NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

το προβλημα τωρα ειναι δε ξερω τι να πω στο καθηγητη για να μη παρεξηγηθει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

λεω να σταματησω τη βιολογια γιατι αποτι ειδα εχουν γινει αλλαγες στο βιλιο... εσεις τι λετε?
το προβλημα τωρα ειναι δε ξερω τι να πω στο καθηγητη για να μη παρεξηγηθει
Δεν είναι δικαιολογία αυτό για να σταματήσεις το φροντιστήριο στη Βιολογία.Οι αλλαγές που έχουν γίνει θα είναι μικρές, και υποθέτω πως αναφέρονται είτε σε επιπλέον ασκήσεις, είτε σε ξαναγράψιμο κάποιων κομματιών του βιβλίου.
Όπως και να'χει η διπλή έλικα του DNA είναι η ίδια, η αντιγραφή του DNA είναι και πάλι η ίδια, τα πλασμίδια έχουν τις ίδιες ιδιότητες με πέρυσι κουτουλου.

Γκουντ λακ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Μόνο που μιλάει για την Γενική και ποτέ δεν ξες για τις αλλαγές. Πρόπερσι μια χαρά άλλαξαν τα κεφάλαια.![]()
Α, μαντάμ, δε ξέρω, εγώ εκείνο το ποστ που διάβασα "βιολογία" έλεγε

!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Μην ξεχνάς πως μιλάμε για θερινή προετοιμασία. Δηλαδή 1 μήνα μάθημα το καλοκαίρι και μετά από σεπτέμβρη πάλι. Μην αγχώνεσαι!Παιδιά, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι κάνετε μαθήματα μέσα Ιουνίου - Ιούλιο, ενώ εμείς εδώ πάνω (Κοζάνη) ξεκινάμε 1η Αυγούστου...![]()

Guest 278211
Επισκέπτης

Φυσικη, τελειωσα ταλαντωσεις, γραφω με το που γυρναω και μπαινω κυματα
για surfing φαντάζομαι, έτσι δεν είναι;

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Tο φετινο 18.2 στην εκθεση στο σχολειο μας ηταν απο μαθητη της Θετικης.Shadowfax με καλυψες απολυτα.
Οι της θεωρητικης,οι πιο πολλοι φαγανε τη σκονη των θετικοτεχνολογικων σε μας.Οχι μονο φετος αλλα ανεκαθεν.Σπανια ο μεγαλυτερος βαθμος στην εκθεση στο σχολειο μας ανηκε σε θεωρητικο.![]()
Σημασία δεν έχει ποιος έγραψε το μεγαλύτερο βαθμό
Αν δηλαδή ο μεγαλύτερος βαθμός ανήκει σε μαθητή θετικής και οι υπόλοιποι της θετικης έχουν γράψει κάτω από 12 αυτό δε δείχνει κάτι
Από την άλλη αν οι περισσότεροι μαθητές της θεωρητικής γράφουν 15-18, ε αυτό σημαίνει ότι οντως γράφουν καλύτερα
Προσωπικά πιστεύω ότι ο μέσος μαθητής της θεωρητικής γράφει καλύτερα από το μεσο μαθητή θετικοτεχνολογικης κατευθυνσης

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό ήθελα να πω και εγώ ακριβώς αλλά είπα να μην συνεχίσω γιατί θα βγούμε εκτός θέματος.Σημασία δεν έχει ποιος έγραψε το μεγαλύτερο βαθμό
Αν δηλαδή ο μεγαλύτερος βαθμός ανήκει σε μαθητή θετικής και οι υπόλοιποι της θετικης έχουν γράψει κάτω από 12 αυτό δε δείχνει κάτι
Από την άλλη αν οι περισσότεροι μαθητές της θεωρητικής γράφουν 15-18, ε αυτό σημαίνει ότι οντως γράφουν καλύτερα
Προσωπικά πιστεύω ότι ο μέσος μαθητής της θεωρητικής γράφει καλύτερα από το μεσο μαθητή θετικοτεχνολογικης κατευθυνσης![]()

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Μαθηματικα: Έβγαλα τους Μιγαδικούς εις βάθος
Φυσική: Σύστημα μάζας ελατήριο, το χω βγάλει καλα με ασκήσεις
Χημεία: Ολο το 1ο κεφαλαιο
Βιολογια: Εβγαλα και το 2ο κεφαλαιο
Εκθεση: Don't know δεν έχει υλη η εκθεση...κανουμε επαναληψη ολης της θεωριας του Λυκειου....απο θέματα εχουμε βγαλει την Παιδεια xD
Από άποψη ύλης πως με βλέπετε;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Τι εννοείς? Την ύλη θα την βγάλεις έτσι και αλλιώς.Από άποψη ύλης πως με βλέπετε;
Iliaso
Περιβόητο μέλος

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Οτι θα την τελειωσω θα την τελειωσω...απλα το θεμα ειναι να μη τη τελειωσω παραμονη εξετασεων...σωστα;Τι εννοείς? Την ύλη θα την βγάλεις έτσι και αλλιώς.
Εννοω συμφωνα με αυτα που εχετε δει και σεις απο το δικο σας προγραμμα κτλ κτλ...ειμαι πισω;
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ούτε καν ρε συ,μια χαρά είσαι...Και σκέψου ότι είναι μόνο απ' τα θερινά αυτά που έβγαλες!Εδώ εγώ τα 3 από τα 6 δεν τα έχω αγγίξει στην ουσία...Οτι θα την τελειωσω θα την τελειωσω...απλα το θεμα ειναι να μη τη τελειωσω παραμονη εξετασεων...σωστα;
Εννοω συμφωνα με αυτα που εχετε δει και σεις απο το δικο σας προγραμμα κτλ κτλ...ειμαι πισω;
Joaquín
Διάσημο μέλος

ΤΕΛΟΣ!!!! κάνω ένα ρεπορτ τώρα της μέχρι τώρα ύλης που έχω καλύψει:
Μαθηματικα: Έβγαλα τους Μιγαδικούς εις βάθος
Φυσική: Σύστημα μάζας ελατήριο, το χω βγάλει καλα με ασκήσεις
Χημεία: Ολο το 1ο κεφαλαιο
Βιολογια: Εβγαλα και το 2ο κεφαλαιο
Εκθεση: Don't know δεν έχει υλη η εκθεση...κανουμε επαναληψη ολης της θεωριας του Λυκειου....απο θέματα εχουμε βγαλει την Παιδεια xD
Από άποψη ύλης πως με βλέπετε;
Χημεία-Βιολογία πιστεύω πως είσαι πολύ καλά.Για τα μαθηματικά και τη φυσική, νταξ, πιθανότατα είσαι σε καλό σημείο, αλλά δε ξέρω για σίγουρα

Ξανά μάθημα από πότε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.