιασω και καποιον αλλον να τον πνιξω
6) ΑΕΠΠ το πιανω παντα αργα το βραδυ για χαλαρωμα ασκησεις και αλλα συναφη..αυτααααα...και εχουνε μεινει μονο 36 μερες μεχρι την εκθεση χοχοχοχοχοχοχ
geokam
Δραστήριο μέλος
΅τι ειναι ο ΟΕΦΕ πουλετε και ξαναλετε?
Είναι η Ελληνική ομοσπονδία φροντιστηρίων που διοργανώνει προσομοίωση πανελληνίων
dimijim
Διάσημο μέλος
τι ειναι ο ΟΕΦΕ πουλετε και ξαναλετε? εχω μια απορια:αν στα μαθηματικα ή στη φυσικη γραψω cos αντι για συν θα με ακυρωσουν? γιατι εχω συνηθισει να γραφω με τεοιον τροπο?
Επειδή κι εγώ το είχα συζητήσει λίγο καθώς μερικές φορές μπέρδευα το ημ με το 4, έβγαλα το συμπέρασμα απ τους μαθηματικούς που ρώτησα ότι είναι ρίσκο
Ναι μεν είναι μαθηματικά σωστό αλλά μπορεί να θεωρηθεί ότι προσπαθείς να σημαδέψεις το γραπτό και να στο ακυρώσουν όλο
Οντως ειναι λιγο ακραιο για τριτο θεμα ,αλλα δεν θα βαλουν και καμια ακραια γεωμετρια μεσα.Εχει και το σχολικο παντως ασκηση με δυσκολη γεωμετρια,οποτε το θεωρω πιθανο αν θελουν να βαλουν δυσκολα.
Δεν εχει πεσει ποτε παντως 3ο.
Απαγορεύεται να μιλάς για ανάκλαση/διάθλαση και 3ο θέμα
Αν μπει μας έκαψε...
Το ότι το βιβλίο έχει κουλές ασκήσεις το ξέρουμε
Αν βασιστούν σε αυτό τότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολα τα θέματα
Εγώ προσωπικά πιστεύω στα παρακάτω:
ΘΕΜΑ 1: Θεωρία κλασικά
ΘΕΜΑ 2: Ηλεκτρική Ταλάντωση, Στάσιμο, Doppler (στα γνωστα μικρα αμιγως θεωρητικά θεματάκια που βάζουν στο Θ2 κάθε φορά)
ΘΕΜΑ 3: Μηχανική Ταλάντωση (ελάτηριο) και κρούση
ΘΕΜΑ 4: Στερεό
Iliaso
Περιβόητο μέλος
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.