Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
εδωσαν παραταση σημερα για τα μηχανογραφικα?
μέχρι στιγμής όχι. Να παρακολουθείς το alfavita.gr και το e-sos.gr για τέτοιες έξελίξεις. Αν δε βγει τίποτα ως το μεσημέρι, το βλέπω χλωμό.
νομιζα οτι μεχρι την τριτη φορα που δινεις μετρανε και οι προφορικοι....
οντως ειναι αδικια...
Και μεγάλη, ειδικά για έναν αποφοιτο που για να ξαναδίνει μάλλον στάθηκε άτυχος. Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε ότι οι κόποι του θα ανταμειφθούν, έστω και με ριγμένους προφορικούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loobs
Νεοφερμένος
Οσο για μένα, 19263 από θεωρητική, για Επικοινωνίας Μέσων κ Πολιτισμού Παντείου που θέλει κ αγγλικά βγάζω 21083!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Δοθηκε τελευταια μερα η 30η Ιουνιου 2011εδωσαν παραταση σημερα για τα μηχανογραφικα?
mathitisp
Δραστήριο μέλος
συγχαρητηρια για το αποτελεσμα σου, αλλα εχω μια ερωτηση, πως γινεται στο ischool να μπαινουν μονο οι σκιντζηδες???Πολύ αντιπροσωπευτική η δημοσκόπηση, πραγματικά δίνει τη σωστή εικόνα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων φέτος! Καθόλου προφανές ότι έχουν ψηφίσει μαθητές που σε τραγική πλειοψηφία έγραψαν καλά
δεν βρισκω εξηγηση.....
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
loobs
Νεοφερμένος
Δεν είναι αναγκαστικό ότι μόνο οι αριστούχοι μαθητές μπαίνουν στο ischool, ίσως μόνο αριστούχοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση! εσύ θεωρείς ότι αυτή η δημοσκόπηση δείχνει όντως τα πραγματικά ποσοστά των φετινών Πανελληνίων;!;!Δεν το βρίσκω πολύ ρεαλιστικό! Και δεν βρίσκω το λόγο γι' αυτήν την επιθετικότητα... Εκτός αν εξέλαβα λάθος το σχόλιό σουσυγχαρητηρια για το αποτελεσμα σου, αλλα εχω μια ερωτηση, πως γινεται στο ischool να μπαινουν μονο οι σκιντζηδες???
δεν βρισκω εξηγηση.....
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
katerina09
Νεοφερμένος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή αν μια σχολή έχει κενή θέση, θα σε πάρουν για να γεμίσει το τμήμα. Εκτός αν δεν σε παίρνουν για να μην χαλάσουν της πιέτες τους.. Αλλά έτσι όπως καταντήσαμε, δεν θα κάνουν εξαιρέσεις?
Δεν θα γεμίσουν τα τμήματα? Έχουν περιθώρια να λένε « λίγους και καλούς» η μήπως λίγα άτομα = κλείσιμο μετά!!?? Χαχα
Ερώτηση αυτό..
Εγώ όπως τα είδα χθες, φρίκαρα, απόρησα πως τελευταία στιγμή θα προλάβουν 40-50000 μηχανογραφικά να κατατεθούν ηλεκτρονικά!! Θα φρίκαρε ο σερβερ! Εκτός αν δεν δηλώσουν όλοι!.
Μέχρι χθες το βράδυ ήταν 56000 πρωτόκολλο. Σήμερα δεν γνωρίζω και οι θέσεις ανέρχονται περίπου στης 75000?
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα τμήμα θα πάρει τόσους υποψήφιους όσες είναι οι θέσεις οι οποίες έχει προκυρήξει,η βάση είναι απλά ο βαθμός του τελευταίου υποψηφίου.Πρέπει να πληρώσεις για να δεις τα γραπτά σου? Γίνετε κάτι τέτοιο? Και γιατί να πληρώσεις?? Εμ δεν είσαι μόνο εσύ!! Και εγώ και κάτι χιλιάδες άτομα νομίζαμε ότι γράψαμε και μας ήρθαν καατι κουλούρες.. πάλι καλά έβγαλες 15000 μόρια!.. Αν και λόγο ηλικίας, δεν με αγχώνουν τα μόρια.
Δηλαδή αν μια σχολή έχει κενή θέση, θα σε πάρουν για να γεμίσει το τμήμα. Εκτός αν δεν σε παίρνουν για να μην χαλάσουν της πιέτες τους.. Αλλά έτσι όπως καταντήσαμε, δεν θα κάνουν εξαιρέσεις?
Δεν θα γεμίσουν τα τμήματα? Έχουν περιθώρια να λένε « λίγους και καλούς» η μήπως λίγα άτομα = κλείσιμο μετά!!?? Χαχα
Ερώτηση αυτό..
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρυσι, πανεπιστήμιο πείρε άτομο με 0.3
Ps: χθες βγήκε δελτίο τύπου, παράταση για την οριστικοποίηση μηχανογραφικού δελτίου, μέχρι τις 30/06
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι αναγκαστικό ότι μόνο οι αριστούχοι μαθητές μπαίνουν στο ischool, ίσως μόνο αριστούχοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση! εσύ θεωρείς ότι αυτή η δημοσκόπηση δείχνει όντως τα πραγματικά ποσοστά των φετινών Πανελληνίων;!;!Δεν το βρίσκω πολύ ρεαλιστικό! Και δεν βρίσκω το λόγο γι' αυτήν την επιθετικότητα... Εκτός αν εξέλαβα λάθος το σχόλιό σου
καμια επιθετικοτητα, απλα παραξενευομαι απο τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης η οποια ειναι και ανωνυμη....
