BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ...περιμένω πρώτα να τελειώσω όλους τους ΜιγαδικούςΜπάρλα δεν έχω αγγίξει καθόλου ακόμα...
δηλαδή μόλις τελειώσω τα θερινά θα αρχίσω (δε θα χάσω και επαφή έτσι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ant1637
Νεοφερμένος
Εγώ ξεκινάω μόνος μου τον Γολγοθά της 3ης λυκείου. Μέχρι στιγμής δεν σκέφτομαι να κάνω φροντιστήρια αν και σήμερα για πρώτη φορά μου λέει ένας καθηγητής (φυσικής) με σοβαρό ύφος "φροντιστήριο του χρόνου θα κάνεις?" Του λέω "Μάλλον όχι" και μου λέει "Κοίτα, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα". Μετά ήρθε ο διευθυντής και τον πήρε και δεν ολοκληρώσαμε την κουβέντα...
Αλλά σκέφτομαι να πάρω κάποια βοηθήματα.
Dias, σου είχα στείλει pm, μπορείς να απαντήσεις σε παρακαλώ Αν θες μπορείς να αναφέρεις και εδώ τα πράγματα που σε ρώτησα.
Αν σκοπευεις να 3εκινησεις μονος σου,αυτη η ιστοσελιδα για τη φυσικη ισως σε βοηθησει www.ylikonet.gr,εχει μπολικες ασκησεις εξεζητημενες και μη
απο μπαρλα επειδη εχει τις ασκησεις κατηγοριοποιημενες καλο θα ηταν να λυνετε μερικες απο καθε κατηγορια και αμα θελετε συγκεκριμενες επειδη τον εχω δουλεψει αρκετα μπορω να σας πω τις πιο χαρακτηριστικες απο καθε κεφαλαιοαπλα στειλτε pmΟύτε εγώ...περιμένω πρώτα να τελειώσω όλους τους Μιγαδικούς
δηλαδή μόλις τελειώσω τα θερινά θα αρχίσω (δε θα χάσω και επαφή έτσι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Σκέφτομαι από 5 Αυγούστου(περίπου)μέχρι 22 Αυγούστου να μην ανοίξω βιβλίο.Μιλάμε τίποτα για τίποτα..από τα φροντιστήρια με συμβούλευσαν σε κάποια περίοδο να τα "παρατήσω" να πάω διακοπές,να κάνω μπάνια,να ξεχάσω ότι θα δώσω πανελλήνιες.Έτσι όπως το σκέφτομαι όμως γεμίζω τύψεις που δεν θα εκμεταλλευτώ αυτές τις μέρες για διάβασμα,βέβαια από την άλλη σκέφτομαι πως δεν θα βγάλω χειμώνα Λοιπόν τι λέτε;
Και εμένα ένας καθηγητής μου στο φροντιστήριο έτσι μου είπε. Μου είπε : Αναστασούλα, τελευταίο διάλειμμα. Κοίταξε να χαλαρώσεις και να γυρίσεις το κοντέρ στο 0. Για κάποιον που διαβάζει και θέλει να διαβάσει, η υπόλοιπη χρονιά είναι υπεραρκτετή.
Βέβαια δε ξέρω αν με αγχώνει περισσότερο αυτό
lostie
Νεοφερμένος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Και μην αγχώνεσαι.
Τώρα, νταξ, οι 6 ώρες διάβασμα είναι σχετικά πολλές για καλοκαίρι.Μάλλον πολλές.Απλά μη παρατήσεις το διάβασμα αυτό το μήνα.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
αλλά πότε θα ξανά έχω καλοκαίρι και τόσο χρόνο για να διαβάσω;...
Οπότε μάλλον θα κάτσω να διαβάσω και τον Αύγουστο...θέλω να κάνω ένα περασματάκι τη βιολογία Γενικής
και επιπλέον ασκήσεις Μαθηματικά
lostie
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αρχισα μαθηματικα στις 20 ιουνιου και προχτες μπηκαμε στα ορια γυρω στισ 5 τελειωνω. φυσικη και χημεια στις 28 ιουνιου ξεκινησαμε και σταματαμε τα μαθηματα με το που μπει ο αυγουστος. και εκθεση μονο τον ιουνιο. παντως λεω να διαβασω βιολογια κατευθυνσης και αοθ μεσα στο καλοκαιρι μην τα παραμελουμε τα υπολοιπα μαθηματα κιολας..Ξεκιναμε 20 Ιουνιου μεχρι τις 25 Ιουλιου περιπου...
Η 3η λυκειου ειναι η ταξη που ανακαλυπτεισ τι μπορεις να κανεις..
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά οι ασκήσεις (4α θέματα) στις φθίνουσες ταλαντώσεις είναι πολυ ΣΟΣ??? Όποιος ξέρει απαντά, αλλά δεν πρόκειται να παίξω με ΣΟΣ γιατί στις πανελλήνιες δεν περνάνε αυτά, απλά έτσι για να ξέρω! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
4ο(ή και 3ο) θεμα φθίουσα δε παίζει,για κανένα δεύτερο οκ.
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Οι καλυτερες ασκησεις, μην την ακους.. καλυπτεις ολο το φασμα του κεφαλαιου.
Eπέτρεψε μου να εκφράσω τη γνώμη μου. Όντως είχε καλές ασκήσεις. Όμως κάποτε! Όχι τώρα.
Απλώς ορισμένα θέματα που έπεσαν στο παρελθόν του επειδή έμοιαζαν με του Μπάρλα τον έκαναν να αποκτήσει φήμη.
Τίποτα παραπάνω. Μην αφήνετε τους άλλους να σας παραμυθιάζουν.
Φιλικά,
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Ελπίζω στις ημέρες των διακοπών μου να μην τα ξεχάσω
Θα τα ξεχάσεις. Αλλά μετά από μια ανάγνωση θα τα θυμηθείς όλα. Αυτό συμβαίνει σε εμένα τουλάχιστον.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.