elnionio
Νεοφερμένος
το 2000 ειναι το αρισταΠαιδιά επειδή είμαι άσχετη από ΕΠΑΛ, πόσο είναι το άριστα σε εσάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotisk
Νεοφερμένος
75+75?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EleNouzZz
Νεοφερμένος
ο αδερφος μου εχει 15,7 και 6.3 ειδικοτητα
και 8 και 13,3 στα αλλα.
ποσα μορια εβγαλε? σας παρακαλω εχω μπερδευτει!
elnionio
Νεοφερμένος
ναιο βαθμος πχ στα μαθηματκα που εχεις βαλει 150 ειναι το αθροισμα τον 2 βαθμολογητων?
75+75?
πρεπει να παλλαπλασιαση τα μαθηματικα και την εκθεση ξεχωριστα με το 1,5 και τα μαθηματα ειδικοτητας με το 3,5 και στο τελος κανει το αθροισμα και βγαινει το αποτελεσμα.... παραδειγμαΓεια σας παιδια! καταρχην συγχαρητηρια!
ο αδερφος μου εχει 15,7 και 6.3 ειδικοτητα
και 8 και 13,3 στα αλλα.
ποσα μορια εβγαλε? σας παρακαλω εχω μπερδευτει!
α) Γραπτός βαθμός στο μάθημα των Μαθηματικών = 150 x 1,5= 225
β) Γραπτός βαθμός στο μάθημα της Νεοελ. Γλώσ. = 120 x 1,5= 180
γ) Γραπτός βαθμός στο μάθημα Ειδικότητας =130 x 3,5= 455
δ) Γραπτός βαθμός στο μάθημα Ειδικότητας =170 x 3,5= 595
Συνολικός αριθμός μορίων: 225 + 180 + 455 + 595 = 1455 (με μέγιστο τα 2000 μόρια).
lazaros13
Νεοφερμένος
panagiotisk
Νεοφερμένος
ο φιλος μου βγαζει 1820.
τι βάση είχαν πέρυσι ΣΥΔ , ΣΤΥΑ ,ΣΜΥ?
elnionio
Νεοφερμένος
2 ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΤΥΑ) ΕΙΔ. ΚΑΤΗΓ. 3648/α 1876
3 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΑΣ 1759
4 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΣΜΥ) - ΣΩΜΑΤΑ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 1747
5 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΣΜΥΝ) ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 1739
6 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΣΜΥ) - ΟΠΛΑ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ 1704
καλη επιτυχεια στο φιλο σου!!!!!!!!
1)17831)Ποσα μορια βγαλατε? 2)Ποια σχολη εχετε σαν πρωτη επιλογη? ΕΠΑΛ Α ΟΜΑΔΑ
1) 1691
2) ΕΛ.ΑΣ
2)ΕΛ.ΑΣ
stamataras
Νεοφερμένος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω βγαζω 1750 και κατι παραπανω....Δεν μπορω να παω να δω ακριβως τις βαθμολογιες στο σχολειο μου γιατι ειμαι εκτος Λαρισας!
Τα πηγα καλα ομως Α και 1η επιλογη αστυφυλακων
Ρε παιδια ξέρει κανείς αμα πεσουν οι βάσεις των τουριστικων σχολών ? Και επεισης θα πεσουν σχολες κατω απο το 10?
Γενικα δεν ηταν και πολυ υψηλες οι βασεις των τουριστικων σχολω νομιζω(Τουλαχιστων τα ΤΕΙ).....Επισης η βαση τοθ 10 ισχυει και για εμας (ΕΠΑΛ Α κ Β ΟΜΑΔΑ) Ισως καποιες σχολες ειναι κατω απο το 10 και καποια παιδια περασουν.
ρε παιδια πρεπει να εχω βγαλει 13.465 πρεπει να περναω αυτοματισμο χαλκιδα!!!με τις μεταγραφες τι γινεται ισχυει και για τα επαλ οπως τα ενιαια??
Ελα ρε Λαζαρε...Ωραιος εισαι ρε Νομιζω οι μετεγγραφες ισχυουν κανονικα και για εμας.Τωρα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι,αλλα θα το ψαξω και θα σου πω.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ Τελικα εβγαλα 1791.5 αυτο μου εβγαλα σαν Μ.Ο..........
moikan
Νεοφερμένος
elnionio
Νεοφερμένος
Χωρις να θελω να πω μεγαλες κουβεντες φιλε μου κωστα,αλλα και εγω πιστευω πως δεν θα ανεβει πανω απο 1750,ετσι ελπιζωΕγω με 1750 και κατι παραπανω την Αστυφηλακων την πιανω ε....?? Ποσο να ανεβει ποια? Και στη χειροτερη των περιπτωσεων μετα περναω σιγουρα Θεσσ/νικη η Αθηνα Εσυ Αποστολη πως τα πηγες φιλαρακι? Καλα θελω να πιστευω ε?
akis!
Νεοφερμένος
εγω πατωσα δυστυχως ουτε με την καταργηση της βασης του 10 δεν μπαινω πουθενα
εβγαλα (για γελια ειναι παιδια) 6,425 μορια !!
βεβαια εκτος απο χαλκιδα αμφισσα εχω δηλωση πολλες σχολες και απο καλαματα κτλ κτλ με την ελπιδα οτι σε καποια θα μπενα ...
υγ με ενδιαφερουν οι οικονομικεσ σχολες πχ διοικιση επιχειρησεων,εμποριας και διαφημισης κτλ
εχαριστω προκαταβολια
ακης...
geokam
Δραστήριο μέλος
φίλε moikan δεν μπορείς να ζητήσεις αναβαθμολόγηση, παρά μόνο με αίτηση το Σεπτέμβρη να δεις το γραπτό σου.Πιστευω οτι στις ΑΟΘ με αδικήσανε (163), ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για επαναβαθμολόγιση;
Justinovia
Νεοφερμένος
stamataras
Νεοφερμένος
Απο δευτερα θα μπορείς να τα δείς ολα μαζι στο σαι του υπουργειου παιδειαςπαιδια ειναι κανενας ενημερος για τα ειδικα μαθηματα??
Justinovia
Νεοφερμένος
akis!
Νεοφερμένος
οριακα ΑΝ μπω αλλιως ...
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
θα δουμε βρε παιδια..δυσκολα τα πραγματα..παντως εκθεση απο οτι ειδα πατωσαν ολοι..εγω 89 εγραψα..παιδια ειναι και τα λιγα ατομα φετος κ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα
Εγω εκθεση για καλη μου τυχη εγραψα ενα ωραιοτατο 15αρι και ειμαι Οκ!!! Ευτυχως δηλαδη που εγραψα 15
Παντως φετος σε σχεση με τις αλλες χρονιες μας εχουν δωσει περισσοτερες θεσεις να το ξερεις...17% δεν ειναι λιγο. (Λιγο ειναι αλλα στην περιπτωση μας καλα ειναι)
Χωρις να θελω να πω μεγαλες κουβεντες φιλε μου κωστα,αλλα και εγω πιστευω πως δεν θα ανεβει πανω απο 1750,ετσι ελπιζω
Μακαρι...Θα δουμε τον Αυγουστο!! Τωρα μονο υποθεσεις κανουμε,τπτ αλλο. Αλλα ας ελπιζουμε για το καλυτερο.Ολοι θελουν να περασουν στην σχολη που τους ενδιαφερει και μακαρι να περασουν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.