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ένα τμήμα θα πάρει τόσους υποψήφιους όσες είναι οι θέσεις οι οποίες έχει προκυρήξει,η βάση είναι απλά ο βαθμός του τελευταίου υποψηφίου.
Η βάση θα είναι απλά ο βαθμός του τελευταίου υποψηφίου
---------------------------------------------------------------------------------------------
Πάντως παιδιά αν δείτε τα περσινά ποσοστά -> ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
(Ειδικά στην κλίμακα των αριστούχων )
Ας παραθέσω λοιπον την σύγκριση :
2010 / 2011
Δείγμα 230 ατόμων / Δείγμα 265 ατόμων
[Bγάζω έξω αυτούς που δεν ήταν υποψήφιοι]
18-20 : 45,65% /27,92% [Μείωση : 17,73%]
16-18 : 28,70% /30,57% [Αύξηση : 1,87%]
14-16 : 10,00% /18,11% [Αύξηση : 8,11%]
12-14 : 6,52% /10,57% [Αύξηση : 4,05%]
10-12 :3,04% /3,77% [Αύξηση : 0,73%]
5-10 : 5,22% /7,93% [Αύξηση : 2,71%]
0-5 : 0,87% /1,13% [Αύξηση : 0,26%]
Και ας λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το ischool είναι κυρίως η "αφρόκρεμα" των μαθητών!
Και επίσης ότι αυτοί που έγραψαν χαμηλά,
σιγά μην κάθονται να λένε τους βαθμούς τους βλέποντας τα 18αρια και τα 19αρια,
όντας και οι ίδιοι απογοητευμένοι με την επίδοσή τους
loobs
Νεοφερμένος
καμια επιθετικοτητα, απλα παραξενευομαι απο τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης η οποια ειναι και ανωνυμη....
Εντάξει τότε! Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα, μα είναι προφανές ότι η δημοσκόπηση δεν βγάζει αξιόπιστα αποτελέσματα! τι μαθαίναμε όλη τη χρονιά στη στατιστική; Για να είναι αξιόπιστη μια μελέτη, πρέπει τα δείγματα του πληθυσμόυ που μελετάει να αντιπροσωπεύουν όλο τον πληθυσμό!!
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Τελος παντων,δεν αξιζει να δωσει καποιος λεφτα για να δει το γραπτο οτυ,εφοσον δεν αλλαζει η βαθμολογια.Δεν αξιζει να χαλιεται ψυχολογικα καποιος για αυτα!(εγω το συνειδητοποιησα 2 μερες μετα!)
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το άλλο που παρατήρησα ήταν οι βαθμολογίες των 2 βαθμολογητών.. Σε όλα ήταν ίδια, ούτε 1 μονάδα απόκλισης (μήπως ο δεύτερος δεν το κοίταζε καθόλου???)..
Μιας και ήταν η πρώτη φορά που έδωσα πανελλαδικές, μου άφησε μια ξινίλα στημένου η αλήθεια.. (όχι όταν είδα τους βαθμούς μου, αλλά όταν είδα όλους τους βαθμούς του σχολείου).
Δεν γίνετε να ήταν ΟΛΟΙ κουλουράδες..
Το θέμα είναι κάπου θα μπουν και οι κουλούρες, αλλά όχι εκεί που πραγματικά ήθελαν.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μισό να φέρω το tinfoil hat μου!Και εγώ είμαι ο τύπος που παπαγαλίζω σε εξετάσεις, όπως μου παραδοθεί η διαβάσω, έτσι ακριβώς το γράφω σε εξετάσεις (το είχα από μικρό παιδί αυτό).. Τα θεωρητικά μου ήταν 05 , 03… Η τα θέματα ήταν παγίδες και άλλα ήθελαν, άλλα ζητούσαν η σκόπιμα έθαψαν την επαρχία!.. (κουλούρες όλοι πήραμε, αφού ήμουν 3ος καλύτερος κουλουράς).
Το άλλο που παρατήρησα ήταν οι βαθμολογίες των 2 βαθμολογητών.. Σε όλα ήταν ίδια, ούτε 1 μονάδα απόκλισης (μήπως ο δεύτερος δεν το κοίταζε καθόλου???)..
Μιας και ήταν η πρώτη φορά που έδωσα πανελλαδικές, μου άφησε μια ξινίλα στημένου η αλήθεια.. (όχι όταν είδα τους βαθμούς μου, αλλά όταν είδα όλους τους βαθμούς του σχολείου).
Δεν γίνετε να ήταν ΟΛΟΙ κουλουράδες..
Το θέμα είναι κάπου θα μπουν και οι κουλούρες, αλλά όχι εκεί που πραγματικά ήθελαν.
It's conspiracy time!
katerina09
Νεοφερμένος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωρίζει κάποιος?
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.