jimkoul
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι παράδειγμα προς μίμηση (άλλωστε δε με απασχολεί και να είμαι). Απλά το να δώσει κανείς πανελλαδικές χωρίς φροντιστήριο δεν είναι καταδικασμένος να αποτύχει' και αν στρώσει κώλο κάποιος, ακόμα και μέτριος μαθητής να είναι, μπορεί να φτάσει στον - λογικό πάντα - στόχο του.
Το θέμα μου δεν είναι αν αποτελείς εσύ παράδειγμα ή όχι. Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πιάσει κάποιος σχολή του 17-18+ μόνο με τις δικές του δυνάμεις ή μονο με το σχολείο, την πρώτη, τη δεύτερη, ή την τρίτη φορά. Δεν έχω δει και κανέναν να το κάνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demand
Νεοφερμένος
Ο Πέτρος, ασχέτως του που είναι τώρα, πέρασε ΟΔΕ στη Χίο.
Σιγά, πέρναγα Στατιστικής ΑΣΟΕΕ
[at] petros : Δε σε είδα να δηλώνεις Στατιστική όμως
Μπορεί το ότι πέρασε Χίο να μην είναι η απόλυτη επιτυχία , εντούτοις είναι μια επιτυχία και αυτή.
Σε όποια "κ*λ*πετινίτσα κι αν πέρασε , πτυχίο από την ΑΣΟΕΕ θα πάρει , οπότε οκ!
Από την άλλη , ο Πέτρος [κι ο κάθε Πέτρος] μπορεί να είχε κενά , χίλια δυο άλλα και για αυτό να μην πέρασε σε μια υψηλόβαθμη σχολή
Ας κάνει ο καθένας την προσπάθεια του κι ας μην προ-καταδικάζουμε καταστάσεις
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ/Γ: Ζητώ συγγνώμη, εάν χρησιμοποιώ κάπως ακατάλληλο περιεχόμενο, αλλά έγραψα ότι μου βγήκε αυθόρμητα.,χωρίς να διαβάσω καμία απάντηση,πέραν του αρχικού πόστ.
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πεταμενα λεφτα και ωρες αν πας φροντιστηριο
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Μάλλον το'χω ξαναπεί κάπου, αλλά εγώ πέρασα εκεί που πέρασα με 17211 μόρια χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο στη ζωή μου.Το θέμα μου δεν είναι αν αποτελείς εσύ παράδειγμα ή όχι. Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πιάσει κάποιος σχολή του 17-18+ μόνο με τις δικές του δυνάμεις ή μονο με το σχολείο, την πρώτη, τη δεύτερη, ή την τρίτη φορά. Δεν έχω δει και κανέναν να το κάνει.
Γίνεται δηλαδή.
humorday αν μπορείς να ακολουθήσεις μόνο σου ένα πρόγραμμα χωρίς να έχεις κανέναν να σε πιέζει εκτός απο τον εαυτό σου, δεν νομίζω να χρειάζεται ξανά φροντιστήριο.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον το'χω ξαναπεί κάπου, αλλά εγώ πέρασα εκεί που πέρασα με 17211 μόρια χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο στη ζωή μου.
Γίνεται δηλαδή.
humorday αν μπορείς να ακολουθήσεις μόνο σου ένα πρόγραμμα χωρίς να έχεις κανέναν να σε πιέζει εκτός απο τον εαυτό σου, δεν νομίζω να χρειάζεται ξανά φροντιστήριο.
Ναι ρε Αλέξη, το σχολείο που πήγαινες εσύ ήταν σαν φροντιστήριο.
Anarki
Διάσημο μέλος
Νεβερδελές, όλοι οι συμμαθητές μου έκαναν φροντιστήριο. Πλήρωναν και ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήριο, κάπως ηλίθιο.
Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
λιλα
Νεοφερμένος
alexia1983
Νεοφερμένος
ειμαι αποφοιτη του 2001 και δεν περασα στην σχολη που εδωσα αλλα μπορω να πω οτι τοτε δεν προσπαθησα κιολας...
φετος δεν ξερω και εγω... μαλλον ωριμασα.... αποφασισα να δωσω πανελληνιες μετα απο 7 χρονια αποχης απο ολα αυτα τα μαθηματα.
τεχνολογικη κατευθυνση.να τονισω οτι ελαχιστα φροντιστηρια ειναι πυα αξιζουν και βρισκω πολυ καλυτερα τα ιδιαιτερα εαν εχει παντα καποιος την οικονομικη ανεση.
εγω παλι ειμαι με ιδιαιτερα μαθ κατ. μονο.
παλευω και τελειωνω αοδε επιτελους......ασχετο....
