Χαρουλα*
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Themis351991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλα*
Νεοφερμένος
ra1kk0n3n
Νεοφερμένος
Χαρουλα*
Νεοφερμένος
Προσεξτε το προχειρο. Αν κατι δεν προλαβετε να το μεταφερετε στο καθαρο, ζητηστε απο τον επιτηριτη να το συμπεριλαβει ως καθαρο. (ξερετε γραμμη εκει που τελειωνετε)
Guest 292010
Επισκέπτης
Ελπίζω να έχω μάθει από το λάθος μου
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
απλα μη βιαζεστε να τελειωσετε το διαγωνισμα.
ΓιάννηςΞάνθη
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα σε τετοιες εκθεσεις θελει το υποτιθεμενο ονομα του συγγραφεα και εγω αποροφημενος απο την εκεθση και επειδη ξεχασα οτι εγραφα και πανελληνιες να που το γραψα!!!Ευτυχως το ειδαν οι επιτηρητες και το εσβησαν δοξα το θεο!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
περσυ στις πανελληνιες ξεχασα να μετατρεψω το κλασμα σε ποσοστο, κατι που μου στοιχησε τελικα μια, μονο, μοναδα.
Εντάξει, τίποτα δεν είναι αυτό. Ξέχασες ένα ποσοστό. Τί να πω εγώ που έγραψα > αντί για και μου έκοψε ένα στα εκατό;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
bnvdarklord
Νεοφερμένος
alfisti
Νεοφερμένος
Pilasboy
Νεοφερμένος
περσυ στις πανελληνιες ξεχασα να μετατρεψω το κλασμα σε ποσοστο, κατι που μου στοιχησε τελικα μια, μονο, μοναδα.
και γω το αφησα 3/100 αντι να τ κανω 0,03 πειραζει ????
αν χασω τ 20 για αυτην την π******* θα χτυπαω τ κεφαλι μου.....
Athens18
Νεοφερμένος
dev1ant
Νεοφερμένος
και γω το αφησα 3/100 αντι να τ κανω 0,03 πειραζει ????
αν χασω τ 20 για αυτην την π******* θα χτυπαω τ κεφαλι μου.....
Αντί για 20 θα πάρεις 19.8! Φυσικά και είναι σοβαρότατος λόγος για να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο.. Η συμπεριφορά αυτη μου θυμίζει κάτι γκόμενες που έχουν το τέλειο σώμα και άμα πάρουν μισό κίλο κάνουν σαν υστερικές. Το μόνο που δε θέλεις να κάνεις τώρα είναι να σκέφτεσαι το τι ΘΑ μπορούσες να είχες κάνει..
_____KRS_____
Νεοφερμένος
π.χ καποια ασκηση που αφησατε για αργοτερα και στο τελος την ξεχασατε
Το να αφήσεις μία άσκηση για αργότερα, σημαίνει ότι δεν την πολυξέρεις άρα το πιθανότερο είναι να την έκανες και λάθος.Άρα δεν πειράζει και να την ξεχάσεις..
kebikebirodos
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
παιδια ειλικρινα αυτοκτονώ νομίζω πως έχω γράψει το ονομά μου φέτος πανελλήνιες στα μαθηματικά γενικής πάνω πάνω. τι να κάνω; πήρα στο σχολείο και μου είπαν ότι τα γραπτά εκτός από τους επιτηρητές περάσαν και από την γραμματεία και ότι αν έκανα κάτι τέτοιο θα το βλέπανε αλλά νομίζω πως την έκανα την βλακεία και εντάξει δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩ. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. Το γραπτό ήταν απο 95% και πάνω και για μια πιθανή βλακεία να πάει έτσι μια χρονιά.. Άνετα πεθαίνω αν γίνει καμιά βλακεία!
Τα ελέγχουν τα γραπτά μωρέ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Maynard
- eukleidhs1821
- ioannaion
- floydiantree
- igeorgeoikonomo
- stefan
- EiriniS20
- Lydia6902
- Baggelitsa36
- Thanos_D
- geoalexbookworm
- Vkvkvk
- Greco314
- the purge
- Viedo
- Kostakis45
- Giorgakissss
- olga123
- alpha.kappa
- NEKTARIOS11
- anna-maria1
- Κλημεντίνη
- ΘανάσοςG4
- aggelosst9
- Livaja10
- Zetakallipidou
- suaimhneas
- barkos
- uni77
- lnesb
- theodoraooo
- Ststst02
- Athens2002
- Ryuzaki
- Alma Libre
- louminis
- Parrot
- Anthi02
- D.a.i.s.y
- tasost
- Adolfo valencia
- Unseen skygge
- TigerHunt
- don_vito
- hirasawayui
- PanosCh002
- Elenii01
- Ziggy 1
- Scandal
- Steffie88
- MaryLou
- Makis7
- Άρτεμις Α.
- Arianara S3
- Πα.Κ
- CELTICS FAN
- Γατόπαρδος.
- efi25
- Memetchi
- MarcoReus
- Eleni54
- Serotonin
- george777
- DimitraA.
- Δέσποινα Χ
- jul25
- Pharmacist01
- Mako777
- Jocaste
- Αριάνα123
- Ermioni89
- fockos
- maria20
- Chris.K69
- tymvorixos
- jimis2001
- Panselinololes
- Mr.Blonde
- Earendil
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.