Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Αντε ντε.
2. Ντάξει, δεν έχω και δικαίωμα να κρίνω αφού είμαι θετική κατεύθυνση.Εγώ όμως θα τη ξεχνούσα 1000% σίγουρα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Φυσικα και αμα θες μια σχολη για 10.000 μορια δεν χρειαζετε να διαβασεις πολυ.Δεν υπαρχει λογος να κατσει καποιος και να ξεσκιστει σαν να εχει στοχο τα 18.000 μορια οταν η σχολη του κυμενετε εκει.Εκτος και αμα του αρεσει αυτο που κανει (αν και λιγο δυσκολο,μονο ευχαριστο δεν ειναι το ξεσκισμα που πρεπει να ριξεις για να βγαλεις 18.000+)Μα εννοείται βρε παιδιά,και 10000 να είναι η βάση που θες,εσύ κοιτάς να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα...Ή μήπως υπάρχει κανείς που,επειδή θα θέλει 10000,α]άμα του κάτσει εύκολο θέμα θα πει "α,εγώ δε χρειάζομαι παραπάνω μόρια,άρα δεν το γράφω..."?Όχι βέβαια...Απλά όσοι στοχεύουν σε 18+++ έχουν ένα λόγο παραπάνω να ξέρουν ότι δεν τους παίρνει για απροσεξίες...(και βάζω και τον εαυτό μου μέσα)
Εγω στοχευα για σχολες του 15.000 με 17.000 και επεσα μεσα.Ηξερα οτι δεν ηθελε τρελο διαβασμα και δεν το εκανα και ποτε οποτε ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος διοτι και την ζωη μου εκανα και εβγαλα και τα μορια μου
Κόρη Καραβοκύρη
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω τι με τρομάζει πιο πολύ βεβαια.....το αγχός , τα θέματα....ή ίσως αυτη η ψυχοπλακωτική ιδεα οσον αφορa τις πανελληνιες που μας έχουν περάσει..δλδ....όχι αλλή πίεση !
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βιολογία: το 1ο κεφάλαιο
Χημεία:4ο κεφάλαιο
Μαθηματικά:μιγαδικούς και έχουμε μπει και ελάχιστα στις συναρτήσεις
Φυσική:ταλαντώσεις(μηχανικές,ηλεκτρικές,φθίνουσες,σύνθεση..κλπ)
Έκθεση: τρόποι πειθούς κλπ
Guest 278211
Επισκέπτης

Φυσική: Ταλαντώσεις (αατ, δυνάμεις και ενέργειες)
Χημεία: 1ο κεφάλαιο, έως και ηλεκτροθετικότητα
Βιολογία: 1ο κεφάλαιο και Αντιγραφή και την εισαγωγή για μεταγραφή κλπ
Έκθεση: θεωρία 1ου κεφαλαίου και από θέματα ανθρώπινα δικαιώματα, ανθρωπισμός, παιδεία
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Ρε παιδιά μόνο εγώ δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου συναρτήσεις;Γιατί βλέπω οι περισσότεροι τις έχουν βγάλει κιόλας.
Μην ανησυχείς. Όλοι είναι μπροστά σε κάτι και πίσω σε κάτι άλλο.

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι,καταλαβαίνω τι λες,και μπράβο σου αν μπορείς να ελέγχεις πόσο διάβασμα χρειάζεσαι για π.χ. τα 15000 μόρια...(εγώ είμαι πολύ αγχωδης γενικά σ' αυτά και δύσκολα θα το κατάφερνα).Απλά αυτό που λέω είναι ότι καλό είναι να μην σε επαναπαύουν τα χαμηλά μόρια που στοχεύεις γιατί μπορεί να βρεθείς σε μια χρονιά-έκπληξη και να αποτύχεις λόγω αμέλειας...Οπότε καλύτερα είναι να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος μπορείς(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεσκιστείς) για να είσαι σίγουρος...Φυσικα και αμα θες μια σχολη για 10.000 μορια δεν χρειαζετε να διαβασεις πολυ.Δεν υπαρχει λογος να κατσει καποιος και να ξεσκιστει σαν να εχει στοχο τα 18.000 μορια οταν η σχολη του κυμενετε εκει.Εκτος και αμα του αρεσει αυτο που κανει (αν και λιγο δυσκολο,μονο ευχαριστο δεν ειναι το ξεσκισμα που πρεπει να ριξεις για να βγαλεις 18.000+)
Εγω στοχευα για σχολες του 15.000 με 17.000 και επεσα μεσα.Ηξερα οτι δεν ηθελε τρελο διαβασμα και δεν το εκανα και ποτε οποτε ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος διοτι και την ζωη μου εκανα και εβγαλα και τα μορια μου

(η αρνητική δεν είναι από μένα

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Και εγώ δεν έχω μπει συναρτήσειςΡε παιδιά μόνο εγώ δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου συναρτήσεις;Γιατί βλέπω οι περισσότεροι τις έχουν βγάλει κιόλας.

Σορρυ αλλα οταν λες "Χημεια 4ο κεφαλαιο" ??Χθες τέλειωσα και εγώ με την σειρά μου.
Βιολογία: το 1ο κεφάλαιο
Χημεία:4ο κεφάλαιο
Μαθηματικά:μιγαδικούς και έχουμε μπει και ελάχιστα στις συναρτήσεις
Φυσική:ταλαντώσεις(μηχανικές,ηλεκτρικές,φθίνουσες,σύνθεση..κλπ)
Έκθεση: τρόποι πειθούς κλπ
η χημεια εχει 3 κεφαλαια...Ηλεκτρονιακη δομη των ατομων-Περιοδικος πινακας, Οξεα-βασεις Ιοντικη Ισορροπια και Οργανικη χημεια.....
Εχουμε και 4ο?

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Σορρυ αλλα οταν λες "Χημεια 4ο κεφαλαιο" ??
η χημεια εχει 3 κεφαλαια...Ηλεκτρονιακη δομη των ατομων-Περιοδικος πινακας, Οξεα-βασεις Ιοντικη Ισορροπια και Οργανικη χημεια.....
Εχουμε και 4ο?![]()
![]()
Τα κεφάλαια δεν είναι με την σειρά. Γιατί βγαίνει το 2 που είναι θερμοδυναμική και το 4 που είναι ηλεκτροχημεία. Σύνολο 5 κεφάλαια. Λογικά θα εννοούσε το 3 που είναι η ιοντική ισορροπία.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά βλακεία μου.Εννοούσα ότι βγάλαμε το κεφάλαιο με την Οργανική χημεία.Και εγώ δεν έχω μπει συναρτήσεις
Σορρυ αλλα οταν λες "Χημεια 4ο κεφαλαιο" ??
Εχουμε και 4ο?![]()
![]()
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Δηλαδη εχεις τελειωσει τωρα την υλη της χημειας;Βασικά βλακεία μου.Εννοούσα ότι βγάλαμε το κεφάλαιο με την Οργανική χημεία.
εγω μολις τελειωσα το 1ο

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως εννοεί ότι έβγαλε μόνο την οργανική? Δηλαδή ότι ξεκίνησαν από το κεφάλαιο της οργανικής και όχι από το πρώτο?Δηλαδη εχεις τελειωσει τωρα την υλη της χημειας;
εγω μολις τελειωσα το 1ο
![]()

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι το πρόσεξαΚατερίνα σε πρόλαβα!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.