Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αυτό, αν ήμουν στην επιτροπή και ήθελα να ελέγξω την κριτική ικανότητα των υποψηφίων, θα έβαζα μια μελέτη περίπτωσης (case study), κάτι σαν πρόβλημα, στο οποίο θα έδινα δεδομένα, και ο μαθητής, στηριζόμενος στην θεωρία του βιβλίου, θα απαντούσε.
Π.χ. έχουμε μια ομάδα με τα τάδε χαρακτηριστικά των ατόμων, ποιο πρότυπο ηγεσίας πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για αυτήν την ομάδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
δυσκολα, βαλανε περυσι αλλα κρατα και μια πισινη
Nαι οκ! Αλλα η ασκηση ποτε δεν ειναι ιδια οπως συγκεκριμενα κομματια κειμενου και ειναι ενας τροπος να ξεφυγουν απ την απλη αποστιθηση! Μακαρι να βαλουν !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βέβαια, αν γράψεις αύριο με τα γράμματα και τα σύμβολα που χρησιμοποίησες για να γράψεις αυτό το μήνυμα (και ακόμη χειρότερα, αν έγραψες έτσι στην έκθεση), καλύτερα να μην περιμένεις και πολλά ))
(Φιλικά πάντα, ε
Καλή τύχη και από μένα παιδιά.
ετσι γραφω μονο οταν ειμαι στο pc...και κατα εναν περιεργο τροπο οταν γραφω εδω μου βγαινουν ολα σε greeklish,δλδ ανορ8ογραφα..αλλα ευτυχως αυτο δεν μ συμβαινει οταν πιανω μολυβι ή στυλο στα χερια μ..ασχετο αλλα τεσπα
τι να σου πω αμα σου τα ειπε αυτα καλως,αλλα ειναι ετσι η γραφη του βιβλιου που δυσκολα βρισκεις συνονυμη λεξη,για να σου βαλουν 20 πρεπει να τα εχεις οπως το βιβλιο αυτο να εχεις στο μυαλο σου.γιατο φιλαρακι συγνωμη!
αυτο ειναι τ μονο π πιστευω 8α μ κανει ν χασω κ εγω το 20αρι
paulos2
Νεοφερμένος
Εξυπνο αλλα πιστεψεμε, ξερεις τι θα λεγανε μετα για τα θεματα............,αστα να πανεΠάντως αν θέλουν να ελέγξουν την κριτική σας ικανότητα, δεν νομίζω ότι μια άσκηση θα ήταν το πιο καλό θέμα. Και αυτό γιατί μια άσκηση στις ΑΟΔΕ, θέλει να χρησιμοποιήσεις τους μοναδικούς δύο τύπους που δίνονται, και οι πράξεις είναι γελοίες.
Για αυτό, αν ήμουν στην επιτροπή και ήθελα να ελέγξω την κριτική ικανότητα των υποψηφίων, θα έβαζα μια μελέτη περίπτωσης (case study), κάτι σαν πρόβλημα, στο οποίο θα έδινα δεδομένα, και ο μαθητής, στηριζόμενος στην θεωρία του βιβλίου, θα απαντούσε.
Π.χ. έχουμε μια ομάδα με τα τάδε χαρακτηριστικά των ατόμων, ποιο πρότυπο ηγεσίας πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για αυτήν την ομάδα.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
mathitisp
Δραστήριο μέλος
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γνωριζετε οτι περσι τετοια εποχη βγηκε και τραγουδι για το ΑΟΔΕ???
αυτο???
mathitisp
Δραστήριο μέλος
ειχα σκασει στα γελια
Καλη τυχη σε ολους σας αυριο!!!!
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι!!!! δεν το ειχα δει οτι το ειχαν ποσταρει μιας και δεν παρακολουθουσα το θεμα,
ειχα σκασει στα γελια
Καλη τυχη σε ολους σας αυριο!!!!
ευχαριστουμε!κ σεσενα
mathitisp
Δραστήριο μέλος
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν δινω αυριο εγω, αλλα ευχαριστω!
αχ ναι!δεν ειδα οτι εισαι επαλ
paulos2
Νεοφερμένος
σωστος!Ε να κι αν πούνε, να κι αν δεν πούνε. Τα θέματα θα έχουν μπει, όλοι θα γράφουν με τα ίδια θέματα, οπότε ποιο το θέμα;
mathitisp
Δραστήριο μέλος
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Η εννοια του επιχειρειν εμπεριεχει το στοιχειο της εισαγωγης και εφαρμογης καινοτομιων"
Μπορεθιτε να μου πειτε άμα είναι σωστό η λά8ος ???
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ναι, σωστο, ειναι κατα λέξη γραμμένο στο βιβλίο σελ 25, νομιζω.Ειναι μια ερώτηση σωστο -λαθος
"Η εννοια του επιχειρειν εμπεριεχει το στοιχειο της εισαγωγης και εφαρμογης καινοτομιων"
geokam
Δραστήριο μέλος
Είναι σωστό. Το αναφέρει στη σελίδα 25 (Δεύτερο)Ειναι μια ερώτηση σωστο -λαθος
το γεγονός ότι δεν αναφέρει το Πρώτο και το Τρίτο δεν σημαίνει ότι είναι λανθασμένη ως ελλιπής
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μήπως έχει την έκδοση του 1742;Και εγω αυτο πιστεύω αλλα σε ενα τεστ στο φροντιστηριο η καθηγητρια μου το πηρε για λάθος και μου ειπε οτι ειναι λαθος και παραξενεύτηκα.....
Ειναι ελλιπες σε Ασκηση ανάπτυξης, αλλά σε Σ-Λ είναι σωστότατο.(Σαν να λέμε «ο σκύλος έχει δόντια», και είναι λάθος επειδή δεν είπαμε πως έχει αυτιά, γλώσσα, μύτη, συκώτι κτλ.)
geokam
Δραστήριο μέλος
Επιπροσθέτως (όσον αφορά το θέμα μας) για να θεωρηθεί λανθασμένη η πρόταση θα πρέπει να υπάρχουν "απόλυτες" λέξεις όπως μόνον, οπωσδήποτε, αποκλειστικά κλπ.
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
οι επιχειρηεις ειναι παραγωγικες και οικονομικες μοναδες επειδη συνδυαζουν κ αξιοποιουν τους συντελεστες παραγωγης που διαθετουν προκειμενου να παραγουν προοιοντα ή υπηρεσιες ...Σ Λ
Εγω το βαλα λαθος λογω αυτο που λεει ΚΑΙ οικονομικες μοναδες... Επειδη αυτο που εξηγει μετα ειναι μονο για το οτι οι επιχειρησεις ειναι παραγωγικες
Επισης μας ζητησε για την οικονομικη λειτουργια και εκει που λεει οτι Η λειτουργια των επιχειρησεων εχει ως συνεπεια την αποκτηση και χρηση κεφαλαιου εγω εγραψα: Η λειτουργια των επιχειρησεων οδηγει στην αποκτηση και χρηση κεφαλαιου.(σελ 32-33)
Και στο τεχνολογικο περιβαλλον εκει που λεει ...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοση του εξοπλισμουυ... εγραψα:
...ποιοτικα και ποσοτικα την φυση και την αποδοτικοτητα του εξοπλισμου(σελ 35)
Πάνω κατω αυτα ήταν τα λαθη ( ; ) μου... Ποσο νομιζετε θ μ κοψει;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.