στα αλλα ειμαι οκ
φυσικη θα το αφησω ασχολιαστο.... θελω να βαλω 15-16 000 μορια να μπω σε μια καλη σχολη που εχει να κανει με υπολογιστες και γενικα ενδιαφερομαι για θετικες επιστημες...
τα φροντιστηρια το μονο που μπορουν να σου δωσουν ειναι παραδοση και καποιες ασκησεις πραγματα τα οποια πλεον μπορουμε να κανουμε και μονοι μας.....
καλη μας επιτυχια παιδια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
τα φροντιστηρια το μονο που μπορουν να σου δωσουν ειναι παραδοση και καποιες ασκησεις πραγματα τα οποια πλεον μπορουμε να κανουμε και μονοι μας.....
Δεν συμφωνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
εγω στηριχτηκα αποκλειστικα στο φροντιστηριο παντωςΘα συμφωνησω με το mostel. Το φροντιστηριο ειναι υποστηρικτικο. Κανεις απο οσους ελεγαν οτι στηριζονται αποκλειστικα σε αυτο δεν περασε.
afroditoula
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- rseven
- Νομάρχης
- ioanna2007
- BillyTheKid
- GiorgosL2001
- Andante
- EllieKal
- Arvacon
- hirasawayui
- marisiaaa
- pnf292
- Euge.loukia
- user2727
- athinoula
- Kontos23
- PanosApo
- Anonymous1
- Giorgkalo
- ilovekpop
- Ilovemycats27
- bill09876
- SoyN
- QWERTY23
- ggl
- Nala
- angies
- Gogosps
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Γιώτα Γιαννακού
- Maynard
- Hased Babis
- Obi-Wan Kenobi
- carnage
- Schlimazel
- constansn
- xristarac
- Wonderkid
- Abiogenesis
- A350
- Sofos Gerontas
- iiTzArismaltor_
- Ness
- Marios2020
- evaggelia anna
- Mewmaw
- Kitana
- eirinipap
- jimis2001
- flaura
- Joji
- giannis256
- Scandal
- Praxis
- Billprs
- SKG
- ΘανάσοςG4
- Mary06
- Helen06
- arapakos
- Drglitterstar
- dmav
- Maria_Xagorari
- Nick_nt
- Αναστασία197
- augustine
- eukleidhs1821
- Twittn
- desperate-ambitious!
- Unboxholics
- Mariamar
- giorgos78
- charmander
- kiyoshi
- Mammy Nun
- arko
- P.Dam.
- Jojo K
- Antzie
- panaman
- Athens2002
- Theo2005
- Sherlockina
- aririn
- george777
- nucomer
- Φινεύς
- Kzaro
- thecrazycretan
- American Economist
- hbgjfkdghkd
- maril8na
- xristosgkm
- kwstasloul
- Basiliki.kiki
- Physicsstudent
- thesecretfemme
- Nic Papalitsas
- panagiotis23
- Philologist
- thenutritionist
- tsiobieman
- spring day
- katia.m
- Ryuzaki
- kost28
- phoni
- Paragontas7000
- Alexecon1991
- Pharmacist01
- PanMoonlight
- Ιωάννης1234
- fmarulezkd
- Deadly_sorrowX
- Super woman
- Ladyofthesea
- Ameliak
- tapeinoxamomilaki
- Eleftheria2
- ioanna06
- Jessie
- Evi_
- Specon
- nicole1982
- Appolon
- papa2g
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Citylights
- xakounaamatata
- Dimitris9
- Dionyshs1
- korlef
- SlimShady
- chochoru
- calliope
- Lia 2006
- Cat lady
- Giii
- 1011
- Kokro
- liana
- Miranda32
- Marifei
- L0st
- το κοριτσι του μαη
- aekaras 21
- MariaK11
- margik
- globglogabgalab
- snowy
- lnesb
- George9989
- Chrisa
- desp1naa
- katerinavld
- Annu
- GeorgePap2003
- Georgekk
- Christosgeorgo
- Steliosgkougkou
- anastasis06
- barkos
- Panos_02
- Theodora03
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- George_dr
- GTS
- Ria99
- Superhuman
- Εριφύλη
- Κώστας 7708
- Olympiacos
- JohnGreek
- T C
- Belle26
- tinaskrd
- Darkking
- imyourfather
- eri548
- No name
- User2350
- vehement
- kaaaaate
- GabrielaM
- marianna04
- Anastasiabace
- future.nurse.29
- penelope97
- stamoul1s
- Elama On Peli
- Libertus
- TigerHunt
- Jocaste
- Parrot
- Κλημεντίνη
- Marskr
- Steffie88
- MarcoReus
- sofia!
- damn
- uni77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.