johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλωστε φέτος το μόνο μάθημα στο οποίο ανέβηκαν τα ποσοστά αριστούχων ήταν η φυσική γενικής.

Σκεφτείτε το....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Για μένα..Σωστή επιλογή...Λέω να επιλέξω βιολογία.Τι λέτε;

Ισχύουν αυτά που λες...Και μου αρέσει η φυσική...Αλλά ρε γαμώτο με τον καθηγητή που έχουμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να την πάρω!Ο άνθρωπος δεν υποφέρεται..Εδώ δεν ξέρω της κατεύθυνσης πώς θα την παλέψω μαζί του,όχι για να πάρω και δεύτερη...Πάντως για μάθημα επιλογής σκεφτείτε και για φυσική όσοι είστε θετικοτεχνολογική. Είναι εύκολο μάθημα με μικρή ύλη. Πολύ στάνταρ ασκήσεις και πολύ σπάνια να πέσει κάτι δύσκολο στις Πανελλήνιες.
Άλλωστε φέτος το μόνο μάθημα στο οποίο ανέβηκαν τα ποσοστά αριστούχων ήταν η φυσική γενικής.
Σκεφτείτε το....
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ότι και να πάρεις. Αν είσαι θετική και θέλεις 3ο πεδίο, ότι και να πάρεις στο επιλογής δεν σε επηρεάζει.
Eυχαριστώ φίλε!
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φίλε Johanio εσύ σκέφτεσαι να πάρεις φυσική γενικής; Αν είναι μικρή η ύλη και εύκολες ασκήσεις όπως λες να το σκεφτώ! Εγώ σκέφτομαι μαθηματικά γεν. αλλά μπήκα και στο δίλημμα της φυσικής γεν.! Απλά να σε ρωτήσω.. επειδή θέλω ιατρική μήπως επηρεάζονται αρνητικά τα μόρια για το 3ο πεδίο; Ή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα! Αφού ούτω ή άλλως κάπου θα τα ακούμπησουμε τα λεφτά είτε αυτός είναι φυσικός είτε βιολόγος είτε μαθηματικός...!
Εγώ έδωσα φέτος

Δε το μετάνιωσα καθόλου που τη διάλεξα αφού διάβαζα 1 ώρα την εβδομάδα κάπου μέσα στο Σ/Κ και έγραψα τέλεια..
Το μάθημα από τη μεριά του είναι πολύ ενδιαφέρον αφού ασχολείται με φαινόμενα που τα βλέπουμε γύρω μας ή ακούμε γι' αυτά (φως, πυρηνική ενέργεια κλπ)
Από εκεί και πέρα είναι στο άτομο. Και φυσικά ΔΕΝ σε επηρεάζει που θες 3ο πεδίο!! Και γω Ιατρική περνάω με φυσική

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Να υποθεσω πως, αφου δεν εχουν διδαχτει, ειναι εκτος ό,τι εχει να κανει με τα παραπανω στην φυσικη και τα μαθηματικα κατευθυνσης της Γ Λυκειου ;
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Περσι, αν θυμαμαι καλα, οι τριγωνομετρικοι αριθμοι αθροισματος γωνιων και διπλασιας γωνιας ηταν εκτος υλης στην αλγεβρα.
Να υποθεσω πως, αφου δεν εχουν διδαχτει, ειναι εκτος ό,τι εχει να κανει με τα παραπανω στην φυσικη και τα μαθηματικα κατευθυνσης της Γ Λυκειου ;
χμ κοιταξε οταν θα πανε να βαλουν τα θεματα αυτοι οι καλοι ανθρωποι δεν νομιζω να σκεφτουν αν τα χετε κανει ή οχι...(βασικα σκασιλα τους

johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περσι, αν θυμαμαι καλα, οι τριγωνομετρικοι αριθμοι αθροισματος γωνιων και διπλασιας γωνιας ηταν εκτος υλης στην αλγεβρα.
Διάβασε τα καλού κακού. Πρέπει να τα πήρε κάπου το μάτι μου στη Γ Λυκείου

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Eγώ στα ολοκληρώματα τα είδα αλλά εκεί τις δίναν τις ταυτότητεςΔιάβασε τα καλού κακού. Πρέπει να τα πήρε κάπου το μάτι μου στη Γ Λυκείου![]()

Η υλη αναπροσαρμοζεται,μας το πανε και στο σχολειο και στο φροντιστηριο.Αρα θα υπαρχει προβλεψη!
Ναιπως.

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δε θες 5ο πεδίο, αν δεν έχεις ευχέρεια στα μαθηματικά κτλ. , να πάρεις βιολογία ασυζητητί.
Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω 2, ή έχεις ενδοιασμούς για κάτι ,να το σκεφτείς αρκετά γιατί ο συνδυασμός μαθηματικά Γ.Π+Α.Ο.Θ, με προυπόθεση ότι θα γράψεις πολύ καλά ΑΟΘ(πάνω από το Μ.Ο των γραπτών των υπόλοιπων μαθημάτων), συμφέρει.Από την άλλη χάνεις κάποιο χρόνο για να διαβάσεις ΑΟΘ.Όπως και να'χει όμως, οι περισσότεροι καθηγητές το προτείνουν το ΑΟΘ.
Βασικά τι κατεύθυνση θα πάρεις?
Επειδή είμαι πολύ γκάου φοβάμαι μήπως κάνω κανένα λάθος στις πράξεις ή τίποτα τέτοιο.Ενώ η βιολογία μου φαίνεται πιο σταντέ μάθημα!Θετική.Εσύ;
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει και μία πιθανότητα να τα διδαχτούμε στην αρχή της χρονιας φέτος στην κατεύθυνση.

Υπάρχει και μία πιθανότητα να τα διδαχτούμε στην αρχή της χρονιας φέτος στην κατεύθυνση.
Επίσης,υπάρχει και μια πιθανότητα να μας τις δίνουν έτοιμες.
Υγ: Ααα εγώ θα είμαι από τα ψυχανώμαλα,που θα πάρουν φυσική γενικής.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Επίσης,υπάρχει και μια πιθανότητα να μας τις δίνουν έτοιμες.
Υγ: Ααα εγώ θα είμαι από τα ψυχανώμαλα,που θα πάρουν φυσική γενικής.Κανείς άλλος;
![]()
Για το πρώτο που λες συμφωνώ. Ο μαθηματικός μου είπε ότι ενδέχεται να μας δίνονται αφού δεν τις διδαχτήκαμε.
Πάντως για το δεύτερο που λες διαφωνώ καθέτως...Η ύλη στη Βιολογία Γεν. είναι πολύ μικρή και εύκολη!
Τα θέματα απο την άλλη δεν γίνεται να είναι τόσο δύσκολα όσο λένε. ΜΗΝ ακούς/-τε τι γίνεται γύρω σου/σας!!!

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Υγ: Ααα εγώ θα είμαι από τα ψυχανώμαλα,που θα πάρουν φυσική γενικής.Κανείς άλλος;
![]()
Ψυχανώμαλο θα ήσουν αν έπαιρνες ιστορία γενικής!!!Σ' αυτή την περίπτωση είσαι απόλυτα λογική

Guest 278211
Επισκέπτης

Εγώ που θα πάρω μαθηματικά γενικής (αν και αναγκαστικά) είμαι και εγώ ψυχανώμαλο?![]()
όπως το πάρει κανείς...

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Αν πάρει, εννοώ, κάποιο μάθημα ή κάτι τέτοιο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.