οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
εμασ δε μασ εχουν δωσει για να συμπληρωσουμε ακομα...σκεφτομαι για ελευθερο σχεδιο αλλα δεν ειμαι σιγουρη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
μηπως μπορει καποιοσ να μου πει ολα τα μαθηματα επιλογησ τησ δευτερασ???
εμασ δε μασ εχουν δωσει για να συμπληρωσουμε ακομα...σκεφτομαι για ελευθερο σχεδιο αλλα δεν ειμαι σιγουρη
Όλα τα μαθήματα της Β' είναι πάρα πολλά, αλλά μόνο ορισμένα γίνονται. Π.χ. στο δικό μου το σχολείο, που είναι και από τα μεγαλύτερα των Σερρών, κάνανε στη Β' μόνο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, πληροφορική και Γερμανικά (το τελευταίο με πολύ μεγάλη δυσκολία γιατί δεν είχε άτομα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Τα 14 μαθήματα επιλογής της Β΄Λυκείου είναι τα εξής:
Κοινωνική & Πολ. Οργ. στην Αρχ. Ελλάδα
Αρχές Περιβαλλοντικών Επιστημών
Νεότερη Ευρ. Λογοτεχνία: Ιστορία & Κείμενα
Β' Ξένη Γλώσσα
Στοιχεία Αστρονομίας & Διαστημικής
Γραμμικό Σχέδιο
Ελεύθερο Σχέδιο
Ιστορία Κοινωνικών Επιστημών
Θέματα Ιστορίας
Εφαρμογές Υπολογιστών
Βιολογία
Διαχείριση Φυσικών Πόρων
Χημεία
Τεχνικό Σχέδιο
Ελπίζω να βοήθησα
Ναυσικά
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω.....
δυστηχως δε νομιζω στο δικο μου σχολειο να γινει ταξη για αστρονομια.....
Ευχαριστώ..
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Πάντως γενικά όταν ψάχνετε περιεχόμενα μαθημάτων, πηγαίντε στο site του υπουργείου. Είναι αρκετά οργανωμένο και εύκολο στην πλοήγηση. :iagree:
Ευχαριστώ!!!
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
:iagree:
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ειδικά για εσένα λοιπόν. Εσύ θα δηλώσεις Βιολογία ως πρώτο μάθημα επιλογής εφόσον το θέλεις, ανεξάρτητα με το τι θέλουν οι άλλοι. Έπειτα, δήλωσε ποιά άλλα μαθήματα θα ήθελες να παρακολουθήσεις σε περίπτωση που δεν δημιουργηθεί τμήμα Βιολογίας και θα σε ενημερώσουν το Σεπτέμβριο σχετικά. :iagree:
*να γράφεις κανονικά όλα τα γράμματα, μη χρησιμοποιείς αριθμούς γιατί το μήνυμα δε διαβάζεται εύκολα.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις τουλάχιστον τρία μαθήματα (σε άλλα σχολεία είναι μόνο αυτά, σε άλλα περισσότερα). Αυτό, ακριβώς για το λόγο που είπες: δεν θα δημιουργηθούν τμήματα για όλα τα μαθήματα επιλογής. Συνεπώς οι μαθητές θα διαλέξουν τα μαθήματα με σειρά προτεραιότητας και από κει και πέρα θα πάει αναλόγως.
Ειδικά για εσένα λοιπόν. Εσύ θα δηλώσεις Βιολογία ως πρώτο μάθημα επιλογής εφόσον το θέλεις, ανεξάρτητα με το τι θέλουν οι άλλοι. Έπειτα, δήλωσε ποιά άλλα μαθήματα θα ήθελες να παρακολουθήσεις σε περίπτωση που δεν δημιουργηθεί τμήμα Βιολογίας και θα σε ενημερώσουν το Σεπτέμβριο σχετικά. :iagree:
*να γράφεις κανονικά όλα τα γράμματα, μη χρησιμοποιείς αριθμούς γιατί το μήνυμα δε διαβάζεται εύκολα.
ευχαριστω..!:thanks:
βασικα τους αριθμους τους εχω συνηθισει απο το μσν οπου γραφω με λατινικους χαρακτηρες,εδω ομως δεν επιτρεπεται..κριμαααα!!!
αντε να ξεσυνηθισω τωρα..
Giwrgos
Νεοφερμένος
Searcher
Νεοφερμένος
papas
Διάσημο μέλος
Θα πάω Θετική κατεύθυνση και τώρα είμαι ανάμεσα σε πληροφορική και αστρονομία...δεν ξέρω ποιο θα επιλέξω...είμαι σε δίλημμα...
Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις.
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Frocita
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.