HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ωραιος εισαι εσυ.Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για να μαθαίνω καλύτερα και σε λιγότερο χρόνο το μάθημα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Άμα υπήρχε κάποιο κόλπο θα έγραφαν όλοι 20άρια...! Αλλά αυτό το κάνουν μόνο όσοι αντέχουν να λιώσουν στην παπαγαλία...Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για να μαθαίνω καλύτερα και σε λιγότερο χρόνο το μάθημα;
Αντέχεις...???
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άμα υπήρχε κάποιο κόλπο θα έγραφαν όλοι 20άρια...! Αλλά αυτό το κάνουν μόνο όσοι αντέχουν να λιώσουν στην παπαγαλία...
Αντέχεις...???
Αντέχω...τα χριστούγεννα θα γίνει ένα γερό ξεσκόνισμα...
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ειχα πει και εγω περυσι. αποτελεμσα ηταν να διαβασω 10 σελιδες σορρυ 10 κομματια πο τις 10 σελιδες.Αντέχω...τα χριστούγεννα θα γίνει ένα γερό ξεσκόνισμα...
mathmaniac1
Νεοφερμένος
"Η μη εφαρμογη καινοτομιων στη λειτουργια μιας επιχειρησης δεν αναιρει την εννοια της ως κοινωνικη οργανωση"
Θα παρακαλουσα αν υπαρχουν καθηγητες στο forum,που διδασκουν το συγκεκριμενο μαθημα να μου απαντησουν οσο πιο γρηγορα γινεται,γιατι πραγματικα τις τελευταιες μερες εχω καταμπερδευτει.. Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από thread με αντίστοιχο περιεχόμενο.
geokam
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα. Αν και έχω ως βασική αρχή να σέβομαι τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης που χρησιμοποιεί κάθε συνάδελφος, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ και να προβληματιστώ με το πνεύμα αυτής της ερώτησης και άλλων με παρόμοιο στυλ. Θα σου ξεκαθαρίσω ότι σύμφωνα με τα (μέχρι τώρα) ισχύοντα δεν είναι πιθανή τέτοια ερώτηση στις πανελλήνιες. Θέτουν προτάσεις του βιβλίου ίδιες ή ελαφρώς διαφοροποιημένες. Και αν ακόμα βάλουν πρόταση "κρίσεως" , η ορθότητα αυτής θα προκύπτει ξεκάθαρα από τα γραφόμενα στο βιβλίο.Καλησπερα,θα ηθελα (αιτιολογημενα) να μου πειτε αν θεωρειτε σωστη ή λαθος την παρακατω προταση
"Η μη εφαρμογη καινοτομιων στη λειτουργια μιας επιχειρησης δεν αναιρει την εννοια της ως κοινωνικη οργανωση"
Θα παρακαλουσα αν υπαρχουν καθηγητες στο forum,που διδασκουν το συγκεκριμενο μαθημα να μου απαντησουν οσο πιο γρηγορα γινεται,γιατι πραγματικα τις τελευταιες μερες εχω καταμπερδευτει.. Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από thread με αντίστοιχο περιεχόμενο.
Πάντως προσωπικά (το τονίζω προσωπικά) θα θεωρούσα την πρόταση σωστή γιατί η εισαγωγή καινοτομιών δεν είναι αποκλειστικό κριτήριο για την κοινωνική οργάνωση της επιχείρησης. Μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για την επιβίωσή της, δεν συμβάλλει όμως αποκλειστικά στον κοινωνικό της χαρακτήρα. Αν μάλιστα επικαλεστούμε και όσα γράφονται στη σχετική ενότητα του βιβλίου, θα δούμε ότι δε γίνεται πουθενά λόγος για καινοτομίες
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος τρόπος σας βοηθάει για να μαθαίνεται το αοδε παιδιά;
Οι συνεχεις επαναληψεις και η αντιγραφη του μαθηματος σε τετραδιο.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι συνεχεις επαναληψεις και η αντιγραφη του μαθηματος σε τετραδιο.
Ωραία θα το δοκιμάσω εάν έχει αποτέλεσμα και σε μένα , ευχαριστώ!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τι συνήθως αφορά σε εργαζόμενους δεν κατάλαβα;;;;Συνήθως αφορά τον τρόπο διοίκησης σε εργαζόμενους μορφωμένους,με υψηλές δεξιότητες ή πολλή εμπειρια ,που έχουν
αναπτυγμένο αίσθημα ευθύνης,βοηθούν στην εκτέλεση του έργου [...]
Καλογραμμένο βιβλίο!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανως θα εννοουσαν ... Συνήθως αφορά τον τρόπο διοίκησης των εργαζόμενων μορφωμένωνΠαιδιά μπορεί κανείς να μου εξηγήσει αυτήν την προταση: (Απο την ηγεσία στο δημοκρατικό πρότυπο ηγεσίας)
Τι συνήθως αφορά σε εργαζόμενους δεν κατάλαβα;;;;
Καλογραμμένο βιβλίο!!
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Παιδιά μπορεί κανείς να μου εξηγήσει αυτήν την προταση: (Απο την ηγεσία στο δημοκρατικό πρότυπο ηγεσίας)
Τι συνήθως αφορά σε εργαζόμενους δεν κατάλαβα;;;;
Καλογραμμένο βιβλίο!!
Το δημοκρατικό πρότυπο μπορεί να έχει ισχύει όταν τα άτομα που εργάζονται στην επιχείρηση είναι μορφωμένο ή έχουν εμπειρία σε θέμα της επιχείρησης.Δηλαδή αν τα άτομα δεν έχουν μόρφωση δηλαδή είναι είτε προκατειλημμένα είτε δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη μόρφωση δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον ηγέτη και να προτάξουν τις ιδέες τους.Πιστεύω να βοήθησα.
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν μπορω να μαθω σχεδον τπτ
πειτε τι να κανω
οιστευω πως θα γραψω 40 στο τελος
λω την βοηθεια σας
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εγώ το ΑΟΔΕ το έβγαλα στο Πάσχα! Και με μια επανάληψη, έγραψα 19,7
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.