floydiantree
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstas211t
Νεοφερμένος
πολλοί φιλοι μου ΄κάναν το ίδιο λάθος ,ισως επειδή έλεγε κάτι για μια ημεριδα και απο τη συγχηση το αντιληφθηκαν διαφορετικά οι μαθητές .....Έκθεση αντί για εισήγηση έγραψα άρθρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floydiantree
Νεοφερμένος
Giovanni_
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelo27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα μαθηματικα κατευθυνσης οταν επρεπε να λυσω την εξισωση ημχ+συνχ=0 ενω το ειχα μετατρεψει τελεια σε μια μορφη του τυπου ημα=ημω αντι να γραψω α=2κπ+ω η α=2κπ+π-ω εγραψα α=ω η α=π-ω μια γκαφα που μου στοιχησε περιπου 15 μοναδες και την εισαγωγη μου στην πρωτη μου επιλογη
Τελικα δε βρηκες ομως 3π/4 ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_
Επισκέπτης
Angelo27
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι προφανως και οχι γιατι με την μαλακια που κανα ηταν να σαν να εβαζα κ=0 και μονο και εβγαινε χ=-π/4 και την απερριψα καθως ημασταν στο διαστημα [0,π]
Μην σκας κι εγω αν και βρηκα 3π/4 έλυνα άλλη εξίσωση, την ημχ -συνχ =0. Αφού το κατάλαβα μετά κι ενω ειχα βρει π/4 πήγα και έβαλα παντου μπροστα από το π/4 ένα 3. Τώρα δε θυμάμαι αν πήγα να διορθώσω την εξίσωση. Ισως να εχασα απο εκει.
Giovanni_
Επισκέπτης
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Επισης μακρινο 2008.Που γινεται η μεταγραφη στα βακτηρια??Λεω ρε φουστη μου ολα τα χρονια τα πολλαπλης ηταν της πλακας τωρα βρηκανε να βαλουνε δυσκολο.Λεω ωπα κανανε τσατσια δεν εχουν πυρηνα τα βακτηρια και αντι ο πανιβλακας να βαλω κυτταροπλασμα παω και βαζω μιτοχονδρια.Χαμενα 5 μορια δηλαδη 1 μοναδα αποτελεσμα 240 μορια μαζι με χημεια χαμενα απο το τιποτα στην κυριολεξια.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Μη στεναχωριέσαι δε θα σου καθότανε για ένα πολλαπλήςMακρινο 2008.Τελευταιο μαθημα Χημεια.Σκιζω τα γραφω τελεια και ζηταγε νομιζω τον ογκο και αντι ο μπαγλαμας να γραψω v=n/c γραφω v=nc και το 0,025 το γραφω 25*10^-2.Ετσι ενα δεδομενο εικοσαρι καθως τα χα γραψει τελεια γινεται 19.6 που μεταξυ μας ηταν τρελη αδικια καθως ηταν 19,8 ο ενας μου βαλε 99 ο αλλος 97.12 χρονια μετα θα ηθελα να τον ειχα μπροστα μου που μου κοψε αλλα 2 μορια.Ετσι χαθηκανε 60 μοριακια που μου κοστισανε πολη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επισης μακρινο 2008.Που γινεται η μεταγραφη στα βακτηρια??Λεω ρε φουστη μου ολα τα χρονια τα πολλαπλης ηταν της πλακας τωρα βρηκανε να βαλουνε δυσκολο.Λεω ωπα κανανε τσατσια δεν εχουν πυρηνα τα βακτηρια και αντι ο πανιβλακας να βαλω κυτταροπλασμα παω και βαζω μιτοχονδρια.Χαμενα 5 μορια δηλαδη 1 μοναδα αποτελεσμα 240 μορια μαζι με χημεια χαμενα απο το τιποτα στην κυριολεξια.Οχι τιποτα αλλο αλλα με ρωτησε και μια γκομενα που καθοταν πισω μου τι να το βαλω και τις λεω βαλτο αυτο και παιζει να το αλλαξε.Οχι τιποτα αλλο το χω τυψεις οτι εχασε μορια επειδη της το ειπα λαθος και ηταν και ωραια γκομενα...
