thanosf
Νεοφερμένος
Εγώ δεν παίζω κανένα μουσικό όργανο, αλλά θα ήθελα να αρχίσω ' μου αρέσουν πολύ τα όργανα: Πιάνο και Βιολί.
Βέβαια δεν ξέρω άμα θα μου φτάνει ο χρόνος τώρα που είμαι λύκειο... όμως νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω.. εσείς τί προτείνετε να αρχίσω με Πιάνο ή με Βιολί?
Πάντα υπάρχει χρόνος, ειδικά οταν πρόκειται να αφιερωθεί σε κάτι τόσο δημιουργικό όσο είναι η μουσική!
Η επιλογή του οργάνου είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα.... Τί ταιριάζει περισσότερο σε σένα....
Το βιολί είναι ένα όργανο καθαρά σολιστικό. Το πιάνο είναι περισσότερο "ολοκληρωμένο" σαν όργανο. Μπορεί να παίξει και σολιστικό ρόλο αλλά και συνοδευτικό. Και μπορεί να "σταθεί" και μόνο του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mikel0uko
Νεοφερμένος
τα ντραμς ειναι απλα υπεροχα!!!!θελω να αρχισω ντραμς!!!! ;D
η μονη βλακεια ειναι οτι δν μπορεις να παιξεις μονος σου γιατι τα ντραμς ειναι καθαρα συνοδευτικο οργανο και οτι δν μπορεις ευκολα να κανεις τα θεωρητικα μαθηματα της μουσικης γιατι και εγω ντραμς κανω και για να κανω αρμονια κλπ μου εχει βγει η πιστη..........
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστω που με αγχωσεςτα ντραμς ειναι απλα υπεροχα!!!!
η μονη βλακεια ειναι οτι δν μπορεις να παιξεις μονος σου γιατι τα ντραμς ειναι καθαρα συνοδευτικο οργανο και οτι δν μπορεις ευκολα να κανεις τα θεωρητικα μαθηματα της μουσικης γιατι και εγω ντραμς κανω και για να κανω αρμονια κλπ μου εχει βγει η πιστη..........
Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικοτερα φροντιζουμε με την μπαντα να ροκαρουμε καθε βδομαδα στις προβες.Θα αρχισουμε και τα λαιβ τωρα
mariza_93
Δραστήριο μέλος
navarhos
Νεοφερμένος
Επισης παιζω 4 χρονια τρομπετα στη φιλαρμονικη του Δημου της πολης μου.
Αυτο που θα 'θελα ομως πολυ να μαθω ειναι κρητικη λυρα και να τελειωσω,επιτελους,την αρμονια.
SpyrusTheVirus
Νεοφερμένος
θελω πολύ να μάθω cello
Alekouras
Νεοφερμένος
AntziWin
Διάσημο μέλος
Icy Ice
Νεοφερμένος
Παιδια, πείτε και τι όργανα θα θέλατε να παίζετε... Ας το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον. ;P
Εγώ ας πούμε θα ήθελα να μάθω σαξόφωνο, μπουζούκι και κοντραμπάσο.
mariza_93
Δραστήριο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Κάνω 9 χρόνια πιάνο και 2 χρόνια κιθάρα. Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάρει το πτυχίο μου στο πιάνο αλλά είμαι αιώνια μαθήτρια(παίζω τα δικά μου αντί για αυτά που πρέπει...) ;P
Παιδια, πείτε και τι όργανα θα θέλατε να παίζετε... Ας το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον. ;P
Εγώ ας πούμε θα ήθελα να μάθω σαξόφωνο, μπουζούκι και κοντραμπάσο.
Ξέρεις πόσα χρόνια είναι κανονικά το πιάνο?
Ένας χρόνος προκαταρτική (κάποιοι το κάνουν σε δυο)
Α, Β, Γ κατωτέρα
Α, Β, Γ, μέση
Α, Β Γ ανωτέρα...
και λίγοι είναι αυτοί που τελειώνουν σε αυτό το περιθώριο...
Εγώ σταμάτησα στη Β μέση λόγω Βόλλευ.. είχα τόσα πολλά και δεν προλάβαινα να διαβάζω....
αλλά μετά τις Πανελλήνιες θα συνεχίσω!!!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
amalfi
Δραστήριο μέλος
(το λατρευω)
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Προσφατα, έτυχε να παίξω αρμόνιο(που λέει ο λόγος έπαιξα..) και αμέσως το ερωτεύτηκα. Σεπτέμβρη αρχίζω μαθήματα! Ανυπομονώ! Το ξέρω ότι έχει θεωρία αλλά χαλάλι.. Απο το να κατεβαίνω στην ξαδέλφη μου και να της κατσικώνομαι() μπροστά στο αρμόνιο, καιρός είναι να μάθω!
PavloS
Νεοφερμένος
ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένος
αμα θες ολα τα καταφερνεις...αυτα που λενε ολοι....ειναι βλακειες!
ΔΟΜΝΑ
Νεοφερμένος
να ξεκινησεις με πιανο που ειναι και πιο ευκολο απ τ βιολι...αλλα και επειδη στο βιολι δεν υπαρχουν ταστα δηλαδη ναι μεν μαθαινει που ειναι καθε νοτα..ειναι ομως λιγο στον αερα....δηλαδη μπορεισ να παιζεις συνεχως φαλτσα αν δεν εχεις εξασκησει το αυτι σου να ακουει ποτε παιζεις λαθος κλπ και αν ξεκινησεις με πιανο θα σε βοηθησει στην πιο σωστο ακουσμα....και ουτως η αλλως αν κανει καποιος βιολι,κανει και 2χρονια αναγκαστικα πιανο..οποτε ξεκινα με πιανο...και για το χρονο μη σε νοιαζει!!!!
αμα θες ολα τα καταφερνεις...αυτα που λενε ολοι....ειναι βλακειες!
αναφερεται στον int_skillz
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- UnderGroundGr
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- constansn
- BatGuin
- Hased Babis
- Reader
- Bobaros32
- Unboxholics
- chjan
- Hecticism
- ioanna2007
- Mitsaras23
- feni
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- MrDna
- VIVA
- eukleidhs1821
- math2arch
- fofo
- Ariana2018
- Christr22
- Sotiris.Y
- Kate1914
- phleidhs
- kan3nas
- Έλενα Παπαμακαριου
- giannhs2001
- Maynard
- Τρελας123
- Joji
- Meow
- Σταμάτης του '05
- Marios2020
- dsmir
- arko
- Obi-Wan Kenobi
- Nick_nt
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- nicole1982
- Abiogenesis
- Helen06
- hello1234
- giorgos5002
- thenutritionist
- Αναστασία197
- snowy
- suaimhneas
- Wonderkid
- Nala
- AnnaRd
- Ness
- koukdespoina2004
- Athens2002
- P.Dam.
- iiTzArismaltor_
- karxarini
- mermaid89
- oups
- tsiobieman
- xrisamikol
- Magigi
- JoannaVas
- bruh_234
- Pharmacist01
- spiroskrokidis5@gmai
- Kostas568
- PanosBat
- katia.m
- alpha.kappa
- Drglitterstar
- Deadly_sorrowX
- ggl
- Έμμα
- Panagiotis849
- kiyoshi
- korlef
- User2350
- το κοριτσι του μαη
- Steliosgkougkou
- Philologist
- eirinipap
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.