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
χαχααχ ασε πονεμενη ιστορια.190 μορια ητανε αυτα ομωςΜη στεναχωριέσαι δε θα σου καθότανε για ένα πολλαπλής
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Αυτό όντως πόνεσε την καρδούλα μουχαχααχ ασε πονεμενη ιστορια.190 μορια ητανε αυτα ομως
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικά έγραφα μεσα στον πανικό, στην κούραση κι στην αϋπνία .Α κι στην αφαγια .Εδωσα πανελλήνιες 10 κιλα κατω .
Απο τα 6 μαθήματα μονο στα 3 τα απάντησα ουσιαστικα ολα.
Πάραυτα μιλαμε για ελάχιστες μονάδες και εν τέλει τα πήγα πολυ καλα .
Δεν ξέρω κάποιον να το επαθε αυτο σε τέτοιο βαθμό
Ναι μιλάμε για λιγα μόρια, αλλα εφόσον συνέβη στην έκθεση ειπα ντάξει , έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες , παμε δυναμικά στα αλλα.
Μετα όμως και στα υπόλοιπα μαθήματα γυρνούσα σπίτι κι επερνα χαμπάρι οτι ολο και κατι είχα ξεχασει πχ την πυραμίδα στη βιολογία.Αλήθεια μετα την έκθεση , τα κοιτούσα πιο καλα απλα ο πανικός μου ήταν αλλο επίπεδο.....
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Εντωμεταξύ το πήρα πρέφα 3 μέρες μετά, πιο αργόστροφη πεθαίνεις.)
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την αϋπνία αυτή και τη θολούρα, ξέχασα να μεταφέρω μια μικρή πηγούλα που ήταν μοναχή της στην τελευταία σελίδα. Εάν την είχα γράψει, ο ένας βαθμολογητής θα μου είχε βάλει 100, μου έκοψε μόνο 3 μονάδες!
uni77
Δραστήριο μέλος
Οι διορθωτες παρα ηταν επιεικείς μαζι μου...
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
ποσο πηρεςΞοδεψα πολυτιμο χρονο στην περιληψη, γιατι ειναι το πιο αδυναμο μου σημείο στην Ν.Ε γλωσσα και λογω μεγαλης βιασύνης επειδη μου χε μεινει λιγος χρονος για τις υπολοιπες ασκησεις και την εκθεση, τελικα ξεχασα καποιες ( την εκθεση δεν την ολοκληρωσα).
Οι διορθωτες παρα ηταν επιεικείς μαζι μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Maynard
- eukleidhs1821
- ioannaion
- floydiantree
- igeorgeoikonomo
- stefan
- EiriniS20
- Lydia6902
- Baggelitsa36
- Thanos_D
- geoalexbookworm
- Vkvkvk
- Greco314
- the purge
- Viedo
- Kostakis45
- Giorgakissss
- olga123
- alpha.kappa
- NEKTARIOS11
- anna-maria1
- Κλημεντίνη
- ΘανάσοςG4
- aggelosst9
- Livaja10
- Zetakallipidou
- suaimhneas
- barkos
- uni77
- lnesb
- theodoraooo
- Ststst02
- Athens2002
- Ryuzaki
- Alma Libre
- louminis
- Parrot
- Anthi02
- D.a.i.s.y
- tasost
- Adolfo valencia
- Unseen skygge
- TigerHunt
- don_vito
- hirasawayui
- PanosCh002
- Elenii01
- Ziggy 1
- Scandal
- Steffie88
- MaryLou
- Makis7
- Άρτεμις Α.
- Arianara S3
- Πα.Κ
- CELTICS FAN
- Γατόπαρδος.
- efi25
- Memetchi
- MarcoReus
- Eleni54
- Serotonin
- george777
- DimitraA.
- Δέσποινα Χ
- jul25
- Pharmacist01
- Mako777
- Jocaste
- Αριάνα123
- Ermioni89
- fockos
- maria20
- Chris.K69
- tymvorixos
- jimis2001
- Panselinololes
- Mr.Blonde
- Earendil
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.